Vjerovati radosti...

srijeda, 11.10.2006.

Molite krunicu svaki dan kako biste izmolili mir svijetu!

Marija se ukazala u Fatimi u Portugalu 1917. g. Crkva je službeno priznala ta ukazanja. Cilj ukazanja bio je upozoriti na II.svjetski rat i širenje komunizma te je Marija rekla rješenje, da ne dodje do toga.

Marija: "Vidjeli ste pakao kamo odlaze duše jadnih grešnika.Kako bi ih spasio, Bog želi ustanoviti pobožnost Mome Prečistom Srcu.
Ako budete činili što tražim, mnoge će se duše spasiti i mir će vladati.
Rat je pri kraju (Prvi svjetski rat), ali ne prestanu li vrijedjati Boga za pontifikata Pija XI. počet će drugi, još gori. Kad budete vidjeli noć osvjetljenu nepoznatom svjetlošću, znajte da je to veliki znak koji vam Bog šalje, da će svijet zbog zlodjela, kazniti ratom, gladju i progonstvom Crkve i Svetog Oca. (U noći s 25. na 26. siječnja 1938. bilo je to svjetlo).

Kako bi se to spriječilo, zatražit ću da se Rusija posveti mome Prečistom Srcu te kao zadovoljštinu, svetu Pričest u pet prvih subota u mjesecu. Ako se ispune moji zahtjevi, Rusija će se obratiti i vladat će mir. U suprotnom (Rusija) će proširiti svoje zablude po svijetu te će doći do ratova i progona Crkve. Dobri će biti mučeni, Sveti Otac mnogo će trpjeti, razni narodi bit će uništeni, no na kraju će moje Prečisto Srce pobijediti. Sveti Otac posvetit će mi Rusiju koja će se obratiti te će svijetu ponovno biti podareno razdoblje mira."

Od 1917. do danas još uvijek nijedan papa nije učinio posvećenje Rusije Bezgrješnom Srcu Marijinu. Neki su to učinili djelomično, ali time nisu ispunjeni Marijini zahtjevi. Pape to nisu učinili, vjerojatno da ne pogoršaju odnose sa Ruskom Pravoslavnom Crkvom.

Trenutno stanje je ovakvo: Rusija se nije obratila. U Rusiji nikada nije bilo više razvoda i pobačaja nego danas, cvjeta kriminal i nemoral. U svijetu ima puno ratova i razdoblje mira nije zavladalo.

Svećenik iz Fatima Centra, tvrdi ovo: u svijetu se vodi borba za novi svjetski poredak. Na jednoj strani su SAD, V.Britanija, Francuska i Izrael, a na drugoj Rusija, Iran, Sirija, Kina. Oni se bore za prevlast. Amerika i Europska Unija sve više gube političku moć i sve su više ranjivije. To žele iskoristiti Rusija, Kina i Iran da preuzmu dominaciju.

To znači puno mogućnosti za nove ratove, terorističke napade, velike nemire u svijetu, puno stradanja i patnji.

Gospa u Fatimi: «Molite krunicu svaki dan kako biste izmolili mir svijetu i svršetak rata.»

Sve dok papa ne posveti Rusiju - Bezgrješnom Srcu Marijinu, bit će ratova i progona Crkve Dobri će biti mučeni, Sveti Otac mnogo će trpjeti, razni narodi bit će uništeni, no na kraju će Marijino Prečisto Srce pobijediti.

Od danas, svaki ću dan moliti krunicu za mir svijetu i da papa konačno posveti Rusiju - Bezgrješnom Srcu Marijinu. Sudjelovat ću u pobožnosti "Pet prvih subota". Pozivam i vas da molite krunicu za mir u svijetu ili barem tri Zdravo Marije na dan za mir u svijetu. Ako želite možete ispuniti peticiju da papa konačno posveti Rusiju - Bezgrješnom Srcu Marijinu.

Peticija

Gospa u Fatimi: "Barem ti me pokušaj utješiti i poruči da svima onima koji se u pet prvih subota u mjesecu zaredom ispovijede, pričeste, izmole krunicu i 15 minuta ostanu sa mnom u razmatranju o otajstvima krunice ,a s nakanom da mi pruže zadovoljštinu, obećajem svoju prisutnost u času smrti i sve milosti koje su im potrebne da spase dušu!"


Zašto Bog želi da papa posveti Rusiju Bezgrješnom Srcu Marijinu?

Za to što će obraćenje Rusije i mir koji će uslijediti biti trijumf Bezgrješnog Srca Marijina, za koje Bog želi da ga ljudi časte uz Presveto Srce Isusovo.


- 22:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #