Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Kako ubiti prijateljstvo ( u 13 koraka)

1. Nakon svađe..ma niti svađe, nego prepirke, svakako dajte do znanja da mislite da on/ona glumi žrtvu, spomenite mu/joj to više puta uz napomenu da se svijet ne vrti oko nje.
2. Ako su vam takvi dani, kad već nećete u lice reći što vas muči, nemojte se javljati par dana, a kad to učinite dajte mu/joj do znanja nek se izvoli skockati, drugim riječima, sastavite do i don't listu.
3.Nakon što saznate da je na forumu/blogu spomenuo/la vaš mali incident, pošaljite poruku punu izraza ubuduće i da više nikad
4. Svakako zaboravite na prijatelja/prijateljicu čim nađete curu/dečka i nemojte ni slučajno pomišljati da bi mogli ostati solo..ali ovaj put bez moralne podrške i ramena za plakanje.
5. Nikako se nemojte prvi javljati po par dana, tjedana, sjebite dogovore..ako je pravi prijatelj/prijateljica, javit će se on/ona prvi.
6. Kad se javi,preko k.... dogovorite cugu...pa pozovite curu/dečka nek i ona/on navrate. Zanemarite okretanje očima svog prijatelja/prijateljice, slobodno se još i žvaljikate. Radite to svaki dan i ne mislite to propustiti zbog nekog/neke tamo prijatelja/ice.
7. Idite utroje van, neka se prijatelj/ica osjeća ko 5. kotač. Što te ne ubije, ojača te.
8. Svakako se posvađajte s svojim partnerom/icom,a onda će frend/ica slušati kakav je on/a peder-kurva. Treba ga/ju istuć..pa kad ste već ostali sami/same, možete i otić do tog birca kojeg već par dana on/ona predlaže..ali eto, dečku/curi se nije dalo ić.
9. Ako po putu sretnete prijateljevu/prijateljičinu simpatiju,obavezno naglasite da nemate pooooojma kaj vidi na tom seljaku/kravi..Isuseeee Božžžže, kak možeš biti/brijati/... s njom/njim.
10. U bircu sjedite na mjestu, slobodno i zasuzite, pošaljite 100000 poruka Njoj/Njemu nek se izvoli nacrtati. Naravno da će doći,a onda
11. Nek obavezno navlači vaše društvo, prijeteći se da je to zadnji put da ju/ga vidite.
12. Kad je sve gotovo, dogovorite se za slijedeći izlazak tek za par dana, jer, za razliku od ostalih sekundi, morate s dečkom/curom van.Naravno..
13. Otkazat ćete to.


(svaka sličnost s pravim osobama je slučajna)

Dosta mi je svega. Velim R.I.P. Za neke se stvari jednostavno ne vrijedi boriti, oduzimaju mi previše živaca i vremena.
Kao što Beštijica primijetila, nakon intezivnog prijateljstva teško je preći na površan odnos. A i da nije, ja to ne želim. Tako da, so long my dear ex friend.

Eto, bolje sam. Sinkronizirala sam glavu i srce, jbg... Opet sam si ja na prvom mjestu.
Sutra mi držite palčeve, ako se nikaj neplaniranog ne dogodi..idem na omanju operaciju stopala. Treću već. i već mi ide na živce,ali šta je- tu je. :))

Post je objavljen 29.08.2005. u 23:11 sati.