Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xayam

Marketing

zzzzz

evo, već je popodne, a ja se još razbudila nisam. a, šta ću, kad u ovih par dana sam otspavala tek nekoliko sati... no, tko mi je kriv? (po mome svi, no ne želim napadati)
jutros sam se prilično rano probudila i odmah krenula sređivati biljke za herbarij, da bi nakon tri sata muke shvatila da mi fale dvije biljke (a druge su mi totalna koma).... i tako ja razmišljam što da učinim i jedino što mi pada napamet je... šverc... (valjda ću nać neku frendicu koja ima viška)

sinoć sam otišla malo do grada... kad ono... opće mrtvilo!!! ko da je netko smrt pozvo da isuši svu zabavu!!! a, uz to i cipele su me krvnički žuljale... eh, što ću? treba se naviknuti...
i tako ja sinoć u roko, pa u aquarius... pa kući... eto, prošla još jedna subota

od sutra nam se u školi spajaju smjene... već čujem kako cure u razredu govore da pod odmorom neće izlazit iz učionica... meni je tak svejedno. iskreno, ja prošle godine nisam ni osjetila neku veliku razliku kad su nam se spojile smjene... jednostavno ću nastavit raditi ono što sam i prije radila... ništa!
uz to, sutra počinje snimanje emisije!!! jej... napokon!!!
ah, da pišem i test iz fizike... ak dobijem petaka, imat ću pet... no, dobro meni i sa četvorkom... kom se još da učit fizika?

Post je objavljen 22.05.2005. u 14:30 sati.