15.12.2007., subota

Pahulja na pahulju. Vrijeme odmiče. Božić dolazi. Ja sam zarobljena u vlastitoj ludosti. No, to i nije nešto novo. Oduvijek sam se furala na osjećaje. Moje srce neprestano kuca za druge. Želim da tako i ostane. I jedva čekam onaj tren neposredno prije prvog poljupca s nekim boljim. S nekim tko će jednostavno znati. I voljeti. Očekujem nekoga tko će me bez previše patetike baciti na koljena. I tko će u par rečenica znati reći ono što oni prije njega nisu uspjeli, ili se nisu usudili reći danima.
Želim gledati sreću u očima meni dragih, ali i onih malo manje dragih ljudi. Uz sebe želim ljude koji me nadahnjuju i koji izvlače ono najbolje iz mene. One koji su me iz bilo kojeg razloga prestali voljeti želim pustiti da žive svoj život. Ne želim tražiti opravdanja, jer ona su ionako u većini slučajeva lažna.
Uskoro će svi početi govoriti o miru, sreći i veselju. Takvo je to vrijeme. I uskoro ćemo se svi mi sjetiti i onih na koje baš i ne mislimo ostatak godine. Poželjet ćemo sve najbolje bezbroj puta, dijelit ćemo osmjehe šakom i kapom, potrošiti brdo novaca na poklone kojima dokazujemo da nam je stalo. I sve će biti divno i krasno.
Voljela bih da sva ta čarolija ne nestane poslije Nove godine…

- 22:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Tišina. I nemir. U meni.
Zvuk mojih trepavica u sumrak...

"Ponekad izgleda da sam jedina na svijetu koja ga voli, ja, život. Ali kad se pokuša voljeti, sve postaje komplicirano, jer malo je ljudi koji o tome imaju istu zamisao u klobuku. Tko zna bismo li na zemlji imali dovoljno mjesta kad bismo po jednim bijelim kamenčićem označili svako ljubavno razočaranje, u svakom slučaju to bi se vidjelo s mjeseca, uz zidinu kosookih."

G. Soucy: "Djevojčica koja je previše voljela šibice"


"...ima nešto zbog čega se uz druge osjećam sama, ali nikada sama sa sobom"

A. Skarmeta: "Djevojčica i trombon"


"Oni kojima je najteže uvijek najmanje govore."

F. Flagg: "Pohane zelene rajčice"