so far away...

srijeda, 09.09.2020.

tinder odnosi



Pitao si me, zašto se cure tako teško opuste i nekome vjeruju? Sad ću ti reći, micek mali...iz vrlo jednostavnog razloga što ste hodajući dokazi suprotnog. Bili i prije tindera i sličnog, a tek sad...

Ne možeš mi govoriti baš sve isključivo ono što želim čuti. Ili još gore, ono što misliš da cure općenito žele čuti, zašto bi se zamarao s ovom malo drugačijom? Ne možeš davati dojam idealnoga, izvesti da svaki dejt bude od a do ž savršen, a onda dopuniti tinder s fotkom sa našeg izleta i opisom koji se odnosi na nešto o čemu smo razgovarali. Pa tako nekoliko puta.

Ili si me i ti, jako podcijenio...ili ti je toliko malo stalo da si očit. Kako god...sve je rečeno. I da, nije baš zabavno kada okusiš malo od "svog lijeka"...da, bila sam leptirić. Imala više opcija istovremeno. Dugo vremena. Obično sam ipak svim dala do znanja i što točno tražim (a oni nisu bili) i da tu ima još netko. I prolazilo mi je to. Nekad je bilo zabavno, nekad nije, ovisi koliko sam se emotivno uplela u taj nered...a ipak je bio nered u kojem ni sa kim nisam našla sve.

A onda se dogodi da ne želim više ulaziti u nešto. Da svi bivši nekako nestanu ili im ja odlučim ne davati više prilike da mi počnu nedostajati. I doleti netko prekrasno pozitivan, inteligentan, netko tko je izazov a ne projekt. I uporan u tome da mi dokaže da ima i drugačijih...navodno.

Što je dokazao?

Da su aplikacije omogućile sve bolji izbor. I moje iskustvo do sad je takvo da sam imala par neuspješnih dejtova, upoznala jednog dobrog prijatelja, započela dvije vezice od kojih jedna i nije potrajala, druga od cca pola godine. Svi redom prilično uspješni i inteligentni ljudi. Ok, sa svojim potisnutim problemima i prilično bez ideje što sad točno dalje žele od života.

Da će ti stalno u primisli biti, a možda ima netko bolji za mene. Možda ne dok je sve idealno, ali, čim zaškripi. U ovom slučaju i prije toga jer nismo ni došli do faze da bi definirali odnos. Potraga se ni u kojem trenutku nije zaustavila.

Da se curama prodaje ono što žele čuti. A tko zna s kim to ispijaš kavu zapravo. Čini mi se da smo se sveli na proizvode u jako dobrom pakiranju...bitno je samo impresionirati, biti sve ono što je trenutno in, što se traži...a sadržaj...je upitan.

Da muškarci imaju prilike daleko lakše doći do seksa...samim time daleko rijeđe pristaju na veze.
Što i ne bi bilo loše kad bi još imali muda otvoreno to reći.


Ne mogu reći da me nije dotaklo, povrijedilo. Ne mogu ne priznati sebi da ipak i dalje tražim. Nekoga s kim ću provoditi vrijeme, razgovarati satima. Ljepše je, pogotovo kad je druga strana klupko pozitivne energije koje te potakne da i sam postaneš takav. U ovih nekoliko tjedana napravila sam golemi skok. Ne samo zbog njega, sama sam dosta toga odlučila i prije...on je malo ubrzao to. I na tome sam zahvalna. Skoro sam i zažmirila na činjenicu da izlazi i s drugima, gotovo mi je to dao do znanja i bez da otvorim ponovo njego profil na tinderu. Bilo mi je dovoljno lijepo da to zanemarim...pa sam ipak provirila. I bila bijesna jer meni ostavlja dojam da se odlučio, da mu se sviđam...a onda aktivno traži dalje. Zapravo laže. Ono što ne mogu podnjeti i neću tolerirati. Puno sam previše puta takve sitnice svjesno previdjela. Zanemarila u startu jer sam ja bila odlučila. Kako je to kasnije izgledalo? Provodila sam mjesece ili godine u odnosima u kojima me nisu vidjeli, voljeli ni cijenili. Ne kažem da nisu uopće imali osjećaja...ali definitivno nisu imali poštovanja. Jer ja nisam imala osobnih granica. Sad ih sve brže i sve lakše postavljam. A miceki su sve inteligentniji, sve bolji...pa ih ipak sve lakše puštam, da neke druge tri, četiri cure nauče samopoštovanju.

Cure drage, ne pristajite na ovo. Ako oni ne vide tko ste, nisu vas vrijedni. Točka. Da, toliko je jednostavno.

09.09.2020. u 07:19 • 7 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< rujan, 2020 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

- da imaš tri želje, koje bi bile?
- putovati
- a druge dvije?
- ne trebaju mi


imagine there`s no heaven...
it´s easy if you try
no hell below us
above us only sky...
imagine all the people living for today...




ČITAM:

The Art Of Being Yourself
brod u boci
semper contra
pozitivka

fale mi:
nelina gustirna

opijmo kočijaša što vozi naše dane...
Joanna has left Stepford
razotkrivam te
DragonFly


SLUŠAM:

Cohena
Springsteena
Roxette
Reamon
U2
Duran Duran
A-ha
Coldplay
Bon Jovi
Lenon
Catie Melua
Cranberries


GUBIM VRIJEME NA:
lutanja


JA SAM:
neodlučna
uporna
znatiželjna
hiperaktivna
smeđooka
visoka
pričljiva
dobra prijateljica
lijena ponekad
uvijek zaljubljena
maza
zaigrana
kreativna
točna
esteta
dizajnerica
prirodna
opuštena
društvena
tvrdoglava
....
svoja


VOLIM:
prirodu,
fotografiju,
drage ljude,
glazbu,
plivanje,
nebo...
i još puno toga..