nemam ime. samo čičak

utorak, 31.05.2005.

ludilo

evo... još jedan sparan dan... samo što danas i vjetar dere ko' lud. ovo vrijeme saka. ništ ne valja!!! sjedim u učionici iz informatike i dosađujem se. eh, kak sam umorna... tak mi se spava!!! eto, ništa, nadam se da ću preživit ovaj dan... imam osam sati. lijepo su nam zapaprili... stavili nam engleski poslije razrednog. ne znam tko je ovdje lud, al ak se ovak nastavi, ja ću garant izgubit zdrav razum... naravno, ako ga još uvijek imam... :)

31.05.2005. u 07:48 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 30.05.2005.

vruceeeeeee

joooooj sto je vruce!!!! jedva disem... pa ovako se ne moze zivjeti!!!
danas sam u skoli skoro pa umrla... jedino sto me drzi na zivotu je pomisao kako je zimi puno gore... mislim ono, kad napada snijeg i bude -20... e, onda se sjetim da ce i zima nakon ljeta doci... IMA LI OVOME KRAJA?!?
...trebali smo danas napokon poceti snimati, no opet nista! a, zasto? zato sto je glavni glumac uzeo godisnji i otisao na krstarenje... eh, fami... no, nije veliki bed, zato sto si se vratio (jedino ne razumijem kako to da nitko u razredu nije znao da si otisao...)

jedina dobra stvar danas je to da sam se izvukla s tjelesnog... zapravo, mi smo se izvukle (andea, diandra... skupa samnom)... trebale smo treziti nazive za biljke, no naravno, od toga nista... :) inace, u kjiznici je pravi pakao... prokuhala sam!!!

eto, napokon nam doslo ljeto... skoro pa sam zaboravila sto znaci skapavati... no, hvala bogu, svake godine se prisjetim :)

30.05.2005. u 19:51 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 29.05.2005.

dobro jutro susjedi

nedjeljno jutro... ja umorna ko' pas...
bila sam sinoc u gradu... isla sam s frendicom na pice i tak... eh, al je mrtvilo svake subote! nigdje nikoga... no, nije neki bed.
jutros oko osam sati, neki poremeceni susjed je cekicem udarao ko' nespasen... doslo mi je da ga ubijem!!! mislim ono, zar ja nemam pravo bar jedan dan u tjednu spavati?!? svaki dan se dizem u 6 zbog skole u kojoj provodim sedam sati... dojdem mrtva umorna kuci... i kad hocu spavatio ne mogu!!! gadovi susjedski...

29.05.2005. u 12:15 • 1 KomentaraPrint#

subota, 28.05.2005.

subota-a-a

eh, da... subota!!! jutros sam se prilično rano probudila kako ne bi po najvećoj vrućini išla u shoping. da... opet trošim. danas sam si stvarno kupila dosta super stvarčica :) no, skuhala sam se... vani je pravi pakao :(
nakon toga sam išla sa starcima brati kamilicu... sunce je pržilo ko' ludo, tak da mene sad krvnički svrbe ruke... a, zašto? zato što sam alergična na sunce!!! mislim, ono... baš sam našla na šta ću biti alergična :)
ostatak dana sam provela izležavajući se i ne radeći ništa... eh... to je život :)
sad čekam da vidim hoću li večeras do grada... pozdrav...

28.05.2005. u 19:07 • 4 KomentaraPrint#

petak, 27.05.2005.

peeetak

dugo očekivani petak... napokon kraj tjedna!!! danas sam pisala test iz geografije za koji nisam ni malo učila... moram priznati, prošlo je dosta dobro :)
eh, da... i kros sam trčala... mislila sam da ću se onesvijestiti kad sam istrčala... no, još sam uvijek živa :)
u školi sam se dogovorila s andreom i marinom da popodne idemo do gradske knjižnice da potražimo nazive biljaka za herbarij. i tako se mi dogovorile i došlo pet sati i sve se tri nacrtale kod majmunare. i došli mi do knjižnice, kad ono.... ZATVORENO! pomislile mi, nije bed, sigurno su samo malo produžili pauzu. i čekale mi desetak minuta, kad se netko sjeti da je na vratima dvorca neka obavijest... i otišle mi to pogledati, a tamo piše da je knjižnica danas radila samo do pola pet!!! divota...
i ništa, ostavile mi stvari kod andree i otišle od parka. tamo su me, hvala bogu, izgrizli komarci.
kući sam došla umorna, žedna i totalno iscrpljena! i uz sve to, nije ni bilo sadoleda koji sam si htjela kupiti na putu do kuće... eh, i to je neki peh ;)

27.05.2005. u 19:33 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 26.05.2005.

