Nogometni klub Orebić

subota, 26.11.2011.

NK OREBIĆ - HNK DUBROVNIK II,KADETI 3:0

Danas na igralištu Trstenica odigrana je prvenstvena nogometna utakmica kadeta gdje su se sastali NK Orebić i NK Dubrovnik II.Rezultat 3:0 polovrjeme 0:0.golove za NK Orebić postigli su Marko Tolj iz kaznenog udarca na 2:0 euro gol Šabić Antonija i točku na i postavlja Pero Tolj .Puno bolja igra domaćina koji su i fizički izgledali puno bolje od gostiju kojima je to druga momčad a prva momčad igrala je u isto vrjema u Trpnju i bila gost Faraona.

- 13:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.11.2011.

NK OREBIĆ - NK OMLADINAC 0:1

Bodovi zasluženo plove na Lastovo

Danas 20.11.2011 godine sa početkom u 14,oo sati na Trstenici odigrana je zaostala nogometna utakmica 1 ŽNL gdje su se u sastali NK Orebić i NK Omladinac Lastovo.Utakmicu je pratilo 100 tinjak gledatelja po ljepom sunčanom vremenu.Rezultat 0:1 poluvrjeme 0:0. Šta reći o utakmici nego da nije je zadovoljila ligu u kojoj igraju i gosti sasvim zasluženo bodove nose na Lastovo. Umorni od puta na njima nije ostavilo traga pa su već u prvoj minuti imali sto postotnu šansu a tjekom utakmice orjentirani kontrama imali su par šansi za postizanje golova.Orebić je imao peh pa je zbog faula zadnji igrač N.Bikić dobio crveni karton,nedugo zatim igru je napustio zbog ozjede M.Turić tako da su Orebićani igrali sa devet igrača.Ništa se u nogometu ne može predvidjeti a ovu pobjedu svojom fanatičnom borbenošću zaslužili su Lastovci te im na pobjedi čestitamo a mladosti Orebića reći idemo naprjed samo da je zdravlja bit će još na stotine utakmica.Mislim da uprava i trener moraju dosta poraditi na zalaganju i na ponašanju pojedinih igrača,jer neki ne zaslužuju da nose dres Orebića s ovakvim zalaganjem a posebno ponašanjem.
Sastav
Bikić,Grego,Mustapić,Poša,Kazogaj,Javorčić,Turić,Bezek,Stanišić,Radić T,Bikić,Vrljičak,Joviaca ,Kordić.

:


















Klikni na sliku za uvećanje

- 16:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.11.2011.

NK OREBIĆ - NK OMLADINAC,Nedjelja 20.11.2011 zaostala utakmica

U nedjelju 20.11.2011 godine sa početkom u 14,oo sati na igralištu Trstenica odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica gdje će se sastati NK Orebić i NK Omladinac ,Lastovo.Ovo je zaostala utakmica ujedno i zadnja u ovom djelu prvenstva.Nogometašima Orebića je šteta što se prvenstvo završava iz razloga što se momčad diže i sve bolje igra što je i razumljivo za ovu mladu momčad kojoj treba vremena i poručuju strpljenja molim ovo je pravi put za budućnost . Neopterećeni pobjedom po svaku cjenu očekujemo u nedjelju dobru igru na Trstenici i sva tri boda na kontu. Nakon četri gostovanja zaredom očekujemo da se nogometaši Orebića pokažu u sve boljem svjetlu.Stoga nedjelja pravac Trstenica početak utakmice 14,00 sati.

- 09:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.11.2011.

NK JADRAN -NK OREBIĆ-1:2 Nazdravili Pošipom

Dana 13.11.2011 godine u Smokvici odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 1ŽNL gdje su se sastali domaćin NK Jadran i NK Orebić utakmica je odigrana pred 100 gledatelja a sudio je M.Zukić iz Korčule ,rezultat 1:2 polovrjeme 0:0 golove za Orebić postigao je M.Turić i I.Radić.Orebić je nastupio u sastavu Bikić,Grego,Mustapić,Vrgoč,Vekić,Roso,Turić,Mrgudić,Bezek ,Radić i Kordić.Utakmica koje smo se pribojavali jer je Jadran na domaćem terenu jako neugodan protivnik gdje su i veće momčadi ostajale slabog pljena,Nakon četri gostovanja Orebićki momci su odlučni da iz Smokvice odnesu sva tri boda pa su svojom igrom dominirali tjekom cjele utakmice dozvolivši domaćinima par naizgled obećavajućih prigoda ali danas obrana orebićana djelovala je sigurno i sihrozirano.Šta reći nakon četri teška gostovanja za redom nego da dolazi bolja vremena te igranje na trstenici i sakupljanje što više bodova, već u nedjelju na Trstenicu dolazi u zaostaloj utakmici Omladinac i tom pobjedom priključili bi se gornjem djelu uz zaostatak od samo dva boda iza ove godine dobrog Grka.

- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.11.2011.

Oružar Željko Bubeniček - 'DJ Buco' četvrt stoljeća vjeran NK Orebiću

Image and video hosting by TinyPicOREBIĆ - Nema Orebičkih ljubitelja nogometa da ne znaju Željka Bubeničeka - popularnog 'Buca' oružara u Nogometnom klubu Orebić, koji je ovih dana proslavio lijep jubilej – 25 godina druženja sa nogometašima i svime onim potrebnim za normalno treniranje i igranje utakmica.
wavehrvatska
Rođeni Zagrepčanin u Orebić je stigao prije četvrt stoljeća iz Istre, kao majstor jednog sasvim drugačijeg 'sporta' - godinama je bio cijenjen 'DJ' u disko klubovima i zabavama Umaga, Rovinja, Poreča, Pule, u sitnim noćnim satima raznovrsnom, ponajviše rockom, heavy metalom i 'pumpanjem' decibela zabavljao posjetitelje. Oprobao se u 'diskodžokejskoj' pečalbi u Austriji, Nizozemskoj, Sloveniji i prikupivši pritom trideset godina aktivne DJ karijere. Nas je ipak više zanimala ona Bucova tek nešto mlađa oružarska karijera ostvarena kod peljeških nogometnih 'kapetana'....

- Počeo sam kao voditelj razglasa i spiker na igralištu Trstenica, da bi nešto kasnije postao oružar u klubu, što radim evo već dvadeset i pet godina bez prestanka. Sa Orebićem sam prošao sve uspjehe i padove, pamtim vrijeme kada smo bili najbolji klub u trećoj nogometnoj ligi i kada zbog nedostatka uvjeta nismo mogli u viši rang. Posao je s vremenom i boljom organizacijom kluba sve zahtjevniji. Uz prvu momčad brinem i za opremu mlađih uzrasta, a nedavno je obnovljen travnjak i postavljeni reflektori za noćni trening - kaže nam Buco.

U četvrt stoljeća puno je događanja upisano u njegovu 'oružarsku matrikulu', no najradije se kaže sjeća Kup utakmice protiv svojih - prvoligaša Istre iz Pule i one prijateljske protiv splitskog Hajduka kada je sunčana Trstenica okupila preko tisuću gledatelja – nikad više u devedeset godina dugoj povijesti kluba. Uvijek u kadru i kod kuće i na gostujućim utakmicama, nezamjenjiv je 'igrač' Orebića, 'alfa i omega' svlačionice i svega oko nje, pa je Buco naravno i odličan poznavatelj trenutnih prilika u klubu.

- Ove smo sezone pomladili momčad, od onih nešto starijih tu su tek Alen Stanišić i Denis Poša. Novom treneru Svetku Bikiću trebati će vremena da sve to posloži, navijači moraju biti strpljivi. Ne budemo li među najboljima ove sezone očekujem to slijedeće -

Kao i do sada veliki će udio u tome brigom za travnjak, glancanjem kopački, pripremi dresova i ostale opreme imati orebički 'nogometni DJ'– Buco.

