I am watching You

Beneath The Remains-And Soon The World Will Cease To Be

And Soon The World Will Cease To Be

utorak, 31.01.2006.

Loch Ness

Upozorenja na drvenoj tabli kraj jezera Loch Ness :

"Molimo djecu mlađu od 14 godina da ne hrane ribe bez svojih roditelja
Molimo da ne bacate vece predmete u more kako nebi uzburkali vodu
Nikada nemojte odlaziti u ribolov bez 4 signalne rakete,harpune i napunjenog mobilnog aparata
Radi svoje sigurnosti držite se ovih odredbi i nikakvo zlo vam se nece dogoditi"

"Loch Ness Saviours", Thank You !

Nessie dušo gdje si ?!?!?
- 00:43 - runes... (7) - - #

nedjelja, 29.01.2006.

RUSIJA

burn baby burn
Stvori Bog zemlju i nebo...i mjesto na kojem će izdvojiti ljude koji s inteligencijom nisu bas na "ti" (čitaj idioti) i nazove ga Amerika. Tamo zauvjek smjesti maloumne budale kojima zbog intelektualnog nedostatka podari tehnologiju i moć u nadi da će je iskoristiti da si pomognu. Ali pošto su oduvjek bili emancipovani u mozak izaberu najglupljeg među njima i odaberu ga za predsjednika. On je kontrolirao njihove umove predstavljao sebe kao vođu svijeta i ratovao sa svakim tko se nije pokorio njegovu idiotizmu. Rijetki koji su uspjeli aktivirat one dijelove mozga koji im zaista trebaju su ga pokušali svrgnuti al bezuspješno.
Godine 2010. mladi intelektualac podrijetlom iz Rusije zadobi povjerenje tog "Velikog Američkog Vođe" i dogovori s njim sastanak u ogromnom "grmlju". Tamo mu pripreme zasjedu i pokažu svu čar Ruskog Ruleta kada su svi meci u pištolju a da nebi ostao razočaran i uskraćen nekim drugim znamenitostima dali su mu da malo "popriča" sa kalašnikovom.....
I tako Rusija spasi svijet u kojem glavna priča opet postane nogomet, sponzoruše, narodnjaci i seljaci....RUUUUSSSIIIIJJJJJAAAAA

p.s. vodka glavu čuva ako je u njoj andol C !!??
p.s.s. malo sam ne svoj dok ovo pišem
- 02:06 - runes... (7) - - #

petak, 27.01.2006.

mia casa e tua casa
...gleda žena njoj zanosnog muškarca na sprovodu svoje majke i pokušava mu pokazat da joj se sviđa,,on također gleda nju al ne shvaca njene poglede i odlazi a ona ne uspijeva saznati broj,,dan poslije žena ubija svoju sestru...
--->odgonetnite ovo i vi ste psihopat ako ne uspijete normalni ste :

70% točnih odgovora od ispitanih zatvorenika, ubojica i silovatelja - - - - - - - - - - - - - - 10% točnih odgovora istog broja običnih ljudi ispitanih na cesti

------riješenje------ možda opet dođe na sprovod
- 22:43 - runes... (5) - - #

srijeda, 25.01.2006.

In Memorium

... sve vrijeme uništi a ono šta ostane, nepoznato je, nikakve knjige ni zapisi, muzeji ni spomenici nemogu oživiti ono šta je nekad bilo ... prošlost ostaje nejasna budućnost nepredvidljiva a sadašnjost nezanimljiva ...
- 21:52 - runes... (4) - - #

petak, 20.01.2006.


Nie da nemam više mašte,,,samo mi se neda pisat,,ev vam najbolji vic na planeti Zemaljskoj :

