nedjelja, 24.01.2010.

SEDAMNAESTI DAN

Čitav dan sam u usporenom tonu..zapravo pol dana prespavala jer sam bila budna do šest ujutro.

Da,našli smo se. Kao i svaki put,onaj isti osjećaj.Onaj jebeni osjećaj. Mješavina bola,požude i toga da nam nitko ništa ne može i da smo u ovom trenu,da smo zauvijek-sami i jedini na ovome svijetu.
On je tako jebeno zgodan,pomislila sam kad smo se pogledali. Te plave oči,to lijepo lice,prsti,ruke..vitko tijelo kojim kad me omota,obavije me cijelu,mene tak malenu (nisku.). Taj njegov jeb pomalo dark izgled i goth um..ahh. Dobro,pomislila sam dalje,nema ništa fizički bolje od mojeg dragog Boya..i onda što? Ma radi se isključivo o mojoj sebičnosti mome egu..pasalo mi je i laskalo da ludi sa mnom,da ga onako moćnog i na moćnom položaju (radi posao koji traži jebenu jebenu samokontrolu i sposobnost i tjelesnu i umnu spremu),koji ne preže pred ničim i nikim..pasalo mi je da ga ja ovakva mogu vrtjet i motat oko malog prsta,razarat..dražit pa mu bacati mrvice..a on nije i uporno nije htio odustati od mene,svaki put se vraća po te mrvice,iako je sto puta rekao-nikad više.
Nisam tako grozna osoba a kad odvrtim životni film unatrag,možda ipak jesam.Čitavo vrijeme sebična kučka od osobe koja samo misli o svojim osjećajima i na sebe.I koja samo ima jebenu sreću da je našla takve muške osobe što ne znači da,ukoliko bih nastavila s ovim svojim prljavim igrama,ne bi ostala bez obojice. Sigurno bi jer i jedan i drugi su bolje,puno bolje osobe od mene i obojici je stalo do mene,a meni možda samo do sebe same.
Nisam oduvijek bila takva jeb persona,dogodilo se ovih zadnjih godina,poklopile su se neke stvari,mjesta,događaji..Postala sam umno sranje a možda zbog usranog tijela. Ili obrnuto ne znam više.

Držao me u zagrljaju čitavu noć i grčevito stiskao moje tijelo i moje ruke,bilo mi ga je najiskrenije žao u tim trenucima jer nije zaslužio takvo sranje. I mislim da će uvijek imati svoje mjesto u mome srcu,bez obzira na sve,što kako i kada. Njegove ruke,sranje,zašto se moram tako osjećati u njegovim rukama,kao da lebdim u oblacima? I s druge strane znam da nikad ne bih ostavila one ruke koje su me zavoljele od prvog dana,prvog pogleda..i koje me vole u svemu,baš u svemu,u svim mojim jebenim Vivinim sranjima.
Shvatio je,da shvatio je da nikad neću biti njegova onako kako on to želi,nikad neću biti njegova girl,njegova žena.

I u tom konačnom shvaćanju on sad želi mrvice,on ništa više ne želi pitati niti tražiti,on se neće nadati da ću biti sasvim njegova,on želi da se viđamo..a što budućnost donese..donijet će ionako ono što i kako mora biti. Pa je jedino pametno da prekinem svaku komunikaciju,tj. da se ne dovedem u situaciju,ne dozvolim si situaciju da ostanemo na samo,pogotovo sad kad je još sve tako svježe.
I jebi ga onda,tad je svizac zamotao čokoladu.

Uglavnom,odlučila sam drastično promijeniti i iskorijeniti sranja u svome životu. Dan po dan,tjedan po tjedan..na kraju mora biti bolje.Mora!!!

Puna mi je kapa ovog nezadovoljstva. Onaj neki ludi osjećaj je u meni,to najbolje znaju kakav je to osjećaj one cure koje se bore s kilama. Gledaš spotove s mjuzom koja ti je super,gledaš fotke krasnih cura,krasnih tijela..i jebeno se pitaš kad ćeš i ti ponovno doći na red? Kad će doći onaj osjećaj zadovoljstva vlastitim tijelom? Jebemu,odvratno je vidjet debelo salo,ma salo uopće nije sexy. Sjajan je osjećaj kad sjedneš a trbuh ne visi,kad su noge lijepe čvrste i tanke,isto kao i ruke i prsti,sve one krasne kosti koje se ističu npr ključna..lijepo ispijeno lice..vilica.......Lijepo je kad sva odjeća i sve one goth i sve poslovne i sve rock i sve maštovite i sve barbie kombinacije pristaju,sjajno je kad možeš na sebe staviti pa taman vreću za smeće s efektnim remenom i visokim čizmama i sve ti tako dobro pristaje.Ak ti i kosa nije u the best izdanju,čim si mršaviji bolje ti pristaje..ma sve je bolje kad si zadovoljan kilama.
Ponekad mi se čini da je fuck dugačak put preda mnom što se mršavljenja tiče ne sad u smislu da me demotivira već s pitanjem zašto baš ja moram imati ovakav problem,zašto se ja moram jebat s viškom kila,zašto ne smijem jesti što hoću a da se ipak ne udebljam????
Ma samokontrola mi je još u k,i najgori je taj osjećaj gladi,najsretnija sam kad se okupiram nečim i nemam vremena i potrebe misliti na hranu.Boy mi je rekao da je nedavno gledao neku emisiju o nekom narodu nekim šamanima il šta već koji uopće ne jedu,nemaju potrebe za hranom. EE,da mi je bit takva. Jer gladovanje je zapravo jako pozitivno za organizam,očisti ga od svih otrova i sranja,prosvjetli um i misli. Ja još imam taj nagon,no pokušat ću ga čim uspješnije kontrolirati.. Moram!!

Želim izgledati kao Liv ex pjevačica Theatre of Tragedy,eto,u spotu Lorelei (live) mi je mrak..tak oču pompozno i naglašeno i goth i s dugom plavom kosom i krasnim tijelom..

Baljezgala bi ja još puno toga sad,al idem se natjerati na učenje!

Cure drage,otvaranje ovog bloga donjelo mi je mnogo dobroga,jer čitajući vaše blogove imam osjećaj da nisam sama u ovom svom sranju s kilama i puno mi je lakše kad vas čitam!!!!!


Danas pojela /popila: 2 čaše mlijeka,3 šnite ražena kruha,10 žlica kuhane hajdine kaše (je l se tak zove,valjda),4 komadića kuhane mrkve,cikla salatu oko 10 komada cikle,1 komad kuhane svinjetine,1 multivitamin šumeći,4 žvake požvakala,2 kave s malo mlijeka.
I svejedno imam osjećaj da sam napuhnuta ko slon,možda zato što sam nenaspavana tj bila budna cijelu noć i što uopće nisam bila na svježem zraku,to mi jako fali. Budem nadoknadila sutra hodanjem,a sad idem radit čučnjeve,plesati i onda učenje.

Pusaaa svim butterflyes!!!sretan


In my dreams I'm dying all the time
As I wake its kaleidoscopic mind
I never meant to hurt you
I never meant to lie
So this is goodbye
This is goodbye

Tell the truth you never wanted me
Tell me

In my dreams I'm jealous all the time
As I wake I'm going out of my mind
Going out of my mind

- 19:03 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (23)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

bez komentara

visina 158 cm


trenutno stanje:


08.01. 74 kg
16.01. 71 kg
23.01. 69,7 kg

30.01. 68,9 kg