ponedjeljak, 01.10.2018.

Ljetovanje u Hrvatskoj : Istra

Prošli smo kroz predivnu Dalmaciju i njezine još ljepše plaže. Ali to nije sve! U Istri ćemo također pronaći jedne od najljepših plaža!

Plaža sa najljepšim pogledom je sigurno plaža u uvali Lone. Ova plaža nalazi se u zaštićenoj park - šumi Zlatni rt u Rovinju. Uvala Lone je posebna jer pruža jedinstven pogled na staru gradsku jezgru Rovinja i otok Katarinna.Šljunčane plažice duž cijele uvale privlače brojne kupače, no najpogodnije su za obitelji s malom djecom.



U zaljevu na poluotoku Verudela u Puli nalazi se šljunčana Havajska plaža s postupnim ulazom u more.Ovo je jedna od najpopularnijih plaža među mladima zbog uživanja u visokim valovima, po čemu je vjerojatno dobila i ime. Sigurna sam ako odete ovdje da nećete požaliti!


Na istočnoj obali Istre smjestio se Rabac koji se diči prekrasnom šljunčanom plažom Girandella s koje se iz hladovine borova može uživati u pogledu na Kvarnerski zaljev i otok Cres te pola kilometra dugom šljunčanom plažom Maslinica poznatom po ponudi raznovrsnih vodenih sportova. Okružena je gustom mediteranskom šumom koja pruža prirodan hlad nakon sunčanja, a dio plaže posebno je prilagođen osobama s invaliditetom.

- 14:08 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2018  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2018 (13)
Rujan 2018 (2)

Opis bloga

Dobar dan! Zovem se Elena i ovo je moj blog. Želite ići na putovanje ali ne znate gdje? E pa došli ste na pravo mjesto jer ovdje vam možemo pokazati razna mjesta gdje se možete zabaviti i uživati! Ugodnu zabavu želim!

Moje najdraže pjesme

Neke od mojih najdražih pjesama su :

Ella Mai - Trip
Alessia Cara - Trust My Lonely
Rita Ora - Let you love me
Zhavia - Candlelight
Shawn Mendes - Lost In Japan

Također, osim stranih pjesama stalno slušam Dinu Merlina, a njegova najdraža pjesma mi je Sve je laž