Ulazi covek u trgovinu i unutra situacija: prodavacica place, ispricava se svim silama, a covjek stoji pored pulta i vice:
- "Pizda ti materina, u zivotu necu krociti ovamo. Ima da se zalim gazdi ima da letis sa posla jesi li me cula...", i izleti van.
Ovaj koji je upravo usao pridje devojci, a ova
cim ga primjeti pocne brisati suze i uz usiljen osmijeh kaze:
- "Izvolite..."
Covjek je pita jel treba pomoc ili sta, a ona sa osmjehom odgovara:
- "Neka hvala sve je u redu izvolite..."
- "Mogu li dobiti jednu kuvertu?"
- "Svakako koja velicina imamo standardne, vece, manje..."
- "Obicnu molim vas."
- "A koju boju imamo plave, zute, crvene, bijele, zelene, narandzaste..."
- "Molim vas dajte plavu ali brze posto autobus samo sto nije krenuo, zakasnicu..."
- "A koju plavu, imamo parisko plave, blijedo, tamno, morsko plavu..."
- "Molim te obicnu plavu ali brze..."
- "A koji oblik, imamo u obliku srca, trokuta, kruga..."
- "Molim vas obicnu cetverokutnu kuvertu ali brze autobus vec krece..."
Donese plavu kuvertu i kaze:
- "A da vam ne treba mozda markica?"
- "Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi...
- "A za unutarnji ili vanjski promet?"
- "Unutarnji molim vas."
- "A koju cete: imamo sa likom ljudi, zivotinje, razne prirodne ljepote, znakove..."
- "Molim vas - brze - dajte zivotinju."
- "A koju cete, imamo: sisare, ptice, gmizavce..."
- "Molim vas ptice..."
- "Imamo grabljivice, selice, letace..."
- "Molim vas - grabljivicu - ali brzo!!!"
- "A imamo orla, sokola, lesinara, ..."
- "Molim vas orla..."
- "A imamo surog, americkog..."
- "Molim vas surog orla..."
- "A imamo ga kako hrani mlade, kako leti, kako sjedi u gnijezdu..."
- "Dajte kako leti molim vas...."
- "A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..."
- "Dajte bilo koji sto prije..."
U tome trenutku ulazi unutra covjek sa pocetka ovog vica i nosi - govno u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavacicu, baci govno na pult i kaze:
- "EVO, PICKA TI MATERINA, ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIRA!"

- 23:14 - runes... (11) - - #

1001001001001001001

1001010001010011010101010101010111010101101101
0101010010101010101010101010101010101010101010
11010101101101011001010101011001100010 TI MAMU!
- 00:01 - runes... (0) - - #

utorak, 17.01.2006.

BiNaRni PaKaO

error : burning straight to hell
Nijedna osoba na svijetu nitko živ ni ništa šta postoji u materijalnom obliku nemože više iživcirati od kompjutera proklete beštije koja na tisuće načina može i najflegmatičniju osobu dovesti do živčanog sloma svojim stalnim nelogičnim poremećajima koji rezultiraju padom sistema baš kada pišeš maturalni rad ili kad se dopisuješ sa osobom koju si zadnji put vidio prije 15 godina jednostavno te vrati 10 000 godina nazad u najprimitivnije živo biće koje bi ubilo sve živo i neživo makar bilo bez udova s tratinčicom u ustima kao jedinim oružjem samo da nekako izbaci tu energiju prouzrokovanu paraplegičarskim sposobnostima PC-a za kojeg su u trgovini tvrdili da je jednostavno savršen i da će učiniti sve umjesto vas (u ovom slučaju dovest do samoubojstva) u krajnjoj fazi ludila zoveš šmokljana iz osnovne kojeg nisi vidio godinama tj. od onog dana kad si ga s ekipicom prebio jer je mislio da će se prikrpat društvu ako obrazloži Gausov teorem radi kojeg su svi izašli na ispit i osramotili se više nego Mikulić na Milijunašu a sada te još uvijek jednako iritantno gleda kroz naočale debljine Kineskog Zida i uživa u tome šta napokon netko ovisi o njemu a ti si već toliko lud da nemožeš podnijeti više nasmješenu facu krezubog idiota te ga hvataš za glavu i udaraš njome u monitor sve dok ne postane još jedno "lice s malih ekrana" a nakon šta ga strefi petsto volti nasmiješ se izađeš na balkon udahneš duboko i razmišljaš zašto je trava zelena zašto je nebo plavo zašto su ptice tako blizu i zašto vidiš svoje tijelo na pločniku dok letiš prema stratosferi?
- 23:24 - runes... (3) - - #

nedjelja, 15.01.2006.

^ˇ^°ˇ´°`^˘PEACHWISE˘^°ˇ^˘ˇ°`ˇ^

We'R comin' for You
Pičvajz je plod koji raste iz zaleđenog kamena (Mirlich*) jednom u sto godina na samo jednom mjestu u cijelom svijetu. Posebnost Pičvajza je zapravo u tome šta on ima moć da kontrolira umove drugih ljudi,a tu svoju moć korisiti sve dok se nalazi u tijelu onog tko ga je kušao. Kao šta svi znamo sve šta je dobro kratko traje pa tako i moć Pičvajza koja nestane nakon tri puna dana,a duše onih koji su ga kušali zarobe se u dnu zaleđenog kamena dok tijela ne hiberniraju i pretvore se u vodu. "Jedan Pičvajz da nas kontrolira sve" ispisano je drevnim jezikom bogova koji su živili na tom tajanstvenom "otoku svih otoka" mnogo prije mene i vas koji ovo čitate. Ispod natpisa mogu se prepoznati lica zarobljenih duša među kojima je i ona Elvisa Presleya čime otpada teorija da su ga oteli vanzemaljci. Pretpostavlja se da je koristio moć Pičvajza da uvjeri ljude kako zna pjevati i svirati i kako mu je frizura jebena ali je bio toliko pohlepan da mu je tri dana slave bilo premalo i zato je zauvjek ostao urezan u kamenu dok mu kosa još i danas strši iz kamena koju svakog petka u 6 sati 6 minuta i 6 sekundi vrane čupaju iz njegovog tjemena.
Vjerovanja kažu da Mirlich danas čuvaju časne sestre koje su kušavši Pičvajz zauvjek ostale pod njegovom kontrolom između života i smrti. Zauvjek će tragati za onima koji kušaju Pičvajz kako bi im ga iščupale iz utrobe i zauvjek se oslobodile prokletstva.
*Mirlich - lat. "prokleta stijena" ili "zaleđena stijena" na kojoj su bivali pogubljeni ubojice i silovatelji.

