< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting

Godine: 24
Lokacija: okolica Ivanić Grada
Mail:
-> only.sanja@gmail.com

MSNM:
silueta05@hotmail.com

Prijašnji blog:
http://walkthrough.blog.hr


Photobucket - Video and Image Hosting


USKORO UPDATE




blog





Photobucket - Video and Image Hosting


* Gdje je stida tu je i poštenja *

* Cvijet je najljepši dok je neubran *

* Duboka voda je bistra, a plitka mutna * smijeh

* Blago onome ko zna da ne zna, a hoće da zna *

* Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost,onda nisi darovao,već prodao *

* Ne smij se gluposti drugih: U njoj je možda tvoja šansa *

* Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao odgovarati, a ne biti pitan (Španjolska narodna poslovica) *

* Znak je starosti kada između dva iskušenja odaberete ono koje vam omogućava da se do devet nevečer vratite kući * smijeh

* Govor je čovjeku dat da bi mogao da prikrije svoje misli *

* "Šegrt u svemu, majstor ni u čemu" * smijeh

* Tko rano rani, cijeli dan mu se spava * zijev

* ...nisi pijan ako bez držanja možeš ležati na podu... *
party



layout for myspace

Photobucket - Video and Image Hosting




Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Divine music
Radio blog
Amstel forum
Locomoby
moj-posao
create blog
imageshack

Tribal Wars

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Web Hrvatska

BLOGOVI

thumbup Win Help




thumbup Revised




thumbup Kazuya




thumbup Capricorn gamer






Photobucket - Video and Image Hosting









Photobucket - Video and Image Hosting


lyrics - call me when you'r ...
















santa game from bunnyhero labs










Free Hit Counters






adopt your own virtual pet!



ponedjeljak, 01.12.2008.

Mage Knight: Apocalypse



Photobucket

Mage Knight Apocalypse je akcijska RPG igra koja na prvi pogled podsjeća na Diablo ili Dungeon Siege, pa tako možete očekivati puno klikanja mišem koji je zapravo jedina stvar koja vam treba u igri.
Na početku imate izbor od nekoliko heroja različitih rasa i klasa, međutim svi su oni na istom putu (a kasnije u igri će se i sresti, točnije bit ćete u prilici da vodite cijelo društvo). Bez obzira na to koji lik odaberete na početku, radit ćete za misteriozno stvorenje po imenu Sylvathis koje će vam dati zadatak da otkrijete pet „aspekata apokalipse” koji su raštrkani svugdje po kontinentu da bi se zaustavila propast svijeta. Ovo možda zvuči zabavno, međutim stvarna struktura igre zasnovana je na nizu relativno kratkih misija u kojima imate određeni cilj, ali nažalost i točno zacrtani put i način na koji ćete do tog cilja doći. Nema slobodnog lutanja mapom, nema slučajnih susreta, već samo hodanje od točke A do točke B uz ubijanje svega što se kreće. Postoji i nekoliko zagonetki koje pomalo razbijaju monotoniju. Između dijelova u kojima se borite i rješavate questove postoje gradovi u kojima možete dobiti nove zadatke, prodati ili kupiti opremu, ostaviti višak predmeta u nekoj vrsti skladišta (izuzetno korisno jer vam je inventar izuzetno mali) i porazgovarati sa stanovnicima. Igra je inače podjeljena na šest poglavlja.

Photobucket

Photobucket

Što se razvoja lika tiče, on je zasnovan na načinu na koji igrate. Točnije, ovdje ne postoji klasično prelaženje nivoa jer nema ni standardnih iskustvenih bodova koje biste dobivali nakon uspješnih borbi. Umjesto toga, što više koristite neku sposobnost to će ona biti jača i na neki način vaš će lik postati stručnjak za određenu disciplinu (svaki lik ima tri „škole” koje može usvršiti, točnije tri pravca u kojima se može razvijati). Ako stalno koristite magiju vatre, s vremenom će vaše magijske moći jačati i dobijat ćete bolje vatrene čarolije i slično.

Photobucket

Photobucket

Dakle, Mage Knight je klasična hack & slash igra sa linearnim nivoima i relativno zanimljivim razvojem lika. Međutim, stvar u kojoj ovaj naslov najslabije stoji jeste izvođenje. Naime, kontrole jesu jasne i jednostavne, međutim u igru je implementiran i sistem potpuno slobodne kamere, što znači da je neprestano morate sami namještati onako kako vam najviše odgovara. Ovo je okej dok samo lutate okolišem uz poneku borbu, ali u masovnim bitkama u kojima neprijatelji navale na vas sa svih strana može biti veoma frustrirajuće i često ćete se naći u situaciji da razmišljate više o tome kako da namjestite kameru da imate dobar pregled svega što se događa nego o tome kako da što efikasnije porazite protivnika. S druge strane, i ako umrete, ne gubite praktično ništa. Na sve strane postoje mjesta na kojima možete sačuvati igru kako bi nastaviti gdje ste stali. Kako prolazite kroz igru, vaš lik će sve više jačati, što je i logično, ali poslje nekog vremena će biti toliko snažniji od svih protivnika koji se pred vas postavljaju da to zaista ubija svaki izazov i čar igranja. Usput na nivoima nalazite i bilje od kojeg možete napraviti napitke za vraćanje zdravlja ili mane, ili jačanje određenih osobina. Tog bilja ima u ogromnim količinama.

Photobucket

Photobucket

Grafički igra izgleda dosta lijepo, sa živopisnim šumarcima, bajkovitim brdima i zanimljivo dizajniranim gradovima. Izgled likova i protivnika također je dobar, kao i animacija, posebno u borbama.
Igračima koji vole hack & slash u fantazijskom okruženju možda bi se ova igra i mogla svidjeti jer ona ima svojih zabavnih trenutaka, ali najveći njen problem je njena lakoća.


08:26 - Komentari (8) - Isprintaj blog layouts- #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>