Mile Ivičević i Teo Vučković nastupaju na "Vrgorskoj noći" za australske Vrgorčane u Perthu

subota , 10.02.2018.



Nakon novozelandskog Aucklanda u listopadu prošle godine, vrgorsko-metkovski glazbeni duo Mile Ivičević i Teo Vučković opet odlaze u novi svijet zastupati za vrgorsku dijasporu. Za mjesec dana, točnije 10. ožujka nastupit će na „Vrgorskoj noći“ pred hrvatskom zajednicom u Sportskom i društvenom klubu „Dalmatinac“ u Spearwoodu, predgrađu milijunskog grada Pertha u zapadnoj Australiji.

Organizatori žele na „Vrgorskoj noći“ okupiti Australce Pertha i okolice koji svoje podrijetlo vežu za „Vrgorac i njegova prekrasna okolna sela“. Na manifestaciji će se moći kušati tradicionalna hrana i pića te uživati u melodijama starog kraja u izvedbi Ivičevića i Vučkovića.

- Vrgorska noć bit će proslava naše jednostavne, ali ponosne kulture i tradicije pa pozivamo sve koji mogu da dođu odati priznanje ljudima koji su se žrtvovali i otputovali na drugu stranu svijeta u potrazi za boljim životom svojih obitelji“, stoji u pozivu uprave kluba „Dalmatinac“.

Želimo našem Mili i njegovom prijatelju Teu sretan put na Zemljinu južnu polukuglu i s njima upućujemo lijepe pozdrave našoj australskoj braći za koju nas veže povijest „gnjizda sokolova“ i naši pradjedovi. Živjeli!

<< Arhiva >>