17

ponedjeljak

rujan

2007

Farbanje balkona i kazete...

Prije nekoliko tjedana smo dali farbati balkon.
Iako se radi o maloj površini naravno da je majstor bio u stanu ama baš cijeli tjedan.
OK ajd farbao je i hodnik (bolje rečeno nešto popravljao jer je hodnik pofarban ali eto moralo se nešt popravljati) i bravariju na balkonu ali stavrno je naporno kad dolazi skoro svaki dan, odradi sat-dva i ode doma. A meni pol stvari sa balkona zauzimaju sobu, nemogu u ormar po odjeću tj. mogu ali onda moram prvo raskrčit pol sobe, balansirat dok se provlačim do ormara i onda sve vratiti kak je bilo kako bi se po sobi moglo donekle normalno kretati. Najgore od svega je bilo to što nismo mogli prati odjeću jer ju nismo imali gdje sušiti. Glavna se već hvatala za glavu jer joj je nedostajalo ručnika (srećom pa ima zalihe u ormaru) i prostora ili bolje rečeno košare za odlaganje zmazanog veša jer smo košaru napunili do vrha (rekla Glavna da više sad odjeće mažemo neg kad smo bili mali klinci-hihihihihi ;)

Prije nego je majstor došao imala sam jedan vrlo važan zadatak-svu moju ”kramu” sa balkona je trebalo prebrat-što ide u smeće a što ostaje.
Nisam mogla vjerovati koji sam ja hrčak! Čuvala sam neki stari časopis o psima( završio u smeću) , lonac za prokuhavanje šljunka za akvarij (smeće), stari šešir (smeće), protvanj sa nedovršenim fimo nakitom (smeće) i hrpetina kazeta.
Da, da dobro ste pročitali-kazeta!
Prapotopni medij za snimanje i reprodukciju glazbe, izum prošlog stoljeća što je odavno pao u zaborav.
Njih kojih 50-ak komada sa moje strane i još kojih 200-injak od Velikog.
Kazete....

Sjela sam na štokrlek ili za one koje ne kuže-malen stolček/ malenu stolicu i počela prekapat po ”prošlosti”. Koje pjesme, koji mixevi, koje uspomene vezane uz njih.
Sjećam se prvih izlaska u disco i plesanja na te stvari, jedna kazeta me je podjsćala na ljeto kad sam zarađivala svoju prvu lovu radeći u videoteci, jednu sam pak non-stop slušala dok sam bila na stipendiji u Mađariji...aaaaaaaaahhhhh...to u bili dani.....
Svaka pjesma je imala neko značenje, neke su bile vesele neke tužne ali sve one su označavale nešto.
Na njima sam našla pjesme od Annie Lennox, preko G’N’R, Dr. Albana, C.J.Lewisa, Aerosmithsa,Weird Al Jankovicha....

Zašto ovo pišem?
Pa evo kako sam odlučila ne biti hrčak i sve kazete pobacati (ajd i nemam više kazić osim kod Velikog u sobi alito mi nije tak zanimljivo slušati)tažim da li netko ima neke od tih pjesmica u MP3-ju da mi pošalje na mail.
Popis slijedi ;) :

Down Penn: You don’t love me
Stilskins: Inside
Lutricia McNeal: Ain’t that just the way
MousseT vs. Hot’n’juicy: Horny
Fatboy Slim: The Rockafeller skank
Wild Child-Renegade master ‘98
Alien Ant Farm: Smooth Criminal
Scarlet: Independent Love song
Crash test Dummies: mmm,mmm,mmm
Adiemus: Adiemus


Ak se pitate zašto to ne skinem sa neta objašnjenje je vrlo jednostavno-nemogu! Imam zabranu ;) (ah ti admini)

Ah da, balkon je nakon tjedan i nešto pofarban ali ne onak kak bi trebalo (nisu nit majstori ono što su nekad (????) bili) ali uglavnom boje je jorgovana sa plavom bravarijom;)
Rekla sam Glavnoj da bi samo trebalo još nacrtati tratinčice na zidove i da bi bio totalno otkačen balkon. Prijedlog nije usvojen! ;)))))

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.