Traders life

petak, 30.11.2007.

Nikad ne reci nikad

Pozdrav svima. Sorry kaj se duže nisam oglasil (osim komentarima) jer sma malo bil bolestan, imal nekog posla a u krajnjoj liniji bilia je i predizborna kampanja i izbori :-).Tu je nažalost krenulo u krivom (možda se još ni nezna u kojem) smjeru ali bože moj. Ja bi volio da se opcije računaju po D'Hondtovoj metodi. Dionica skoči 6 % sa 100 na 106 $ a tebi se uračuna 8 $ (ko HDZ-ju).
Ak ste pratili market je znate da je uglavnom bio bearish i da je došel skoro do minimuma iz Kolovoza 2007. Ovaj tjedan je poćeo sa lošim ponedjeljkom ali su zadnja tri dana označila bounce back koji može i nemora biti dno ovog bear market. Futures danas pokazuju nastavak prema gora i nadam se da če veliki igrači kupovanjem dionica koje procjene da su podcijnjene pomoći nastavku rogatog marketa.

Kaj se naših tradeova tiče sve je za sada OK jedino smo morali AAPL zarolati u JAN 08 jer je prijetila opasnost da budemo assigned (iako sam mislil da nema šanse da u 20 dana AAPL padne ispod 170.00 $ ali nikad ne reci nikad i zato moramo znati kaj napraviti kad trade nejde u smjeru koji smo predvidjeli). Krajem JAN 08 budemo vidjeli jel rollamo dalje za još kredita a to ovisi o dionici i njenom kretanju. Za sad je sljedeča opcija tek za APR kaj je malo pre dugo, pa čekam da se otvore opcije za FEB 08 i vidim jel možemo uzeti kakav kredit za krači rok.

TXN smo prodali SC DEC 32.50 za 0.60 $ (kak sam napisal u komentaru) i ukoliko uđe ITM rolamo u JAN 08 za još kredita. Tranutno nam je CB 3.90 $/share. PP nisam kupio jer mi se market činio ko da ide prema dnu i da bi se mogao oporaviti kaj se i dogodilo ali treba vidjeti jel to zaistač ili je samo kratka pauza u daljem bear marketu.
Osim ovih tradeova imali smo i Iron Condor na DE koj je istekel bezvrijedan pa smo inkasirali 0.65 $ po dionici.
Za sada toliko a od ovog tjedna bi trabali postovi iči redovito.

Good tradein.

Šnjavi

- 13:50 - Komentari (2) - Isprintaj - #