time-warp00

ponedjeljak, 07.11.2005.

Srna ipak igra protiv Portugala, umjesto Šerića pozvan Pranjić




IZVRŠNI odbor UEFA-e u ponedjeljak i utorak će na Malti odlučivati o sudbini hrvatsko-mađarske kandidature za organizaciju Europskog prvenstva 2012. Od pet kandidata otpast će dva, a preostala tri ulaze u finalni izbor.

Osim hrvatsko-mađarske kandidature, svoje ponude su poslale Italija, Grčka, Turska, te Poljska i Ukrajina, koje su se također zajednički kandidirale.

UEFA je prošloga četvrtka objavila Izvještaj o procjeni kandidatura za domaćinstvo Europskog nogometnog prvenstva, koji možete pogledati ovdje.

Kako nam javljaju iz HNS-a, na Malti je glavni tajnik Zorislav Srebrić, a pridružit će mu se i predsjednik Vlatko Marković.

"Hoće li hrvatsko-mađarska kandidatura ući u drugi krug znat će se u utorak iza 12 sati." - kazao je za Index Ivan Rotim, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tko će od troje izabranih kandidata koji će ući u drugi krug biti domaćin Europskog prvenstva 2012. godine znat će se za godinu dana, u prosincu 2006.

Srna igra, umjesto Šerića pozvan Pranjić

Iako izbornik Kranjčar neće moći računati na Ivana Klasnića i Igora Tudora u prijateljskoj utakmici u Coimbri koja je na rasporedu u subotu 12. studenog, doznajemo da će Darijo Srna ipak igrati, a reprezentaciji će se pridružiti i bivši Dinamovac Danijel Pranjić, koji odlično igra u nizozemskom Hereenveenu.

"Tudor i Klasnić jedini su igrači koji nisu pozvani, a umjesto Anthonya Šerića priključit će se Danijel Pranjić." - kazao nam je Ivan Rotim

uzeto sa www.index.hr.........Živili!!!!

07.11.2005. u 21:54 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

  studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Techno scena tj.glazba,ma sve što mi padne na pamet,život,događaji,brije i jos puno toga....

time-warp00@net.hr - moj MSN


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

Monitor.hr
Pegla.com
Net.hr
županja.info
partijana.com
MTVadria.com


neki blogovi::
..Malisha..
..gimnazijalka..
..dixi..




Broji,broji al nikako da stane...
Free Counters
Free Counters


Dj Tiesto
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Armin van Buuren
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cristian Varela
Image Hosted by ImageShack.us


..Dave Clarke..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..koja legenda...
Jedan od najcjenjenijih techno DJ-a i producenata polovicu je svog života (r. 1968. – pa sami procijenite koliko je to vremena :-) proveo baveci se glazbom i stvorio osebujni stil. Poceo je stvarati glazbu pod utjecajem Depeche Modea, ranog hip-hopa, ska i disko glazbe, a u ranoj fazi njegova je glazba najviše slicila acid houseu. Uskoro je prešao na techno i postao "ambasador techna", svirajuci u klubovima od Belgije i Njemacke sve do Japana i Australije. Radio je remikse za Depeche Mode, Leftfield, Underworld, Faithless, Mobyja, Laurenta Garniera…
"Možda jesam techno DJ, ali nikada nisam bio samo techno umjetnik," kaže sam Dave, a posljednji je njegov album dokaz tome: ima tu i tech housea, trip-hopa, drum n'bassa i electra…