Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

Madagascar: Escape 2 Africa



O čemu se radi u novom nastavku? Uglavnom nakon što su naši junaci došli iz velikog grada i zološkog vrta u kojem su odrasli na Madagascar vrijeme je da se vrate u prirodno stanište u Afriku. Prilikom leta pokvari im se avion i naravno ništa ne ide po planu, a tu uskačete vi i pomažete životinjama u raznim zadacima koje moraju izvršiti da bi spasili savane.
No ipak prije svega treba upozoriti da je ova igra rađena za mlađe naraštaje, a njima su i prilagođeni zadaci koji se najčešće svode na raznorazno skakanje, gađanje balona, tjeranje ptica lavljim urlikom, upravljanje letećom žirafom... Neke misije su za nas starije pomalo dosadne, naprimjer hvatanje leptira mrežom ili skakutanje po raznim stijenama pomalo zamaraju, no s druge strane pojedini segmenti igre su vrlo zabavni kao npr. igranje nogometa, a svidjela mi se i misija u kojoj morate sa Melmanom žirafom koja upravlja velikim kamenom zatvoriti gejzire da bi mogli prijeći na sljedeću razinu.

Photobucket

Photobucket

Ima tu svega pomalo, a moram priznati da iako ne spadam u mlađu populaciju, s dužim igranjem igre ona je postajala sve zabavnija. Svaki zadatak obavljate sa jednim od junaka pa ćete tako voditi Alex, Marty, Melmana, Gloriu i ostale kroz razne avanture.

Između nekoliko povezanih zadataka pojavljuju se lijepe animacije koje vas vode kroz priču. Grafika je u stilu crtanog filma što odgovara samoj tematici i stvarno na ovaj segment nemamo zamjerke, zvuk je također dobar, a svim likovima iz igre glasove su posudili originalni glumci iz filma. Cijela igra se može završiti za par sati, a ako zapnete moguće ju je proći kroz jednu većer što je sasvim ok jer se ipak ne radi o nekoj hard core pucačini već od igri iz crtića.

Photobucket

Photobucket

ZAKLJUČAK: Ako ste umorni od raznih igara u kojima prevladava nasilje i ubojstva ako želite odigrati nešto totalno drugačije ova igra bi mogla biti pun pogodak. Meni se sviđa, a ako ste neodlučni možete skinuti demo i isprobati o čemu se radi prije kupovine.

Photobucket



Post je objavljen 09.02.2009. u 11:24 sati.