< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

DOBRODOŠLI U CARSTVO SVJETOVA

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us
vjestica111@net.hr





da vas vidim

Counter
Counter


hihihihi




Image and video hosting by TinyPic

Ti samo budi dovoljno daleko

Ti samo budi dovoljno daleko
Za mene postoji drugi neko
Čije će riječi manje da bole
Čije će ruke lijepše da vole

Ti samo budi tamna sjena
Za mene stižu lijepša vremena
Ulice nove, nova lica
I vedro nebo, prepuno ptica

Ti samo budi u srcu trag
Još će mi neko biti drag
Još ću sa nekim pronaći sreću
Nikad te više voljeti neću

Nekom ćeš biti dobra žena
Odana, vjerna i poštena
Sve nek ti bude drugi neko
Ti samo budi dovoljno daleko





Image and video hosting by TinyPic



četvrtak, 13.07.2006.

tuga treći dan

NE DAJ SE FLOKI
Ili
KAD ŽENA VOLI ŽENU

Pitate me otkuda sad to? E, pa, prije no što je sis otišla, razgovarale smo o tome. Ni sama ne znam kako. Ah, da. Sad se sjećam. Klotilda je nešto u bijesu (nadam se) bubnula tipa: „Toliko sam se razočarala u muškarcima da ću se prebaciti ne žene.“ Ostala sam zapanjena. A vi ne bi? Ne znam otkud joj to, ali znam da je već malo i luda. Razgovor je potekao nekim čudnim smjerovima. Ja sam dugo bila napeta. Nisam znala što je ono što mi hoće reći. Možda... ma ne. Odbacila sam tu pomisao. Ja sam mišljenja da se takav stav prema ljubavi ne desi. Takav naprosto jesi. Ili nisi. Nisam nikada razmišljala o tome što do toga dovodi tijekom života. Nisam mislila da čovjeka može privući na taj način netko njegovog spola SAMO zato što se razočarao. Ali možda i može. Ja to dozvoljavam. Razgovor je krenuo u smjeru perverzije. Što je perverzno, zašto je perverzno, što je bolesno i slično.
Ja ne bih znala definirati perverziju. Ako netko nešto voli, nek izvoli. Ja znam što je ne bih nikada učinila ili željela učiniti. Ali ljudi su različiti. I vole drugačije stvari. Tko od nas može suditi o tome, nemam pojma.
Klotildin stav je otprilike ovakav, ako se sjećam.
Kad baciš kamen u more, oko njega se stvore koncentrični krugovi. Paralela je ovakova: seks je čin kojim stvaramo novo biće. Novi život. I SAMO tome služi. To je prvi krug oko kamena
Međutim, svi znamo da to baš nije tako. Jer, čemu onda, npr. u reprodukciji služi ženski orgazam? Ničemu. Barem što se tiče reprodukcije. Ženama je on svakako dobar i više od toga. A valjda i muškarcima.
Dakle, koji od tih koncentričnih krugova oko smisla seksa postaje preverzan? Što je ono i koja je granica i tko će o tome odlučiti? Gdje prestaje smisao stvaranja, a počinje NEPRIRODAN gušt? Ja ne bih znala. Ni Klotilda nije. Tko će povući granicu i reći ovo više nije seks, ovo je perverzija? Svatko nek radi što hoće. Dokle god to onog drugog ne vrijeđa, neka im.
Naravno da postoje kažnjive stvari.
Ali, ja govorim o odnosu gdje je svaka strana spremna, voljna i nadasve željna činiti baš to. U svakom slučaju, seksualna energija je PROKREACIJSKA i svakako najjača energija svemira. Pozdrav S. Freudu.
Meni je žao moje sis. Ne zato što će možda promijeniti sklonosti. Već zato što je sve to prošla. A poznavajući nju, njezina je krivica daleko manja.
Vjerujte mi, ako se ona povuče iz tog svijeta muškaraca i ljubavi sa muškarcima taj će svijet PUNO IZGUBITI. Samo što oni to ne znaju.
Što god bilo ima moju punu podršku. Ipak je ona moja sis.



| komentari (9) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.