SRETNA NOVA :D

21 siječanj 2015

VILLARREAL - GETAFE - 1 - 1,4 - PSK

Zasto Villarreal? U odlicnoj su formi, nikako da im povjerujem i evo danas sam se odlucio ipak za njih. Gledah u nedjelju malo Getafe, je da su s Realom igrali ali opet, dva pasa ne znaju povezat, a Villarreal je poznat kao ekipa koja voli igrat i drzat loptu u svom posjedu te iz toga kreirat sanse. Mislim da ovdje ide i hendi, jer nedostaje par igraca u Getafeu koji su ozlijedjeni pa je ovo prilika za Villarreal da rijesi sve vec u prvoj tekmi ali i 1,4 je dosta.

TOTTENHAM - SHEFFIELD WEDNESDAY - 1 - 1,35 - PSK

Iako je srijeda mislim da Wednesdayu tu nema pomoci, ide Tottenham po pokal. Je da ne volim te kupove ali ovo je prilika njima za prvi trofej unazad ne znam koliko godina.

CELTIC - MOTHERWELL - 0:1 - 1 - 1,35 PSK

Sta reci u ovom teskom trenutku a ne pogrijesiti? Ako ove balavandere nece dobit za hendijem nek ide sve kvragu. Nema izostanaka, dobili u gostima dva razlike proslo kolo pa zasto ne bi i ovo. Gost u ocajnoj formi.

Prijedlozi, rukomet Qatar - Spanjolska - x...11 koef...malo promislite glavom i vidjet cete zasto :). Ne samo zbog izbornika nego i zbog sudaca. Bannour over 5,5...nama 9, austriji 7...da vidim tog BIH-ca koji ce ga zaustavit u namjeri da pukne 10 puta :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.