U prodaji je 57. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine

petak , 27.12.2013.



Naša mala redakcija je u protekla dva mjeseca bila jako marljiva, pa ćete moći uživati u čitanju broja od čak 48 stranica, što je naš osobni rekord.

Kako gradska pozicija vlada, i što na to ima reći oporba? To možete detaljno saznati čitanjem opširnih izvještaja sa 3., 4. i 5. sjednice Gradskog vijeća. Na petoj sjednici je donesen i gradski proračun za 2014. godinu. Radi se o najvažnijem dokumentu u našemu gradu koji pokazuje na koji način će naš Grad funkcionirati kroz 2014. godinu. Donosimo i opširnu reportažu o selu Kokorići, sa posebnim osvrtom na brojne projekte koje mjesna uprava provodi posljednjih godina. S obzirom da će uskoro u mirovinu, direktorica Ureda Turističke zajednice Vrgorca Kornelija Bajalo Roskam pokazala se kao izvrstan sugovornik o temi vrgorskog turizma, o njegovim počecima, trenutnom stanju i planovima za budućnost. Donosimo i izvještaje sa raznih božićnih događanja u našemu gradu. Tu je i osvrt na sportska događanja, posebno na odlazak Mirka Vrcana sa mjesta trenera HMNK Vrgorac. Za razbibrigu tu je popis vrgorskih poslovica, popis najzanimljivijih izjava vrgorskih političara iz 2013., te kalendar za 2014. godinu.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

<< Arhiva >>