DVADESET I PRVI broj Vrgoračkih novina u prodaji!

utorak , 02.11.2010.

U prodaji je DVADESET I PRVI broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine.
U ovom broju donosimo veliki intervju sa košarkašem Nikolom Vujčićem u kojem doznajemo što je bilo sa koševima koje je Nikola planirao pokloniti Vrgorcu, te kako se ovaj poznati košarkaš osjećao kad su mu skinuli dres iz sportske dvorane u Vrgorcu 2007. godine. Donosimo i opširan izvještaj sa obilježavanja Dana kruha u vrgorskim školama i vrtiću, te pratimo kako je prošlo druženje SDP-a Vrgorac na kojem je gostovao predsjednik stranke Zoran Milanović. Donosimo i prilog na četiri stranice o Biklijadi 2010. uz bogatu galeriju fotografija sa mjesta događaja. U ovom broju možete pročitati zašto mještani Škulja prijete izdvajanjem iz Mjesnog odbora Vrgorac, te kako je prošlo obilježavanje 24. listopada, kao dana kada je Vrgorac oslobođen od Nijemaca. U ovom broju pišemo i o mlinici na Lukavcu koja nikako da svoja vrata otvori posjetiteljima, te priču o plodnoj oazi unutar Vrgorca – Dizdarevcu. Tu je i članak o nadograđenoj srednjoj školi. U ovom broju donosimo prvi članak nove kolumne Petra Hrstića – „Rock tragovi“. Ovaj put Petar piše o kultnom bendu Ekatarina Velika (EKV).
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumna „Pogled unazad“, filmska preporuka mjeseca, dječji kutak, nagradna osmosmjerka, rubrika „Bez komentara“ i slično.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).
Uživajte u čitanju!

<< Arhiva >>