Traveler bez japanki

02.11.2016., srijeda

Najsjajniji grad na svijetu Las Vegas

Dugo smo birali lokaciju u Vegasu jer kad si s djecom sve se mijenja cak i dozivljaj samog grada. Posto je nama bio ovo drugi posjet tom gradu jako smo dobro znali sto mozemo, a sto ne. Prvo smo odabrali hotel Flamingo na Stripu preko puta Ceasars Palace hotela jer to znaci vrlo malo hodanja za nesto vidjeti. Ako se zeli vise vidjeti onda se koristi monorail cija je dvodnevna karta 22 dolara po osobi.

Znali smo da ce princeze, a i mi biti umorni od jet lega pa smo hodanje sveli na minimum. Stigli smo u hotel negdje oko sest sati popodne jer smo prije toga posjetili Premium Outlets ducane blizu Stripa. Za razliku od prije devet godina cijene u Americi su porasle cak i u outletima, njihovi brandovi Hilfiger, K.Clein, Guess, Carters, Osh Kosh su sigurno jedno 30% skuplji.Ako se naleti na akciju 50% na odredjenih par artikala onda je za nas povoljno, ali inace ne.
Npr. torba Guess redovna cijena u outletu je 70 dolara i mozes neki model naci za 35 dolara. E to je onda ok cijena!
Sreca da red za check in nije bio velik jer nije vikend, obicno je to bolje izbjegavati jer su cijene soba skuplje.
Penjemo se na 14 kat sa predivnim pogledom na imitaciju londonskog kotaca koji mijenja svijetla- soba americki velika i opet njihovi visoki preudobmi kreveti koje obozavam!


Ostajemo u sobi da se istusiramo i dobijemo malo snage, jer svih hvata spavanje - kako i ne bi kad je kod nas cetiri ujutro. Princeze sve to dobro podnose i oblace najdraze haljine za izlazak.
Laganom setnjom od desetak minuta dolazimo do Bellagio fontana i uzivamo u vodeno -svijetlecoj predstavi. Preko puta je Planet Holywood hotel i ulazimo unutra te nalazimo dobri meksicki restoran sa djecjim jelovnikom.

Curke obozavaju tortile i kod kuce tako da su uzivale u tortilama s piletinom rizom, kukuruzom, sokom od jabuke i narancom sve za 4,5 dolara. Mi smo pojeli tortile s mesom i naravno nezaobilazna kola koju pijem samo u Americi i na rodjendanima.
Nakon sto su pojele vec su bile na putu da zaspu za stolom jer je vec bilo devet sati.
Ali posto je hotel blizu samo deset minuta hoda, uspjele su hodati i onda odmah bacanje na krevet, a pidjamu sam im morala obuci jer su vec spavale.
Dugi dan je bio iza nas.... voznja od LA do ovdje nekih 450 km LA nam je posluzio samo kao odmor od leta .
Jos sutra Vegas pa nas onda cekaju Navaho indijanci ! Jedva cekamo!

Oznake: las vegas, Putovanja, djeca, Ljetovanje.., nevada, California, plaza, hotel


- 23:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2016  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (6)
Listopad 2016 (5)
Rujan 2016 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi