DAN PETI :)

31 listopad 2014

Maribor - Domžale - 1 - 1,75 BET 365

Maribor ako ista zeli napraviti i pribliziti se Domzalama mora dobiti ovo. Igrali su u kupu nekidan sa drugom ekipom. Nema brige za Chelsea u utorak ili srijedu, kad vec igraju jer oni tu ne zele nista i znaju di su.

DAN ČETVRTI :)

14 listopad 2014

HRVATSKA U21 - ENGLESKA U21 - X2 - 1,48 BET 365

Nema malog Ćorića a u ove talente ostale ne vjerujem. Englezi izgubit nece, cak se ne bi iznenadio niti da pobijede. Jaci su u svim linijama.

GRČKA - SJEVERNA IRSKA - 1 - 1,6 - BET 365

Nakon što su izgubili doma od Rumunja ne smiju si dopustiti kiks vise, pogotovo ne od Iraca. Da je u pitanju Republčika Irska, onda bih se i zamislio. Ali ovako. No way :)

That's all folks :)

06 listopad 2014

DAN TRECI ???


Engleska - Hrvatska - U21 - 1-1,6 - dok je koef. jos ovako visok....mislim da ce padati i dalje - neodstaju - Jedvaj, Vrsaljko, Kovačić, Brozović, Močinić i Halilović...srca momcadi nema tako da mi tu nemamo sta traziti, bar gore...stisnut ce nas i ubiti, sumnjam da ce Coricu dati da igra od prve minute, Rebic sam, iako iskreno ni ne znam u kakvoj je formi jer je malo malo ozlijedjen i mislim da od njega nece biti u dogledno vrijeme nista, nece moci nista...Englezi dominantni u svojoj skupini i nemaju ama bas nikakvih izostanaka (cini mi se Luke Shaw nece igrati, ali o tom potom).

Vrijeme je da i ja nesto pogodim, valjda :).

Dan drugi ?

02 listopad 2014

Trabzonspor - Legia - 1x - sasvim ok koef za staviti na listic. Vaha je tu, Cardozo, ima materijala pa sumnjam da ce izgubiti.

Slovan - Napoli - 2 - ne da mrzim Napoli otkad ga je neznalica preuzeo, ali ovo se treba uzeti. Slovan u dosta losoj formi i sumbjam da ce tu nesto uzeti.

Navecet jos mozda nesto, serbus :)

Eto, statistika je kurva...sutra ce biti bolje...ili gore, nikad ne znas :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.