< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting

Godine: 24
Lokacija: okolica Ivanić Grada
Mail:
-> only.sanja@gmail.com

MSNM:
silueta05@hotmail.com

Prijašnji blog:
http://walkthrough.blog.hr


Photobucket - Video and Image Hosting


USKORO UPDATE




blog





Photobucket - Video and Image Hosting


* Gdje je stida tu je i poštenja *

* Cvijet je najljepši dok je neubran *

* Duboka voda je bistra, a plitka mutna * smijeh

* Blago onome ko zna da ne zna, a hoće da zna *

* Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost,onda nisi darovao,već prodao *

* Ne smij se gluposti drugih: U njoj je možda tvoja šansa *

* Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao odgovarati, a ne biti pitan (Španjolska narodna poslovica) *

* Znak je starosti kada između dva iskušenja odaberete ono koje vam omogućava da se do devet nevečer vratite kući * smijeh

* Govor je čovjeku dat da bi mogao da prikrije svoje misli *

* "Šegrt u svemu, majstor ni u čemu" * smijeh

* Tko rano rani, cijeli dan mu se spava * zijev

* ...nisi pijan ako bez držanja možeš ležati na podu... *
party



layout for myspace

Photobucket - Video and Image Hosting




Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Divine music
Radio blog
Amstel forum
Locomoby
moj-posao
create blog
imageshack

Tribal Wars

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Web Hrvatska

BLOGOVI

thumbup Win Help




thumbup Revised




thumbup Kazuya




thumbup Capricorn gamer






Photobucket - Video and Image Hosting









Photobucket - Video and Image Hosting


lyrics - call me when you'r ...
















santa game from bunnyhero labs










Free Hit Counters






adopt your own virtual pet!



ponedjeljak, 09.02.2009.

Madagascar: Escape 2 Africa



O čemu se radi u novom nastavku? Uglavnom nakon što su naši junaci došli iz velikog grada i zološkog vrta u kojem su odrasli na Madagascar vrijeme je da se vrate u prirodno stanište u Afriku. Prilikom leta pokvari im se avion i naravno ništa ne ide po planu, a tu uskačete vi i pomažete životinjama u raznim zadacima koje moraju izvršiti da bi spasili savane.
No ipak prije svega treba upozoriti da je ova igra rađena za mlađe naraštaje, a njima su i prilagođeni zadaci koji se najčešće svode na raznorazno skakanje, gađanje balona, tjeranje ptica lavljim urlikom, upravljanje letećom žirafom... Neke misije su za nas starije pomalo dosadne, naprimjer hvatanje leptira mrežom ili skakutanje po raznim stijenama pomalo zamaraju, no s druge strane pojedini segmenti igre su vrlo zabavni kao npr. igranje nogometa, a svidjela mi se i misija u kojoj morate sa Melmanom žirafom koja upravlja velikim kamenom zatvoriti gejzire da bi mogli prijeći na sljedeću razinu.

Photobucket

Photobucket

Ima tu svega pomalo, a moram priznati da iako ne spadam u mlađu populaciju, s dužim igranjem igre ona je postajala sve zabavnija. Svaki zadatak obavljate sa jednim od junaka pa ćete tako voditi Alex, Marty, Melmana, Gloriu i ostale kroz razne avanture.

Između nekoliko povezanih zadataka pojavljuju se lijepe animacije koje vas vode kroz priču. Grafika je u stilu crtanog filma što odgovara samoj tematici i stvarno na ovaj segment nemamo zamjerke, zvuk je također dobar, a svim likovima iz igre glasove su posudili originalni glumci iz filma. Cijela igra se može završiti za par sati, a ako zapnete moguće ju je proći kroz jednu većer što je sasvim ok jer se ipak ne radi o nekoj hard core pucačini već od igri iz crtića.

Photobucket

Photobucket

ZAKLJUČAK: Ako ste umorni od raznih igara u kojima prevladava nasilje i ubojstva ako želite odigrati nešto totalno drugačije ova igra bi mogla biti pun pogodak. Meni se sviđa, a ako ste neodlučni možete skinuti demo i isprobati o čemu se radi prije kupovine.

Photobucket

11:24 - Komentari (4) - Isprintaj blog layouts- #


srijeda, 04.02.2009.

Incredible Hulk


Photobucket

Sama igra već na početku podsjeća na nešto već viđeno. Nažalost, na nešto već viđeno prije koju godinu. Sistem je vrlo poznat – igranje iz trećeg lica, rasturanje vojnika sa raznoraznih strana, penjanje po zgradama ali uz pomalo nedorađenu grafiku.
Uglavnom, u ulozi ste Hulka i odmah krećete u akciju. Ponovo se radi o tipičnoj konzolaškoj igri koja ipak dobro funkcionira na računalima budući da komande nisu komplicirane kao što ponekad zna biti slučaj.

Photobucket

Photobucket

Na ekranu se nalazi radar na kojem su crvenom bojom označeni neprijatelji i ciljevi misije. Na istom radaru nalazi se prikaz Hulkove energije. Hulk ima sposobnost obnavljanja energije pa s vremena na vrijeme obnovite energiju pritiskom na tipku „1“ pa na „F“. Energija neprijateljskih objekata koje treba rušiti prikazana je oko sličice zgrade u gornjem lijevom uglu ekrana.
Po gradu su ljubičastim zrakama označene lokacije na kojima možete prihvatiti raznorazne zadatke. Neki zadaci su vremenski ograničeni, u nekim morate srušiti neki neprijateljski objekt, a između zadataka možete se opustiti, skakati po gradu i rušiti sve što želite. Slobodno kretanje po gradu je ujedno i najbolji dio igre.
S vremena na vrijeme ćete se sukobljavati sa bossovima koji se čine dosta opasnima ali većinu njih možete srediti gađanjem automobilima kojih po cijelom gradu ima u izobilju. S vremenom ćete savladati izvođenje nekih novih, jačih udaraca kojima ćete mnogo efikasnije savladavati neprijatelje.
Grafika u igri je osrednja i igru je trebalo doraditi jer izgleda prejednostavno za današnje standarde. Osim toga, pogled u daljinu nije uopće detaljan već se nauštrb grafike dobilo na brzini. Kamera povremeno zna zadavati probleme (naročito ako se nalazite pored drveća) a ono što možemo pohvaliti (ipak nešto) je interaktivnost budući da svaki objekt koji vidite možete uzeti i baciti na nekoga ili jednostavno uništiti.

Photobucket

Photobucket
11:33 - Komentari (2) - Isprintaj blog layouts- #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>