BOZICNICE NEMA :)

20 prosinac 2014

Daklem, treba se potruditi onda za istu. Danas bogat dan nogometom idem uz klasican listic jedan jaci koji cu i staviti tu. Pa krenimo :

PSG - MONTPELLIER - 0:1 - 1 - 1,65

Dakle, u srijedu su odigrali tak kak su odigrali, danas druga prica. Zadnja tekma, pozeljeli su zavrsit obe tekme u ovoj godini s pobjedom, pa Mohe ako citas, jedinica je cista ko suza. No sto je s hendijem. Montpellier voli primit, i zna primit pa sam zbog toga i odigrao. Ako primi doma od Lensa proslo kolo tri komada e primit ce i ovdje. Da ce ga dat, sumnjam. Koef odlican za odigrat, u taboru PSG - a nema od vaznijih samo Pastorea i ne vidim nacin na koji ce se Montpellier obraniti. I dosta je vec bilo tih tekmi na noz od PSG -a.

WERDER - BORUSSIA - 2 - 1,55

Cijeli svijet igra na njih danas pa sto ne i ja, bio bi gulp :). Ako netko smatra da je bod sa wolfsburgom u srijedu kiks taj pojma o nogometu nema. S druge strane ovi jadnici su konacno spremni za drugu ligu. Godinama se provlace ali sad je doslo vrijeme da odrade pokoju sezonu u drugoj ligi i da se stabiliziraju pa fa opet krenu derat ligom kao prije.

To je moj double.

Naravno bit ce tu i listic sa zicerima kojih je danas pun nos, tipa man city, barca hendi, roma , schalke i olympiakos.

Sretno tko nesto izabere.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.