nedjelja, 30.09.2018.

Ljetovanje u Hrvatskoj : Dalmacija

Naša Dalmacija ima predivna mjesta i plaže na kojima se možete zasluženo odmoriti. Premda takvih mjesta ima jako puno i vi se ne možete odlučiti za ono najbolje, mi vam možemo pomoći odabrati odlične plaže.

Plaža Sakarun nudi rajski odmor.Smještena na sjevernoj strani Dugog otoka, karakteristična po bijelom pijesku i tirkiznome moru, Sakarun je najljepša plaža zadarske rivijere i jedna od najljepših divljih plaža na Jadranu.



Za najbolje zabave sa društvom morate posjetiti plažu Zrće.Smještena je u istoimenoj uvali na sjeveroistoku otoka i udaljena 2,5 kilometara od Novalje.Plaža je opremljena tuševima, zahodom, spasilačkom službom, sadrži objekte prilagođene invalidima, telefone, a tu je i čitav niz raznih rekreativnih i zabavnih sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, skuteri, rent-a-boat...


Sigurno raj na zemlji i savršen odmor pružit će vam plaža Nugal.Nalazi se na rubu pošumljenog parka poluotoka Osejava prema Tučepima i do nje se iz grada pješači šumskim putom uz more oko pola sata. Plaža izgleda predivno i sigurno nećete požaliti ukoliko ju posjetite.


Niska šljunčanih plaža Makarskog primorja, okrunjenih hladom borovine i kristalnim morem, najljepša je na hrvatskoj obali i upravo one čine tu turističku regiju nadasve atraktivnom. Plaža Dugi rat u Brelima, poznatija pod imenom Punta rata, nadaleko je poznata, a u utjecajnom američkom časopisu Forbes proglašena je najljepšom europskom plažom i šestom najljepšom na svijetu.Plaža ima čistu obalu i privlači mnoge turiste svojom prirodnom ljepotom.

- 17:47 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 29.09.2018.

Gdje sam sve išla i gdje želim ići ?

Kao što znate zovem se Elena i imam 14 godina. Nisam puno putovala, ali ima vremena. Ovdje ću s vama podijeliti mjesta na kojima sam bila i na koja želim ići.

Na ljetovanje sam sa obitelji išla u Zadar. Bilo nam je jako lijepo. Osim toga plaža je divna.



Osim toga, bila sam u Splitu, na Pašmanu i sa školom sam bila u Istri na mjestu po imenu Banjole. Svugdje sam imala odlično zabavu, a posebno u Banjolama jer sam bila sa prijateljima.



Bila sam na još mnogo mjesta ali mislim da je zasad to dovoljno.
Sada prelazimo na mjesta na koja želim ići.
Najveća želja mi je da odem u Kaliforniju. Znam da je to daleko, ali jednostavno tamo je prelijepo i znam da cu se predobro zabaviti kad budem išla...ako budem išla.


Osim Kalifornije želim ići na još mnogo mjesta kao što su Hawaii,Grčka... Sve je to dio moje mašte koja će se, nadam se ispuniti!

Oznake: ljeto

- 20:45 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  rujan, 2018 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Listopad 2018 (13)
Rujan 2018 (2)

Opis bloga

Dobar dan! Zovem se Elena i ovo je moj blog. Želite ići na putovanje ali ne znate gdje? E pa došli ste na pravo mjesto jer ovdje vam možemo pokazati razna mjesta gdje se možete zabaviti i uživati! Ugodnu zabavu želim!

Moje najdraže pjesme

Neke od mojih najdražih pjesama su :

Ella Mai - Trip
Alessia Cara - Trust My Lonely
Rita Ora - Let you love me
Zhavia - Candlelight
Shawn Mendes - Lost In Japan

Također, osim stranih pjesama stalno slušam Dinu Merlina, a njegova najdraža pjesma mi je Sve je laž