Princeza (i) ratnica IV

utorak , 06.04.2010.

Toliko sretna, toliko zanesena, blijeda princeza uputila se u svoje odaje, kako bi se odmorila prije sutrašnjeg bala, povodom početka mira u kraljevstvu. Hodajući kroz hladne hodnike, njena halja je lepršala od titraja poskakivanja njezinih dugih, tankih nogu. Raširenih ruku duboko je udisala mračnu noć, pokušavši zadržati onaj osjećaj treperenja svoje unutrašnjosti i smiriti ruke koje su se lagano tresle. Svojim velikim osmijehom pokazavši sreću, zadovoljstvo, zaljubljenost u zrak, vodu, svoju zemlju... Sve što je okružuje.
Nježno je zatvorila vrata, stala pokraj velikog mekog kreveta i jednostavno se prepuštivši gravitaciji dopustila je da njezino tijelo klone na svilene, crvene plahte. Tako je ležala na trbuhu neko vrijeme, dok mjesec nije zavirio na veliki prozor da joj obasja lice.



Osjeti nježnu ruku na svojim leđima – neki topao i i meki dodir. Ruka koja ju je počela milovati, prelazila je s jednog njezinog golog ramena ka drugom. Željela je otvoriti oči, kako bi ugledala oči, lice, no bojala se. Bojala se poraza koji bi mogla doživjeti pri prvom pogledu, dopustila je da ju nose samo osjećaji, da osjeti samo te dodire u mraku. Znala je, da takva ruka, da takav dodir - ne mogu biti ruke pijana borca ili krvnika. O kako je samo željela da ova vrućina koja ju je obuzela uzme svoj danak i zaroni ovo bijelo tijelo u dublju strast. U tom trenu naježi se od daha koji je prelazio vratom. Kako je samo taj dah gorio, kao da je žarom posuta! Primivši rukama čvrsto postelju, usnama je smočivši i uzdahom je posuvši micala je tijelo kao nemirna guja. Neke su meke usne ljubile njene lopatice, neki su se nježni prsti zarili njezina rebra, dok je ona ispuštala samo uzdah za uzdahom. Prelazivši lagano do njezinih grudi, haljinu su skidale, pažljivo. Bradavicama je osjetila svilene plahte, i odmah potom dodire i dlanove koji su od njezinog pupka do grudi palile kožu. Još uvijek ležeći na trbuhu i ne okrečući se, između Nimue i postelje bile su one čarobne ruke, ruke strastvenog ljubavnika. Osjetila je kako je cijela postelja mokra od strasti i izdisaja. „A!“ Glasno uzviknu kada osjeti prste na najmokrijem dijelu svoga tijela, kada osjeti kako klize između njenih nogu. Još jače stiščući postelju i još brže uzdišući , uznemirena tijela čula je svoje srce kako lupa, kako udara o vrele grudi, kako probija veliki, meki krevet. Nečije tijelo, pripijeno uz nju plesalo je istim ritmom, lupalo je istim tonom to srce željno ljubavi. U mjesečevoj svjetlosti, izmijenjenim uzdisajima i znojem prekrili su zrak sobe. Sve jačim i jačim zvukovima, sve vrelijim i bržim dodirima upotpunili su ovu tihu i beskrajnu noć. Vriskom završi ples tijela. I probudi se u ranu zoru, sunce joj zaslijepi oči, a pogledom na plahte vidje da je ljubavnik njen samo plod usamljene noći.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>