Čestitamo mu rijedak jubilej!
izvor:markopolosport

- 13:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 11.11.2011.

NK OREBIĆ - I ČETVRTA U GOSTIMA ,JADRAN SMOKVICA

U nedjelju idemo i na četvrto gostovanje po redu ,nakon olujnog juga i nedolaska Omladinca sa Lastova ,mladići Orebića idu na otok Korčulu na megdan Jadranu . Polazak za Korčulu u 11,3o sati trajektom sa rive u Orebiću.

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 09.11.2011.

Novi sponzori

- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.11.2011.

BILJAR KLUB OREBIĆ-SVEČANO OTVOREN

Dana 05.11.2011 godine u 14,oo sati svečano je otvoren Biljar klub Orebić. Uz prigodan govor otvoren je još jedan sadržaj sporta gdje će se svi zainteresirani moći zabavljati .Otvorenje su uveličali gosti BK PUPNAT i BK DUBROVNIK.Svi zainteresirani mogu doći i igrati radnim danom od 17:00 do 23:00 Nedjeljom od 15:00 do 23:00 sati a članovi kluba se zahvaljuju na nesebičnoj pomoći svim sponzorima i donatorima koji su sudjelovali u ovom projektu.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





- 12:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ -NK OMLADINAC,Lastovo ODGOĐENO!

Danas o6.11.2011 godine na igralištu Trstenica u Orebiću trebalo se odigrati 6 kolo 1ŽNL gdje su se trebali sastati NK Orebić i NK Omladinac Lastovo.Utakmica se odgađa zbog nemogućnosti da gosti doputuju u Orebić poradi jakog južnog vjetra.Ista će se odigrati kada odobri ŽNS te će te biti blagovremeno izvješćeni.

- 12:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 05.11.2011.

BEBIĆ SUSPENDIRAO NEPOSLUŠNE

Branko Bebić donio odluku i suspendirao neposlušne u 1 ŽNL i 2 ŽNL ,prilog pogledajte na Marko polo sport -net.Još dva kola do kraja prvog djela a Branko Bebić navodni povjerenik ( koji ne postoji u statutu HNS) suspendira klubove.Smješna zar ne zar se nogomet igra zbog Štimca,Markovića i drugih a ne radi zabave naše djece koju smo odvratili od svih zla droge i alkohola i preseli ih na zelene travnjake .Šta reći pametnome dosta i pustite nas više na miru jer se ljepo zabavljamo i ne trošimo novce samo na vas foteljaše.
Bebić suspendirao neposlušne ·

Povjerenstvo na čijem je čelu Metkovac Branko Bebić, a koje je imenovao Hrvatski nogometni savez nakon što je početkom srpnja donio odluku o suspenziji legalno izabranog vodstva Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije na čelu s Tomislavom Jurjevićem, donijelo je odluku o suspenziji klubova koji igraju Prvu i Drugu županijsku ligu, dva natjecanja koje vodi suspendirani ŽNS.

Odluka je donesena, kako se ističe, jer 13 klubova nije željelo odigrati prva dva kola jedinstvene Županijske lige pod vodstvom Povjerenstva saveza koje jedino ima legitimitet i ovlasti dane od Hrvatskog nogometnog saveza već su igrali pod vodstvom suspendiranog ŽNS-a.

Tomislav Jurjević, suspendirani predsjednik ŽNS-a, prije dva mjeseca je uputio priopćenje. Oglasili su se tada i klubovi Prve i Druge županijske nogometne lige. Jurjević je isticao tada u medijima: 'Klubovi neće popustiti pred nikakvim ucjenama, a scenarij, što će se dogoditi se unaprijed zna. Pokušat će oduzeti pravo glasa klubovima'.

