nedjelja, 07.10.2018.

Najljepše plaže u Europi : 2.dio

Plaža Elafonisi, Grčka
Još jedna grčka plaža dospjela je na našu listu, a proglašena je jednom od najveličanstvenijih plaža ne samo Europe, nego i svijeta. Ovaj mali, rajski otok nalazi se na jugozapadu Krete, a udaljen je 200 metara od obale. Između otoka i obale nalazi se plitka laguna dubine oko jednog metra, tako da do otoka možete doći pješke. Njezin kristalno bijeli pijesak na mjestima je ružičast zbog tisuća zdrobljenih školjki. Zaista, pravi egzotični raj.



Poluotok Gower, Wales
Velški poluotok Gower proteže se na preko 30 km, a pruža za svakoga ponešto. Prekrasne pješčane plaže koje se protežu u nedogled, divlji valovi i strme litice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.



Otok Caprera, Italija
Ovaj prekrasan otok dio je čarobnog otočja Maddalena između Sardinije i Korzike. Očarat će vas njegova netaknutost, surovi pejzaž i bajkovito more. Zaista, pogled kao iz sna.

Zlatni rat, Hrvatska
Došli smo i do našeg najljepšeg dragulja- plaže koja svojim oblikom oduzima dah turistima iz cijelog svijeta. Ovu rajsku plažu odlikuje bijeli žal, prekrasna vizura i plavetnilo mora. Stoga ni ne čudi što je nazivaju jednom od najljepših plaža Europe. Ukoliko još niste posjetili Zlatni rat, svakako to učinite.

To bi bilo to za danas! Nadam se da su vam se svidjele naše europske plaže i da će te posjetiti neku, a ako ju posjetite obavezno pišite u komentarima kako vam je bilo! Pozdrav :))

- 22:53 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2018  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2018 (13)
Rujan 2018 (2)

Opis bloga

Dobar dan! Zovem se Elena i ovo je moj blog. Želite ići na putovanje ali ne znate gdje? E pa došli ste na pravo mjesto jer ovdje vam možemo pokazati razna mjesta gdje se možete zabaviti i uživati! Ugodnu zabavu želim!

Moje najdraže pjesme

Neke od mojih najdražih pjesama su :

Ella Mai - Trip
Alessia Cara - Trust My Lonely
Rita Ora - Let you love me
Zhavia - Candlelight
Shawn Mendes - Lost In Japan

Također, osim stranih pjesama stalno slušam Dinu Merlina, a njegova najdraža pjesma mi je Sve je laž