counter stats

šiŠanje&bRijANJE

subota, 14.10.2006.

Danas će se dogoditi nešto strašno

Sretan vam petak trinaesti!
Trebat će vam sreće...

Znanstveno je dokazano da se najviše nesreća događa za petaka koji padnu trinaestog u mjesecu. Što se crnih mačaka tiče, nije dokazano da donose nesreću, iako postoje snažne indicije koje tu pretpostavku potvrđuju.

Vjerovanje da prolazak između ljestava donosi nesreću potpuno je praznovjerje, nikome se ništa nije dogodilo zbog prolaženja ispod ljestava, osim ako mu nešto nije palo na glavu dok je prolazio ispod istih, ali to već spada u domenu osnovnih mjera opreza svakog pojedinca.

Što se razbijanja ogledala tiče, to pak donosi sreću i povećanje produktivnosti, jer ljudi ionako previše vremena provode pred ogledalom.

Ali danas... danas se mora dogoditi nešto strašno. Ako vidimo da se ništa takvoga ne događa, moramo se potruditi sami, inače će prestati vrijediti prirodni zakoni koji reguliraju petak trinaesti, a kad se prekrši jedan prirodni zakon, i svi ostali postaju upitni, te sve postaje moguće.

(PAUZA ZA PALJENJE CIGARETE)

Još da za kraj napišem da ništa što sam napisao nije točno. Petak trinaesti jest strašan dan, ali ne postoji, zato što ni vrijeme ne postoji. O tome pročitajte ovdje.

A da je strašan, pitajte Engleze. S obzirom na nepostojanje vremena i nepostojanost istoga, petci djeluju i retrogradno, te ponekad utječu na srijede.
Mini potres s epicentrom u petku trinaestom učinio je da se izdigne krtičji humak zbog kojega su naši dragi gosti popili drugi gol, ali moglo je biti i gore.
Netko se mogao spotaknuti i slomiti vrat, tako da je najvažnije da su svi živi i zdravi.
Srijedom petak ipak ima razblaženo djelovanje.



Još se ništa ne događa?
Čekajte, dok ne vidimo kako petak djeluje na subotu...

- 14:00 - Komentari (23) - Isprintaj - #