U prodaji 16. broj Vrgoračkih novina

srijeda , 02.06.2010.

U prodaji je novi, šesnaesti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine. Ovaj put izlazimo na rekordnom broju od čak četrdeset stranica. Vjerujem da će na stranicama našeg lista svatko pronaći nešto za sebe.
U ovom broju donosimo opširne izvještaje sa osme sjednice gradskog vijeća i tribine o zakonu o prebivalištima. Na našim stranicama objavljen je i vrlo opširan članak o Lipanjskim žrtvama. U tekstu se rekonstruira tijek plana napada na Vrgorac, te događaji od 15. lipnja 1942. godine, još kontroverzni u našem gradu. Tu je i intervju mjeseca sa Stankom Trlinom, 95-godišnjakom iz Ravče, čija je ratna priča i više nego zanimljiva. Možete pročitati i izvještaj sa Dalmacija Wine Expo-a održanog u Makarskoj, a na kojem su sudjelovali i vrgorski proizvođači. Razmatramo i budućnost jagode u vrgorskoj poljoprivredi. Također, donosimo velike postere vrgorskih glumaca amatera sa označenim ulogama. Isto tako donosimo fotografije sa maturantskih druženja
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumna, filmska preporuka mjeseca, dječji kutak, križaljka, no comment itd.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>