I am watching You

VAMPIRI - Beštije Noći - And Soon The World Will Cease To Be - Blog.hr

And Soon The World Will Cease To Be

subota, 04.02.2006.

VAMPIRI - Beštije Noći

The First One
Još su od davnih vremena ulijevali zube u kosti svima na području Transylvanie. Kad bi oblaci otkrili pun Mjesec, vampiri bi doletili u obližnja sela i sisali krv nevinim mladim djevojkama. Nakon bezbroj isušenih, beživotnih tijela ženski dio stanovništva je od panike i straha počeo prakticirat mazohizam, udarajući se međusobno raznim tupim predmetima po glavama kako bi izobličile lica i postale neprivlačne. Tako su vampiri polako izumrijeli od gladi jer nisu htijeli piti krv iz škarta....neki kažu da još žive u područjima tih mističnih planina i da ih se za pun Mjesec može vidjeti kako lete i traže plijen dok drugi tvrde da se to rudari, koji nemogu naći put kući, iz očaja bacaju sa stijena.

Znamenitosti :
Vampiri noću (najčešće za vrijeme punog Mjeseca) love plijen (najčešće obdarene, nevine, toplokrvne ruskinje) a tokom dana leže u lijesu i mastrubiraju prisječajući se kako su im sisali vrelu krv iz vratnih žila.
Ne boje se križa, niti svete vode a životni neprijatelji, koje preziru iz dna duše, su im hipiji.
Tokom '90-tih vampire je iskomercijalizirala "Svetašuma" (Spike, Ernest, Marilyn Manson, Batman - dobra verzija Dracule ) i tada su zauvjek nestali pod sijenama mračnih stijena čekajući dan kad će njihov veliki vođa, "Werepaire" - utjelovljenje Drakule i vukodlaka, opet kročiti zemljom koju su davno opustošili u svojim krvoločnim pohodima...
- 21:51 - runes... (10) - - #

<< Arhiva >>