hm

eh... danas nema škole, a ja se svejedno nisam naspavala...eh...
inače, ne radim ništa, samo se cijeli dan vučem po stanu... ne znam šta da više pišem, pa ću jaendostavno prestati pisati... da... tako je najbolje... pozdrav

26.05.2005. u 17:01 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 25.05.2005.

srijeda

srijeda... dan kao stvoren za odmor :) pošto sutra ne idem u školu, mogu se lijepo naspavati... jej
danas smo pisali zadaćnicu iz hrvatskog... jedva sam čekala to, pošto obožavam pisati. i tak ja dođem na sat i dobijemo teme... i prvi put nakon dugo vremena dobijem temu koja mi u potpunosti odgovara... HORROR PRIČA!!! a, kad ono... ja bez ideje... a, uz to ovi manijaci stalno pričaju, pa se ne mogu skoncentrirati. hvala bogu, dobila sam u zadnji tren ideju i za deset minuta napisala tri strane...

poslije nastave bila sam u roku zato što mi frendica ima rođendan, al to je bilo na brzaka zato što je morala na bus... joj... sve bi ja njih preselila u našice :)
eto, prošao je još jedan naporan dan... zapravo, još traje... pozdrav...

25.05.2005. u 19:56 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 24.05.2005.

eto i mene

prošla su tek dva dana ovog predivnog tjedna, a ja sam već toliko umorna!!! eto, jučer ja pisala zastrašujući test iz fizike... a nakon testa shvatila da nisam ništa točno riješila. i tako dok je meni lucija sa smiješkom na licu pričala kako joj sve valja, ja sam samo blijedo gledala u prazno... eh, i ja uvijek zabrljam na ispitu o kojem mi ovosi ocjena!!! no, vidjet ćemo što će biti kad dobijemo ocijene... jedina dobra stvar koja se dogodila jučer je to što nismo imali tjelesni, pa nisam kros trčala... e, da i sladoled poslije škole :)
danas ništa posebno, osim što sam dobila dvičak iz njemačkog... no, nisam jedina, ima još takvih bisera (pozdrav andrei, dragani i nikolini)... eh, da... baš nam je zapaprila rajička...
još malo pa će sve biti gotovo... nadam se da će imati sretan završetak... na školu mislim, naravno :)

24.05.2005. u 19:21 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 22.05.2005.

zzzzz

evo, već je popodne, a ja se još razbudila nisam. a, šta ću, kad u ovih par dana sam otspavala tek nekoliko sati... no, tko mi je kriv? (po mome svi, no ne želim napadati)
jutros sam se prilično rano probudila i odmah krenula sređivati biljke za herbarij, da bi nakon tri sata muke shvatila da mi fale dvije biljke (a druge su mi totalna koma).... i tako ja razmišljam što da učinim i jedino što mi pada napamet je... šverc... (valjda ću nać neku frendicu koja ima viška)

sinoć sam otišla malo do grada... kad ono... opće mrtvilo!!! ko da je netko smrt pozvo da isuši svu zabavu!!! a, uz to i cipele su me krvnički žuljale... eh, što ću? treba se naviknuti...
i tako ja sinoć u roko, pa u aquarius... pa kući... eto, prošla još jedna subota

od sutra nam se u školi spajaju smjene... već čujem kako cure u razredu govore da pod odmorom neće izlazit iz učionica... meni je tak svejedno. iskreno, ja prošle godine nisam ni osjetila neku veliku razliku kad su nam se spojile smjene... jednostavno ću nastavit raditi ono što sam i prije radila... ništa!
uz to, sutra počinje snimanje emisije!!! jej... napokon!!!
ah, da pišem i test iz fizike... ak dobijem petaka, imat ću pet... no, dobro meni i sa četvorkom... kom se još da učit fizika?

22.05.2005. u 14:30 • 0 KomentaraPrint#

petak, 20.05.2005.

norijada na moj način

kraj tjedna...petak navečer... ja mrtva umorna sjedim pred kompom. eh, ovo je bio prilično buran i uzbudljiv dan... heh
probudila sam se prilično rano s obzirom da nisam imala nastavu... a, zašto? zato što je danas ludi dan maturanata ili NORIJADA!!! i tako ja otišla do igrališta srednje škole gdje je bio koncert, tj. gdje su maturanti slavili. a, pošto je moja seka maturantica, ponijela sam aparat pa ju slikala (nikad dosta slika za ucjenu... najbolje su mi one s cigarom ili alkoholim...heh)
na igralištu smo se zabavljali i uživali... bila sam sa svojim frendicama... svima nam je žao što maturanti odlaze... :((( no, to nas nije sprečavalo da se zabavimo...
kad sam došla kući, jedva sam stajala na nogama... tako da sam većinu poslijepodneva prespavala

...

