subota, 06.10.2018.

Najljepše plaže u Europi : 1.dio

Naša Europa ima predivne plaže koje svake godine posjeti sve više i više turista! Ako želite saznati koje su to najpoznatije plaže, možete ovdje pročitati!
Otok Zákynthos, Grčka
Ovaj rajski otok nalazi se u južnom dijelu jonskog mora, a Mlečani su ga nazivali "cvijetom istoka" budući da na njemu raste preko 7000 vrsti cvijeća. Njegova skrivena plaža Navagio izgleda kao komadić raja, a do nje možete doći samo brodom. Poznata je po nasukanoj brodskoj olupini koja samo dodaje njezinom šarmu.



Dorset, Engleska
Putujete li kroz grofoviju Dorset, naići ćete na plažu u privatnom vlasništvu na kojoj je smješten Durdle Door- stijena u obliku luka koja je otvorena za javnost. Ova skrivena uvala pravi je engleski dragulj i idealno mjesto želite li se okružiti prirodom. Izgleda kao da će vam pružiti sigurno najljepši odmor koji možete imati.


Cala Goloritze, Italija
Predivna plaža Sardinija izgleda savršeno. Jedna od najslikovitijih plaža Sardinije upravo je Cala Goloritze, netaknuti raj do kojeg ne možete ni brodom ni autom. Želite li osjetiti njezin topli, bijeli pijesak pod nogama i uroniti u tirkizne vode, morat ćete pješačiti oko sat vremena. Vjerujte, isplati se.


Cala Macarella, Španjolska
Nalazi se na otoku Menorca u Balearskom otočju, a njezin bijeli pjesak i prekrasno, čisto more mame turiste iz cijelog svijeta koji žele uživati u ovom komadiću raja.

- 14:57 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2018  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2018 (13)
Rujan 2018 (2)

Opis bloga

Dobar dan! Zovem se Elena i ovo je moj blog. Želite ići na putovanje ali ne znate gdje? E pa došli ste na pravo mjesto jer ovdje vam možemo pokazati razna mjesta gdje se možete zabaviti i uživati! Ugodnu zabavu želim!

Moje najdraže pjesme

Neke od mojih najdražih pjesama su :

Ella Mai - Trip
Alessia Cara - Trust My Lonely
Rita Ora - Let you love me
Zhavia - Candlelight
Shawn Mendes - Lost In Japan

Također, osim stranih pjesama stalno slušam Dinu Merlina, a njegova najdraža pjesma mi je Sve je laž