04.02.2007., nedjelja

2 points for Croatia!

Ova Eurovizija bi mogla biti najjača dosada. Nastup najavljuje Morrissey, kod nas će nadam se pobijediti Bare a nastup je osigurao švicarski guru dance-a, kum techna, tata hip-hop-a, Otac, Sin i Duh Sveti; DJ Bobo.

Dj Bobo čak izjavljuje da računa na glasove istočnih zemalja jer njegova pjesma “zvuči kao pjesme koje su popularne na Balkanu”. Znači narodnjak neki. Nemoj Bobo, taj etno ti ne prolazi više. Drži se ti svoje prokušane formule: malo italo disca, to presjeci s nečim što bi samo djeca nazvala rapom + neka treba za refren i naravno “funny” crnac za potrebe spota. DJ Bobo još dodaje da je to pjesma koju ili voliš ili mrziš. Neće mu biti prva takva. Kad se sjetim “Chihuahe” u gaće pustim mlaz mokraće a ponekad i fekalnu masu iz straha da je ponovno ne čujem.

Bare će svojim uvijek supijanim nastupom pokušati osvojiti srca i glasove naše publike. Priča se da će organizatori unajmiti duplo više redara jer Bare je nepredvidljiv. Možda zaspe dok čeka nastup. Možda pukne pa se počne nabacivati Klaudiji Beni ili se potuče s Mladenom Burnaćem. Pa zaspe. Sretno Bare.

Zašto Morrissey ide na Euroviziju? Nitko ne zna. Prošle godine je bio užasno razočaran s plasmanom Velik Britanije i odlučio je da je dosta sramote. BBC je u pregovorima s Mozzom. Možda nastupi a možda samo napiše pjesmu britanskom izvođaču. Šta god bilo neće on postati bezveze jer je nastupio na Euroviziji nego će Eurovizija postati do jaja jer je on tamo. Ako nastupi biti će to prvi put da ću glasati. Za njega.

Nitko od njih jako dugo nije bio na listi Top of the Shops-a ali moglo bi se i to promijenti. Bar će uhvatiti 11. mjesto jer je prvih 10 rezervirano za Kedžu (vidi post ispod).

Do sljedećeg tjedna, vaš frend i kompić, John Kompich

100 mu TOPova, sve NAJbolje iz CD shopova!


* U optimistično vrijeme kad je ovaj post napisan postojala je velika šansa da će Bare nastupiti na Dori. Sada znamo da ništa od toga. Snovi su srušeni, a suze potekle. Ne preostaje nam ništa drugo nego navijati i glasati za paranoično-gojazni trio Ivanka Boljkovac - Mladen Burnać - Davorin Bogović. Bože mili na šta će to ličiti!!
- 14:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

John Kompich vam se obraća!

Top of the Shops
Jedina službena top lista prodanih albuma u Hrvatskoj!