došlo je šest sati navečer i odlučim ja otići na neko izletište zvano srednjak koje se nalazi negdje kod Valenovca, Gazija i Feška... uglavnom, bogu iza nogu!!! inače, tamo sam išla zato što je moja seka tamo išla sa svojim razredom slavit, pa me nazvala i rekla da nevratim... eh, da
prvo smo se 45 vozali autom, jer nismo našli to jaaako pristupačno mjesto... i onda smo naišli na nekog čovjeka koji je planinar i biješe toliko ljubazan pa nas odvede tamo... no, on je uporno tvrdio da se tamo ne može autom, pa nas kroz šumu i šikaru vukao!!!
i tako ja mrtva umorna tamo stigla, kad ono... PA MOGLI SMO DOĆ TAMO AUTOM!!!
.... prokletstvo....
jednina utjeha mi je bilo ono fino vino što se tamo točilo :)
i eto, ja se vratih u civilizaciju... no, još ću se nekoliko dana oporavljati... no, sad kad razmislim vrijedilo je :)

20.05.2005. u 20:52 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 18.05.2005.

bla bla blaaaa

evo i mene nakon nekoliko dana izbivanja... trenutno sam zauzeta štrebanjem... sutra pišem ispit kod bakača, pa... eto
napokon nešto zanimljivo... idući tjedan počinjemo snimati emisiju za maturante... jedva čekam!!! imam taaaaako dobru ideju po kojoj ćemo snimati... jej

eto, dečki iz mog razreda su ispali iz nogometnog natjecanja... šteta! no, šta je tu je...

ušla sam ponovno u ono raspoloženje u kojem pišem svakakve gluposti... ne samo ovdje... pa evo da objavim jednu svoju pjesmicu... nije baš najnovija, no poslužit će... :)



(nema naslova)


Iz mraka se čuju koraci
kako jednoliko odjekuju,
usklađeni poput
starinskog sata.

Pored zatvorenih vrata,
u tamnom kutu sobe straha,
širom otvorenih očiju
gledam u sve... i u ništa.

Osjećam kako mi strah
ulazi u svaki dio tijela
i polako me guši
... a gušeći me ubija.

Zar da zatvorim oči
i pobjegnem od svega...
od hladnog života i
ovog prozirnog svijeta.

Tad začu se smijeh u daljini
i trak svijetlosti zasja,
nestane zvuk koraka
i razbiju se kazaljke sata.

No, san je bio jači
i oči se naglo sklope,
klonula je teška glava
i ruka je na tlo pala.

I smijeh je postao plač,
a svjetlost sjajna nesta,
jer smrt je tuda prošla
i život s njom presta.

I sad tama u tišini čeka,
a nikoga ovdje nema,
tek pokoji korak
što kroz gustu maglu šeta.





18.05.2005. u 19:30 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.05.2005.

mirno popodne

nedjelja popodne... u stanu nigdje nikoga, potpuno sama... milina :)
dakle, sinoć nigdje nisam bila, pogledala sam neki film na tv-u i u krevet... bar sam se dobro naspavala :)
jutros sam gledala crtić Čarobnjakov šešir (kao kakve mala beba)... prisjećala sam se jednog dana prije mnogo godina kad sam ga prvi put gledala. bilo je to kod jednog dečka kojeg poznam otkad znam za sebe... ne znam koliko sam godina imala, ali se sjećam da sam plakala na taj film...
bila su to vremena... :)
no, kako god crtić je legendaran i drago mi je što sam ga gledala.
inače, sutra je početak novog tjedna, što znači da opet u školu... koma!!!

15.05.2005. u 16:03 • 3 KomentaraPrint#

subota, 14.05.2005.

nešto

evo... subota navečer je stigla. al ja ne idem u grad... nije zato što imam zabranu, već jednostavno nemam volje... jadno, zar ne?
uglavnom, cijelo sam jutro provela u osijeku u shopingu... bilo je poput rehabilitacije :)
još uvijek čekam odgovor od erata, ali ne stiže... jej
ne znam šta da radim sama sa sobom... sve je tak dosadno... pih
e, da dobila ja 5 iz matematike... to je potpuni šok!!! ali, sretna sam... mislim, tko ne bi bio?
to bi bilo to... nadam se da će mi uskoro život postati zanimljiviji... inače...

14.05.2005. u 19:38 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 12.05.2005.

informatika

ja na satu informatike... dosađujem se kao i uvijek. hvala bogu na internetu!!! jej
evo i nikolina sjedi kraj mene... ajme kak se zabavljamo!!!
i tako prolaze beskonačne minute... evo, uništena je svaka moja inspiracija za pisanje... samo još trebam ovdje sjediti i čekati da crknem!!! nadam se da će uskoro...
više ne mogu pisati...

