I DALJE JE NEMA :)

21 prosinac 2014

Necu puno brljavit jer nema smisla. Nisu cak ni cudni rezultati koliko cudan izbor.

BESIKTAS - AKHISAR - 1 - 1.5

Nakon ne znam koliko dugo turski par na tapeti. Bilic to pametno vodi i zna sta mu je interes i primarni cilj. Redovito u ovim kup tekmama cuva igrace i stedi ih za prvenstvo. Ovdje protiv Akhisara ocekujem pobjedu jer su kvalitetniji puno. Nema tog branica koji Dembu moze zaustavit. U turskoj toga nema. Vezna linija je odlicna kako tehnicki tako i takticki i ovo mi je must bet.

FIORENTINA -EMPOLI - 1 - 1.55

Fiorentina sa svojim 3-5-2 odlicno gura i smatram da su danasnji izraziti favoriti. Nema ozljeda, svi su tu i Empolijevoj dobroj seriji negdje treba biti kraj. Bit ce ovdje jer, kao sto sam i negdjeprije rekao kad su Viole igrale sa Juveom, Viole imaju odlucne igrace koji jedan na jedan mogu napraviti cuda. Mislim da imaju sto se toga tice najjacu ekipu u Italiji. Boljka im je finoca, premekani su. Ali meni je ovo isto tako danas must bet.

MARSEILLE - LILLE -1x - 1,2

Ovdje vjerujem u jedinicu i to ono, ko kuca. Ali nakon ovoga sto bijase jucer, osiguravam se sa x-om. Prate PSG u takvim situacijama. Proslo kolo psg izgubi, izgube i oni, pretproslo kolo slicno i bojim se da se danas ne ponovi. Iako, svi pokazatelji idu prema tome da je ovi sigurna jedi ica. Pogotovo zbog kupa nekidan i 120 min.

Tu su jos celtic koji bi trebao uzet bodove, norvezanke koje su ipak svijet za sebe.

Eto, ako sam nekom pomogao u izboru super, ako ne, jbg. :)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.