U prodaji jubilarni 30. broj Vrgoračkih novina!

petak , 29.07.2011.

Iz tiska je izašao jubilarni 30. broj Vrgoračkih novina. Ovo je četvrta godina izlaženja novina. Na 36 stranica donosimo čitav niz zanimljivih članaka o događajima i ljudima Vrgorske krajine.

Tema ovog broja su problemi sa redukcijom vode u planinskim selima Vrgorske krajine te prijetnje redukcijom u hercegovačkim selima, te politička pozadina slučaja. Donosimo velike izvještaje sa događaja koji su pratili obilježavanje Dana Grada Vrgorca – svečana sjednica Gradskog vijeća, kulturni i sportski događaji. Posvetili smo prostor i najnovijim podacima Popisa stanovništva. Prognozirali smo na temelju saznanja na terenu koliko stvarno stanovnika ima Vrgorska krajina, te koliko je među njima stvarnih birača. Uočili smo velike razlike koji dovode u pitanje sve dosadašnje i buduće izborne procese. Donosimo veliki izvještaj sa svečanog otvaranja autoceste Ravča – Vrgorac, 30. lipnja na Ajdanovcu. U ovom broju znatan je prostor posvećen festivalu S „Tinom u Vrgorcu“. Pratili smo cijeli festival, donosimo osvrte sa svake večeri, kao i osvrt na cijeli festival. Za rubriku intervju mjeseca ovaj put smo razgovarali sa dopredsjednikom HSP-a Ante Starčević, ogranak Vrgorac.

Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vjestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, kolumne „Pogled unazad“, „Rock tragovi“, filmske preporuke, Izvori za povijest Vrgorske krajine, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>