25.01.2007., četvrtak

George, Michael i George Michael

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
U zadnjih par mjeseci svjedoci smo kako neke zvijezde koje su nekoć žarile i palile svjetskom estradom padaju na najniže moguće grane. Govorim o Michaelu Jacksonu, Boy Georgeu i George Michaelu. Možda je slučajno da sva trojica u imenu imaju “George” ili “Michael”, a George Michael ima oboje tako da je jasno tko je u najdubljem shitu.

Plačljiva gay ikona `80-ih Boy George je uhvaćen sa nešto trave u džepu, a pošto mu to nije bilo prvi put da se smuca sa smiješnim duvanom dobio je kaznu društvenog rada koju je odradio čisteći ulice New Yorka. Dakle bio je par dana smetlar. I nije bio ni našminkan ni onako obučen. Znate kako. Eto čak ni predivan nije bio dok je meo cestu. To mu je vjerovatno bilo najgore u svemu. Okupljeni novinari su mu dovikivali : “Do you really want to hurt me George, do you really want to make me cry”. Jadni Boy George. Da je imao maskaru vjerovatno bi procurila po obrazu zajedno s gorkom suzom. Uostalom pogledajte sami
O Michaelu Jacksonu se skoro nema što više reći. Slikan je na plaži kako nosi ženske cipele (na visoku petu) i ženske traperice. Da li bi nas ovo uopće trebalo iznenaditi? Od čovjeka koji zove djecu od 9-10 godina da prespavaju kod njega u Neverlandu? Mislim da više baš i ne pristaju tako često na sleep over kod dobrog Majklića. Kad padne noć Michael postaje zločesti striček koji obučen u Petra Pana poseže za njihovom pišom.

George Michael i onaj drugi iz WHAM-a (da li itko zna kako se zove) su jednom davno pjevali “...wake me up before you go go...”. Bilo bi odlično da netko probudi Georgea iz ove noćne more u kojoj se našao. Sve je počelo kada je u javnom WC-u ponudio policajcu da ga manualno usreći, a policajac je bio više nego uznemiren s tim prijedlogom. Otada sve kreće nizbrdo. Konstantno je napušen i svaki drugi dan ima auto nesreću. Vidio sam ga na Oprah showu kako priča da je ludo zaljubljen u svog dečka Kennya, a par mjeseci kasnije je uhvaćen na nekoj štajgi u vrućem ljubavnom klinču s kamiondžijom koji ima 50-ak godina. Dobro, svi smo ljudi od krvi i mesa, tko bi odolio dlakavom i gojaznom kamiondžiji. Ovome se ne vidi kraja. Ziher sam da će nas G.M. još neko vrijeme zabavljati s ispadima. Samo čekam trenutak kada će biti uhvaćen kako da na dokovima Liverpoola obučen u ženu pleše za afričke mornare.

U Hrvatskoj je ovako nešto skoro pa nemoguće. Najveći ispadi su bili Severinin pornić i bolno i prenaglo povlačenje velikog Elia Piska sa scene. Od ekipe s naše top liste samo se kod rijetkih vidi takav ekscesni potencijal.

1. Đani Stipaničev: O/5 bodova Nema šanse, kod Đanija najveći mogući eksces je mrlja na kaki hlačama.
2. Oliver Dragojević: 2/5 bodova Možda čovjeku dopizde galebovi, putevi u beskraju, skalinade i Vele Luke pa se odluči na radikalni glazbeni zaokret. Predlažem reggae obrade hitova Senne M-a i duet s Vucom.
3. Luky: 2/5 bodova Jedino što bi ga moglo gurnuti preko ruba je etiketa “Gibonnija za siromašne” i život u Gibinoj sjeni. Što uopće znači V.I.T.R.I.O.L.?
4. Gibonni: 0/5 bodova Isto kao i za Đanija. Gibonni je ambasador UNICEF-a i najgore što će napraviti je zaboraviti ženi čestitati rođendan.

Do sljedećeg tjedna, vaš frend i kompić, John Kompich

100 mu TOPova, sve NAJbolje iz CD shopova

- 00:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

John Kompich vam se obraća!

Top of the Shops
Jedina službena top lista prodanih albuma u Hrvatskoj!