12.05.2005. u 13:06 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 10.05.2005.

još jedna večer koju provodim pred računalom... polako mi surfanje i pisanje postova postaje navika:)
umorna sam. no, ne spava mi se. zanam da baš i nije logično, no u ovom prokletom svijetu zapravo nitko i ne mari za logiku. zapravo, ne mare za ništa... čak ni za sebe. ponekad se pitam što se događa u glavama ljudi koji su izgubili želju za životom. koja je granica izdržljivosti i koliko zapravo život mora biti težak da pomisle na samoubojstvo...
a, i ja sam počela bez veze filozofirati. toliko problema mi je na pameti da jednostavno ne znam što ću sama sa sobom... do prije nekoliko tjedana, mislila sam da su mi ljubavni problemi najveći. no, sada znam da sam se grdno prevarila... sve se raspada! SVE!!! ja se raspadam... imam osjećaj da sam poput balona koji će svake sekunde eksplodirati i nestati u sitnim komadićima...
a ponekad se čini da je sve ok. čini se da nije sve tako crno i da će se sve srediti i sjesti na svoje mjesto. nadam se... ipak, kažu da nada zadnja umire...

10.05.2005. u 20:04 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.05.2005.

blažen ovaj dan

počeo je novi tjedan... kao i uvijek, potpuno naopako!!! misim, ono dođem ja u školu i prvi sat jedva preživila njemački (mislila sam da ću krepat). završio sat i ja bila sretna kad ono... sretnem NJEGA!!! no, nisam se osjećala onak sretno kao prije kad sam ga znala vidjet... možda je to dobra vijest? no, kako god bilo, pala ja u bed...
zadnja dva sata pisali matematiku i jedino što mogu reći je - hvala Bogu što postoji Andrea!!! to dijete je dar s neba :) (u ovom trenutku je volim više nego i njeni roditelji)
i kad sam pomislila da ne može gore, shvatila sam da je to odvratna laž... izađem ja van iz škole kad ono... PADA KIŠA!!! i k tome još i hladno ko' da živimo na sjevernom polu!!!
jedva sam se dovukla kući i sad ovo pišem... eto, prošao je još jedan dan. jedva čekam još jedan ovakav!!!

09.05.2005. u 19:30 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.05.2005.

nedjeljna glavobolja

evo nam još jedne nedjelje... još jedno pospano jutro nakon subotnjeg izlaska :) kao i svake nedjelje, luđači me boli glava. no, nije mi žao što sam izašla :) volim subotom navečer izaći van i barem nakratko zaboraviti sve brige i probleme. to je bar jedan dan u tjednu za potpuno opuštanje.
bila sam vani s frendicama... bilo je super! zabavile smo se i isplesale :)
jutros sam se probudila u 8 sati... nikako da se naspavam. no, valjda će biti bolje...
uglavnom, danas moram učit ko glupača, a tak mi se neda.
...više ne znam šta da pišem, pa ću jednostavno prestati pisati...

08.05.2005. u 10:49 • 0 KomentaraPrint#

petak, 06.05.2005.

evo mene opet

evo, već par dana nisam ništa pisala. dosta toga se dogodilo... čini mi se i previše za toliko malo vremena. no, nije sve loše...
evo, ja opet počela pisati :) jej! to je veliko olakšanje... već sam bila na rubu živaca, a jedino me pisanje može smiriti. bolesno, zar ne? kako god bilo, ja sretna... napokon nakon dugo vremena.
inače, jučer je bio zadnji ples :((( užasno će mi nedostajati sve to zabavljanje i druženje sa prilično cool ljudovima. no, uvijek mi ostaje da čekam do iduće godine. (nemogu vjerovati... postala sam optimistična) hehe
eto, ja se i dalje zezam i vučem po školi sa Draganom i Nikolinom... uskoro će ispiti i spajanje smjena, tako da je to dvostruki shit!
bila sam danas s Andreom i Marinom u parku tražit biljke za glupi herbarij. pazi sad ovo... hodamo nas tri parkom... Andrea i ja s nožinama u rukama, a Marina s nekom špajhlom ili kak se već to zove. dobro da nije bilo puno ljudi koji su nas vidjeli :) uglavno, komarci su me pojeli! kad će već jednom bacit onaj prah na njih da svi krepaju? dok se to ne dogodi trpit ćemo...
sutra je subota, što znači izlazak!!! jedva čekam...

06.05.2005. u 19:59 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 01.05.2005.

pospana nedjelja

Sjedim ovdje, pred računalom poluotvorenih očiju... opet se nisam naspavala. No, nije mi žao što sam sinoć izašla. Super sam se zabavila i potpuno zaboravila na sve brige :) Išla sam sa frendicama na piće u kafić u koji uvijek izlazimo, a onda smo otišle do diska. već se dugo nisam tako isplesala... no, danas me čeka jaaako dug dan. eto... to bi bilo to :)

01.05.2005. u 10:25 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

icq: 315289853


online

...toliko vas ima...