Traveler bez japanki

18.09.2016., nedjelja

Dodatna oprema za putovanje koju morate imati

Dodatna oprema su sve male stvari koje su ključne da vaše putovanje prođe sasvim sigurno i udobno.
Pitate se koje ? Vjerojatno ste pomislili : "Ma meni ne treba ništa - samo kofer i krećem ja ! " E pa nije baš tako. Zato ću nabrojati sve one male stvari koje su meni pomogle i uvijek ih imam uz sebe i vjerujte bez njih bi sve bilo puno teže - bilo da se radi o putovanju autom, avionom, vlakom.

1) PUTNI JASTUK - najpraktičniji je onaj mali na napuhavanje, kada vam ne treba jednostavno ga izdušite i ide natrag u torbu.Moguće ga je kupiti na svim stranicama sa putnom opremom ili na ali- express.com ako želite uštedjeti.


2) JASTUK ZA VRAT - pomaže za vrijeme dugotrajnog sjedenja i ako zaspite da se vrat barem malo opusti. Postoje razne verzije i cijene, najpratktičniji za mene opet onaj za napuhavanje. Ne treba vam na vrhu punog kofera jastuk za vrat- zar ne?



3) MASKA ZA ODMOR - ne brinite se nećete glumiti Zoroa ! Ovo je za one koji su navikli spavati u mračnoj sobi. Ali isto tako odlično služi u avionu ako pored vas netko drži upaljen laptop koji svijetli kao mjesec, a vi zelite spavati.

4) ČEPIĆI ZA UŠI - ne trebaju vam za ronjenje nadam se. Odlično pomažu kod buke u avionu ili ako ste baš pogodili da noćite u najbučnijoj ulici u nekom gradu. Ima ih raznih oblika, boja i cijena.Pa se odlučite.



5) NOVČANIK OKO VRATA - na putovanju uvijek stavljam u njega sve putovnice, novac. Stavlja se oko vrata i onda ispod majice koju nosite. Oprez je uvijek poželjan, jer nepoželjne situacije se uvijek mogu dogoditi, a posebno u metrou ili nekoj gužvi.



6) PUTNA TOALETNA TORBICA - cijeli toaletni pribor je na jednom mjestu i što je najvažnije kad stignete samo objesite na vrata i ne morate se misliti da li ste nešto zaboravili kad se opet pakujete.
Mozete je kupiti na dosta stranica na internetu - ja je našla na yesstyle.com.



7)

Oznake: let, putovanje, koferi, torbe, praznici, put, Avion, auto, vlak, oprema


- 20:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2016  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (6)
Listopad 2016 (5)
Rujan 2016 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi