tinachville

utorak, 30.08.2005.

Ta Daaam!!!

Živa sam, zdrava sa, poluinvalid sam. Imam u stopalu rupu veličine Grand Canona, ali ok je. Zaćas ću i hodati opet normalno :D

- 16:04 - Nešto za mene (7) - Nešto za vas - #

ponedjeljak, 29.08.2005.

Kako ubiti prijateljstvo ( u 13 koraka)

1. Nakon svađe..ma niti svađe, nego prepirke, svakako dajte do znanja da mislite da on/ona glumi žrtvu, spomenite mu/joj to više puta uz napomenu da se svijet ne vrti oko nje.
2. Ako su vam takvi dani, kad već nećete u lice reći što vas muči, nemojte se javljati par dana, a kad to učinite dajte mu/joj do znanja nek se izvoli skockati, drugim riječima, sastavite do i don't listu.
3.Nakon što saznate da je na forumu/blogu spomenuo/la vaš mali incident, pošaljite poruku punu izraza ubuduće i da više nikad
4. Svakako zaboravite na prijatelja/prijateljicu čim nađete curu/dečka i nemojte ni slučajno pomišljati da bi mogli ostati solo..ali ovaj put bez moralne podrške i ramena za plakanje.
5. Nikako se nemojte prvi javljati po par dana, tjedana, sjebite dogovore..ako je pravi prijatelj/prijateljica, javit će se on/ona prvi.
6. Kad se javi,preko k.... dogovorite cugu...pa pozovite curu/dečka nek i ona/on navrate. Zanemarite okretanje očima svog prijatelja/prijateljice, slobodno se još i žvaljikate. Radite to svaki dan i ne mislite to propustiti zbog nekog/neke tamo prijatelja/ice.
7. Idite utroje van, neka se prijatelj/ica osjeća ko 5. kotač. Što te ne ubije, ojača te.
8. Svakako se posvađajte s svojim partnerom/icom,a onda će frend/ica slušati kakav je on/a peder-kurva. Treba ga/ju istuć..pa kad ste već ostali sami/same, možete i otić do tog birca kojeg već par dana on/ona predlaže..ali eto, dečku/curi se nije dalo ić.
9. Ako po putu sretnete prijateljevu/prijateljičinu simpatiju,obavezno naglasite da nemate pooooojma kaj vidi na tom seljaku/kravi..Isuseeee Božžžže, kak možeš biti/brijati/... s njom/njim.
10. U bircu sjedite na mjestu, slobodno i zasuzite, pošaljite 100000 poruka Njoj/Njemu nek se izvoli nacrtati. Naravno da će doći,a onda
11. Nek obavezno navlači vaše društvo, prijeteći se da je to zadnji put da ju/ga vidite.
12. Kad je sve gotovo, dogovorite se za slijedeći izlazak tek za par dana, jer, za razliku od ostalih sekundi, morate s dečkom/curom van.Naravno..
13. Otkazat ćete to.


(svaka sličnost s pravim osobama je slučajna)

Dosta mi je svega. Velim R.I.P. Za neke se stvari jednostavno ne vrijedi boriti, oduzimaju mi previše živaca i vremena.
Kao što Beštijica primijetila, nakon intezivnog prijateljstva teško je preći na površan odnos. A i da nije, ja to ne želim. Tako da, so long my dear ex friend.

Eto, bolje sam. Sinkronizirala sam glavu i srce, jbg... Opet sam si ja na prvom mjestu.
Sutra mi držite palčeve, ako se nikaj neplaniranog ne dogodi..idem na omanju operaciju stopala. Treću već. i već mi ide na živce,ali šta je- tu je. :))

- 23:11 - Nešto za mene (1) - Nešto za vas - #

nedjelja, 28.08.2005.

Službeno je. Ja sam meteoropat. (ajde, bolje i to nego psihopat :)) ) Vrijeme u ku..hinji. Ja u još gorem. Imam neki osjećaj da me svi izbjegavaju, da svi imaju prečeg posla i baš sam onak..sama sa sobom.
Ljuta sam strašno. Na koga..ah, prepoznat će se. Iako bi ih se više moglo prepoznati.
Ma joj!

- 22:51 - Nešto za mene (1) - Nešto za vas - #

subota, 27.08.2005.

I još nekaj...

Ne vrijediš tolko dušo
precijenio si se...

- 22:33 - Nešto za mene (1) - Nešto za vas - #

Heh. Sve više i više čudim samu sebe u nekim situacijama. Neki dan sjedim s frendicom uz kavu na jednoj terasi,a za stolom do našeg, sjedi par djevojčica. Ne mogu drugačije nazvati očito malodobne spodobe koje forsanjem šminke, razgovora, ponašanja su se TAK JAKO trudile ispasti starije. No, nije ih bilo tak strašno ni vidjeti, koliko čuti. Tema razgovora- seks. Vrlo eskplicitno. Iz prve ruke. Godište? 1991.!!!!! Kaj dovraga dijete od 14 godina ima pričati o vlastitim iskustvima u seksu?!? Mislim, nemojte me krivo shvatiti..nit sam konzervativna, niti zatucana, niti živim životom neke svetice,ali ja se jako dobro sjećam da mi je u tim godinama najveća fora bilo bacati se u koprive. Seks? A kaj vam je to?
I tako ja par dana pod dojmom toga...i jučer zaglavim u jednom mlađem društvu vani. 3-4 godine mlađe cure. To sve bahato, popilo pamet svijeta, mene ide omalovažavati, a još se jučer igralo u pijesku. Mislim, fakat se osjećam ko stara baba i to ona koja kvoca- kad sam ja bila mlada... ali pa di je toj djeci poštovanje?? Sjećam se kak je to bilo kad smo mi počeli izlaziti, pa bi došli u novo društvo, uglavnom starije. Sjedila sam u svom kutiću, nikome na putiću, manja od makovog zrna i sretna kaj me hoću u svom društvo. A ovo danas?? Koma, FUJ!

Inače,naplesala sam se jučer nakon dugo dugo vremena..i to onak kvalitetno, da se oznojim, trebalo mi je. Oko mene su opet svi popizdili. Ovi se svađaju, ovi frustracije na meni liječe, ovi se ne javljalju, ovi ovo..ovi ono. Ma idite mi svi...doma.
Nisam otišla van jer mi se ne stoji na kiši slušajući Soulfingerse koja sam 100x uživo slušala. A i skupljam energiju za ponedjeljak i drugu nedjelju :))
Ostajte mi zdravo.

- 22:31 - Nešto za mene (3) - Nešto za vas - #

četvrtak, 25.08.2005.

Oda promjenama

Jeste ikad čitali blog od prvog posta pa do kraja? Ja sam si sad uzela malo vremena i išla sam pogledati jel se kaj u meni-na meni-oko mene promijenilo od tad. I da vam velim, je,jako.
Kao prvo, nisam više ona mala posranka koja živi za nečiji pogled i osim toga ne kuži nikaj više..pa ni mogućnost..ne znam...spuštanja meteora na glavu ...postala sam SVOJA. Znam da to zapravo jako klišeizirano zvuči, ali zaboli me više jel nekog smeta nekaj kaj radim zbog sebe, jer volim i jer mi baš u tom trenutku tak paše. Hodam svojim životom uzdignutog nosa, gospodarim svojim stavovima, osjećajima, vremenom i prostorom. O da, i ne jednom sam zbog toga popila komentar da sam egoistična, bahata, napuhana. I to od osoba koje znam, i od osoba koje mi vjerojatno nisu ni ime čule.
I znate kaj, svi oni me mogu poljubiti u debelu celulitnu guzicu!
E da, i još sam nekaj naučila u tih godinu dana. Nevjerojatno je kako ljudi mogu biti...tražim riječ..mali. Uskogrudni, zatucani, primitivni.
Svi su suuuuuuper, open minded..al se ti usudi maknuti pogled i nadati se da sutra nećeš privlačiti magnete nožem u leđima. I ono kaj me najviše živcira... ti svi ljudi, ali bez iznimke-svi!- rade stvari koje ,kad bi primijetili kod nekog drugog, bi bile škandalozne i grozne i Bože-sačuvaj...svi bi postlai religiozni. Nije bio budala onaj koji je rekao- prvo pokupi svoja govna pa traži tuđa.
Hm. I primijetila sam da sam postala, kak bi rekla, ljuća. Ne toleriram više ljudsku glupost. (Iako, sama ponekad obilujem istom, ali my call je odavno da sebe volim najviše, tako da..šteeeeta) Gazim ako treba pred sobom.
Nisam sigurna jel to normalno za jednu ženu, koja doduše sazrijeva u muškom svijetu...
Zapravo ne znam koja je svrha ovog posta, osim da eventualno izbacim nekaj na papir tj. na monitor i da se potužim da uskoro navršavam 21. Trenutno ne znam jel pred menom cijeli svijet ili ostaje ubrzano iza mene. Evo, godina prošla, a ja nisam ni trepnula.
E da, u izradi je lista želja poklona..pa stay tuned

