JOSIP JAGEC I DALJE VODI DVD SAVSKU VES
[ # ]

SAVSKA VES

Dobrovoljno vatrogasno društvo Savska Ves prošle subote godišnjom skupštinom zaključilo je još jednu godinu uspješnog djelovanja. Društvo broji 129 članova, od toga 82 odrasla, o d čega 33 žene, te 47 pripadnika vatrogasne mladeži i djece, kako je u izvješću o radu rekao Josip Jagec, predsjednik Društva.

U 2008. godini zabilježen je tek jedan požar kukuruzišta, što je znak da su mještani svjesni odgovornosti pri spaljivanju korova, a direktna je posljedica preventivnih pregleda i upoznavanja mještana s mogućim opasnostima. Uz preglede hidrantske mreže i bunara, kontrole i ophodnje uz vuzmenke i tijekom žetvene sezone, krajem godine pregledano je 294 domaćinstava u mjestu. Društvo je održalo i razvijenu natjecateljsku aktivnost, imalo je ekipe u svih devet natjecateljskih kategorija, po čemu je jedinstveno u Međimurju. Među postignutim rezultatima ističe se 4. mjesto ženske ekipe u disciplini Žene B na državnom natjecanju održanom u Splitu.

Skupština je bila izborna. I u sljedeće četiri godine predsjednik DVD-a će biti Josip Jagec, suradnici će mu biti Vladimir Lehkec, dopredsjednik, Robert Pevec, zapovjednik, Boris Vuković, dozapovjednik, Goran Žganec, tajnik, i Đurđa Gerenčir, blagajnica. Podijeljena su i priznanja zaslužnima, a najznačajnije, za 20 godina vatrogasne aktivnosti, dobio je Robert Pevec. List Međimurje

28.01.2009. ...16:29 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters