Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bodymind00

    Totalno sam se uživjela u tvoju priču, baš sam si sve lijepo dočarala… he he
    Ako se tako lijepo osjećaš s tim tipom možda bi trebala otkantati svog boya?
    Jer ipak ako imaš potrebu za drugim možda ipak veza s boyf. Nešto ne štima?
    Uglavnom ne znam.
    Joj i ja se puno puta pitam zašto baš ja se moram jebat s viškom kila, s glupim želucem koji želi jesti, jesti, jesti i samo jesti.
    Danas sam mu malo smanjila unos kalorija i evo ga na lud je lud…samo plače, vreti se ne da mi mira. Luda sam samo si u sebi ponavljam NISAM GLADNA; NISAM GLADNA, pa prođe al ono. Tebi svaka čast, tek sad kad pokušavam unositi manje hrane vidim da to je jebeno teško…makar na početku. Ah :( veliki pozz :)

    avatar

    24.01.2010. (20:23)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @bodyce dear..radi se o tome da je on došao u onom nekom trenu kad sam bila ranjiva i čudna zbog kila i sve je super ,ok je on,al i Boy je isti takav,i što bih ja morala,samo zato što je bio netko novi,poput zabranjenog voća..što je hranio moj ego,moje sjebano samopoštovanje (ne zna za to,naravno),ostaviti Boya..biti s njim..pa opet u nekoj drugoj kriznoj životnoj situaciji otići trećemu koooji će mi se tad svidjet,tj. ja njemu? O tome se radi,da se to tako ne radi,nego si uz osobu koju voliš kak se ono veli i u dobru i u zlu. Obojica su ok,al ne mogu ja tako,želim biti samo s jednim i to je jedino pošteno i jedino tako može funkcionirat. I jedino što ima smisla i što je ok je-PREKID! Druga stvar,što jeb boli,no tješim se da će proći jer na kraju krajeva sve loše ipak jednom prođe.

    Ko što se i tješim da će ova gadna faza s viškom kila također proći,tj. da ću je uspješno i zauvijek eliminirati!!!
    Puno ti fala draga na podršci!!

    avatar

    24.01.2010. (20:44)    -   -   -   -  

  • Blondica

    a šta više reći za Tipa... dobra stvar je što bar shvaćaš da griješiš jel, i valjda ćeš jednog dana to promijeniti.
    i ja sam baš danas razmišljala malo dulje, zašto ja nemogu imat normalan život bez kalorija, svakodnevnog vaganja i razmišljanja o hrani što ću jest kad ću jest i koliko ??? cjeli jeb*ni život. doslovno. otkad znam za sebe. od osnovne škole. eto... valjda ćemo i mi jednog dana doći na svoje :D
    good luck & kisses :*

    avatar

    24.01.2010. (20:58)    -   -   -   -  

  • PINK PLAVUŠA

    Da,vrijeme uvijek donese,i vrijeme napravi svoje. I na kraju krajeva,dobro je da sve jednom prođe. Tako cijenimo i one lijepe stvari,a učimo iz onih loših. Iskreno ti želim minimum ovih drugih,iako i kroz takove rastemo,napredujemo...

    Čestitke na uspjehu,dobro ti ide.Optimum bi bio jedan kg/tjedno manje,samo trebaš biti ustrajna. Strpljiva!

    Čuvaj se,
    lijep pozdrav

    avatar

    24.01.2010. (23:02)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A ja bih jednom za promjenu da netko skuplja moje mrvice, a ne ja njegove. Da netko grčevito drži mene u zagrljaju i želi da taj trenutak traje vječno a ne obrnuto.

    avatar

    26.01.2010. (18:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...