Jurjević je tada isticao kako su odluke Hrvatskog nogometnog saveza ništavne. U priopćenju koje je tada potpisao je stajalo: 'Hrvatski nogometni savez (HNS) je 5. srpnja 2011. pokušao održati sjednicu Izvršnog odbora, međutim budući da je za održavanje te sjednice potreban kvorum od 9 članova, a imali su samo 8 članova sa pravom glasa, odluke sa te sjednice su ništavne, o čemu su već izvješteni svi mediji, koji su odmah i reagirali prema gosp. Srebriću, čije se očitovanje iščekuje. Naime, 9 glas je bio glas Pera Vićana koji po Statutu HNS-a, Statutu ŽNS-a, Zakonu o športu, te Zakonu o udrugama ne može biti član Izvršnog odbora jer se protiv njega vodi kazneni postupak. Međutim, da je i postojao potrebni kvorum još jednom naglašavamo da su odluke nevažeće jer u njihovom donošenju sudjeluje osoba protiv koje se vodi kazneni postupak. Na toj sjednici je protuzakonito i nestatutarno, bez ikakve prethodne Statutom propisane procedure suspendiran "Nogometni savez Dubrovačko-neretvanske županije". Potražili smo u Registru udruga da li pod tim nazivom postoji registrirana ikakva Udruga i dobili odgovor da NE POSTOJI.

Osim suspenzije nepostojećoj udruzi donesena je i odluka o uvođenju povjerenika za vođenje svih poslova u toj nepostojećoj udruzi. Zakon o športu, Zakon o udrugama, Statut HNS-a, Statut ŽNS-a ne poznaje termin povjerenika. To bi bilo isto kao da Županijski nogometni savez suspendira neki klub koji je član Saveza i uvede nekoga da upravlja i vodi sve poslove toga kluba tj. udruge. Takvo što je i moralno i zakonski neprihvatljivo o čemu imamo i potvrde Varaždinskog i Dubrovačkog ureda državne uprave!!!'

Jurjević je tada najavio, bilo je to početkom rujna, kako uskoro započinje natjecanje u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi, što se i ostvarilo. Istina, jedan klub, koji je bio na njihovom popisu, Maestral iz Krvavca, zaigrao je u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi - jug/podskupina 'C', natjecanju koje vodi Hrvatski nogometni savez, a koji je suspendirao Županijski nogometni savez te imenovao povjerenstvo na čijem je čelu Metkovac Branko Bebić.

Hrvatski nogometni savez, kad je suspendirao legalno izabrano vodstvo ŽNS-a je isticao kako će Povjerenstvo organizirati vrlo brzo novu izbornu Skupštinu. Dva mjeseca poslije toga glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić nije znao koji je krajni rok za održavanje nove izborne Skupštine ŽNS-a Dubrovačko-neretvanske županije. Nakon najnovije odluke Povjerenstva o suspenziji 13 klubova, najavljuje se izborna Skupština.

S obzirom na situaciju, stav klubova Prve i Druge županijske nogometne lige, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kad Povjerenstvo bez 'neposlušnih članova' održi izbornu Skupštinu.

Osim suspenzije klubova Povjerenstvo na čelu s Brankom Bebićem pokrenulo je stegovni postupak protiv pet sudaca, koji sude utakmice Prve i Druge županijske nogometne lige. Na tom popisu su Maro Kristić, Mato Bajurin, Robert Hausvička, Mato Kalafatović i Matko Babić.

Tonči Vlašić

- 07:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.11.2011.

NK OREBIĆ - NK OMLADINAC ,Lastovo

U nedjelju 06.11.2011 godine na igralištu Trstenica u Orebiću odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica 1 ŽNL gdje će se sastati NK Orebić i NK Omladinac Lastovo. Na gostovanju u Lastovu Orebićani su u drugom kolu bili bolji i pobjedili su Omladinca na njihovu travnjaku sa 2:1 golovima T.Bikića i A.Stanišića.Nakon tri gostovanja i isto toliko poraza Orebićani se napokon nadaju punom pljenu.Jedini problem za dolazak gostiju može biti jaka južina koju najavljivaju prognozičari.

- 11:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #