PUSNICA :D

03 prosinac 2014

Daklem, kod lege na chat sam stavio sta sam odigrao za ovaj sto ganjam koef 1,62-1,8 i necu ga tu ponavljat, svi se vec vidjeli, ako niste trazite :D. Sad ide onaj koji cu odigrat za gust i po mom vidjenju stvari. Daklem :

LILLE - PSG - 2 - 1,85 - KRMCI JEDNI

Sto volim kad naraste koef na ekipu ako im ne igra najbolji igrac, ali oni i bez njega, a nije ga bilo mjesec dana opet pri vrhu. Sad imaju sansu kod jadnog Lillea ( kojem je u prvom sastavu zamislite Kjaer ????? :D ) izbiti na prvo mjesto. Tko ce se kladiti da nece? :D

CHELSEA - TOTTENHAM - 1 - 1,45

Dolaze antitalenti za nogomet k Mourinhu. Ne da ocekujem lom nego ocekujem hendikep i ovo je samo za siguricu stavljeno 1 ali ja ustvari igram hendikep na koef 2,15....koji bozji tottenham, evo i mali slovima sam napisao ime kluba. Tko zna ista o nogometu znat ce o cemu pricam :).

ARSENAL - SOUTHAMPTON - 1 - 1,8

Kad ekipa padne u vrtlog pobjeda onda ide dok ide, ali kad stane onda i stane jel :). Uglavnom, pikiram na Arsenal jer je veliki koeficjent, ali su se i vratili, konacno imaju i igraca koji moze bar i slucajno zabiti, Sanogo i Giroud, pa mislim da uz pregrst prilika koje ce napraviti bar jednom bi morali ubost. Sumnjam da se Sveci ubost ijednom.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.