- 23:45 - Nešto za mene (4) - Nešto za vas - #

srijeda, 24.08.2005.

Komm mit nach Varaždin!

Želite li se upoznati sa poviješću jednog od najljepših hrvatskih gradova, Varaždina, upoznati njegove ulice, barokne palače, poseban duh kojim on odiše..nema vam druge nego prisustvovati ovogodišnjem Špancirfestu.
Manifestacija je to koja je postala glavno gradsko zbivanje u Varaždinu tijekom godine. Brojne predstave na gradskim trgovima, putujuće družine, kazališta, zabavljači pa i mađioničari, veličaju ovu manifestaciju, privlačeći na desetke tisuća zadovoljnih turista i putnika-namjernika, koji redovito ostaju opčinjeni atmosferom gradske prošlosti.
Ove godine je program vrlo bogat, tako da će uz ostale izvođaće biti viđeni i Elemental, Ramirez, Yamat, Đole, klapa Vela Luka, Sandra Bagarić, grupe iz inozemstva, ulični zabavljači i drugi. Program se nalazi ovdje.
I kaj da vam još velim... sad je na vama red. Da dođete, udahnete miris prošlosti i uživate u Varaždinu! Svi ste pozvani!

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:56 - Nešto za mene (3) - Nešto za vas - #

nedjelja, 21.08.2005.

tebi je lako
jer ti imas mene
a sta sam zato
dobio
na kraju ces me ostaviti
ej to bi i blesav vidio
poneka ljubav mozda vrijedi bola
moja i tvoja vise ne
jer ti si samo trag u pijesku
gorka brazda koja nestane
danas otvaram oci
nakon svih ovih godina
niti ja voljeh tebe
nit si ti mene voljela
samo stara navika je ostala

- 16:34 - Nešto za mene (0) - Nešto za vas - #

Kaj najbolje paše nakon 4 para ljutih debrecinki?
2 staro-češka piva, hehehe... Dinamo!!!




- 16:15 - Nešto za mene (2) - Nešto za vas - #

Dečki...

a jeste zajebani..

- 03:44 - Nešto za mene (2) - Nešto za vas - #

srijeda, 17.08.2005.

Danas...

sam posebno..uh..nikakva. Ne pitajte zbog koga, zbog čega, do kad... Ne znam.




I often told myself that we could be more than just friends
I know you think that we move to soon it would all end
I live in misery when you're not around
And I won't be satisfied till we're taken both vows


I often fanticised the stars above are watchen
They know my heart to speak to you as like only lovers do
If I could wear your clothes I'd pretend I was you and I lose control







- 23:49 - Nešto za mene (2) - Nešto za vas - #

utorak, 16.08.2005.

Love never dies a natural death. It dies because we don't know how to replenish its source.
It dies of blindness and errors and betrayals. It dies of illness and wounds; it dies of weariness, of withering, of tarnishing.

Anais Nin

- 23:02 - Nešto za mene (0) - Nešto za vas - #

ponedjeljak, 15.08.2005.

Life sucks..and then you die

- 22:04 - Nešto za mene (3) - Nešto za vas - #

četvrtak, 11.08.2005.

Led je probijen :))

Afrodite, jabučica,majena, i vjeva. Popis je to blogerica koje su se uz mene pojavile na našoj very own and very first Vž blog kavi.
Moram priznati da sam prije bila uzbuđena ko da idem na blind date,ali kad sam snimila face, skužih da sve (osim majene) znam barem iz viđenja. (eh, mali grad, kaj moreš ). Tema nam nije nedostajalo..ili net jezikom- nije nam nedostajala tipkovnica . Hm, kad smo već kod jezika, fuj, neko dvoje se jelo za stolom iza našeg. Mi, pristojni dio nacije smo zafrknule nosom i imale novu temu za razgovor
Ako se netko prepozna, hvala vam. Neću imati želje jesti par dana, kile idu dolje
Uglavnom, jabučičin prijedlog da se ovo pretvori u mjesečni običaj je više nego dobrodošao, možda nam se pridruže i dečki...ali samo da znate, i bez njih je bilo SUPER!!
pozdrav curama

- 22:32 - Nešto za mene (4) - Nešto za vas - #

utorak, 09.08.2005.

Dogovoreno je!

Srijeda, 10.8. u 6 popodne Vž blogeri svi u Lavru !!

- 18:40 - Nešto za mene (3) - Nešto za vas - #

nedjelja, 07.08.2005.

Dakle, bilo bi vrijeme da se dogovorimo. Ovako, Orca ovaj tjedan radi ujutro, Vjevač do 3, Afrodite ne bi išla predvečer, Jabučica nije mogla prije,sad valjda može...
pa ja predlažem da se nađemo u srijedu, u 18 sati..
Birc birajte vi, meni je svejedno.

- 19:52 - Nešto za mene (14) - Nešto za vas - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • ICQ # 138543836


    Click Here





    Blog...kao dnevnik,
    kao prijatelj,
    osvrt na bitne stvari u mom životu..
    Svestran je.
    Nije bestseller,
    ali je moj.
    Predstavlja mene.
    A ja samo živim.
    ***************************
    Dvadeset-jedno-godišnjakinja..
    (koja je ipak još za sebe
    uvjerena da je malo pile)
    Uvijek malo luda,
    uvijek malo zaljubljena...
    Ponekad autodestruktivna,
    ponekad na egotripu.
    Uvijek u pravu.
    Volim plesati, pjevati pretvarajući se
    da mi je četka za kosu mikrofon.
    Volim Varaždin, Zagreb, more.
    Volim plavo nebo,bijele oblake i šarene koktele
    Volim nasmijavati ljude,volim se smijati.
    Ja sam jedna od onih koja je
    sposobna zaboravit ključeve, osobnu,
    i dokumente kad idem
    na prijavu za faks.
    Kad napravim sranje,
    nikad nije namjerno.
    Jednostavno ne mislim..
    ali kad uključim mozak...
    Nema mi ravne...

    *************************



    redovito pratim:
    moja najdraža kokica
    Vjeva
    Jabučica
    Majena
    Afrodite
    Orković :)
    Analna carica
    Poliglotna
    Apstinentica
    Poslovna curica
    Megi

    NEMOGUĆE je velika riječ
    koju koriste mali ljudi
    što žive u danom svijetu
    bez da smognu snage
    i promijene ga.



    ***********************

    TTame
    IIrresistible
    NNatural
    AAppreciative
    CCheesy
    HHilarious

    Name / Username:


    Name Acronym Generator
    From Go-Quiz.com







  • Fly me to the moon
    And let me play among the stars
    Let me see what spring is like
    On Jupiter and Mars
    In other words hold my hand
    In other words darling kiss me

    Fill my life with song
    And let me sing forevermore
    You are all I hope for
    All I worship and adore
    In other words please be true
    In other words I love you







    ima me na:

    Blog.hr
    Forum.hr
    Monitor.hr
    Faks
    Kapaljka
    Klik
    Aquarius