- 23:57 - runes... (10) - - #

Tom Morello ( Rage Against The Machine)

Tom Morello
...gitarist kojeg su mnogi gledali kao da je sa drugog svijeta. Većinu djetinjstva je proveo u nekoj Njujorkeškoj zabiti gdje se sukobio i sa bijelcima i sa crncima jer nije pripadao ni jednoj od te dve rase.
Gitaru je prvi put uhvatio u ruke nakon šta je čuo pjesmu od KISS-a koja ga je toliko hipnotizirala da je istog dana spizdio svu ušteđevinu i kupio si električnu gitaru. Shvatio je da s muzikom moze jedino doprijeti do retardiranih Amerikanaca i od tada je svirao gitaru i po 8 sati na dan. Uveo je nove pojmove u "tapingu" i na gotovo nemoguće načine svirao gitaru (škola Hendrixa i Pagea). Prvi put se pojavio na Hip Hop underground sceni zajedno sa Cypress Hillom gdje je njegov nastup uočio već zapaženi freestayler Zack De La Rocha te su zajedno sa basistom Tim Commefrordom i bubnjarom Brad Wilkom stvorili Rage Against The Machine. Podrška su im bili brojni istomišljenici,a snaga RATM-a je rasla iz dana u dan. Svojim pjesmama toliku su digli davno uspavane buntovnike na noge da su natjerali vladu SAD-a da promijeni Ustav u onim člancima gdje su manjine "osakaćene" u odnosu na druge stanovnike. Danas se smatraju posljednjom grupom koja je uspijela nešto promijeniti u svijetu i koja je spajanjem raznovrsnih stilova dovela Hard-Core na najvišu razinu.
- 14:01 - runes... (2) - - #

subota, 14.01.2006.

Maškare

Manson U Puli
Koliko jadan moraš biti da bi se cijelu godinu veselio maškarama? Zapravo ne moraš biti jadan nego ti je život onda jednostavno u kurcu. Priča za sebe su one tetkice u srednjim godinama koje jedva čekaju da se maskiraju u "zanosne" prostitutke iz Moulin Rugea pa da se zanose u facu svakom djetetu na cesti pitanjima kao "Jel biš ti da ti teta pokaže nešto?" A djeca ko djeca vole Majkl Đeksona (ne onoliko kolko on djecu) pa vole i bakice...Šta sam htio reći ovim neznam,,,uglavnom jedina maska koju bi namjenio ljudima koji idu u maškare je rupa od metka nasred čela,,,,pa jebale vas maškare odite doma i tucite djecu ili mastrubirajte na reprize turbo limach showa kao i ostale dane,,,Koji je uopće smisao maškara osim da truneš pod nekom ružnom imitacijom imitacije od nečeg šta imitiraš cijeli dan na koji baš slučajno mora padati kiša i puhati orkanski vjetar otkrivajući intimu bakica što nose kiltove....
- 23:24 - runes... (3) - - #

dfd

gfdgfg
- 03:23 - runes... (2) - - #

Metalom (sjekirom,čekićem...) protiv narodnjaka

Da nema narodnjaka svijet bi bio previse kompliciran. Mnoge seljačine bi se smatrale inteligentnima i kurčile se okolo svojim cecama i brenama..Ovako kad neznas kamo usmijeriti sav bjes,,,učini nešto korisno i baci bombu na neki festival turbo-folk glazbe i učini svijetu uslugu! Dubokoumnost riječi u takvim pjesmama moze se mjeriti sa dubinom Slovenskog mora....ma jebale vas cajke,da vas jebale!!!
"Metalom protiv narodnjaka sve dok se ne rijesimo seljaka!!!"
- 02:10 - runes... (1) - - #

petak, 13.01.2006.

The Dark Age

....prije nego uopće počnete čitati,,,zapravo ni nemojte nego se odite bacit sa Krčkog mosta (predivan pogled) ako vam je smisao života u dobrom autu i slušanju narodnjaka ili ako ste sponzoruša koja se kurva za ugled među maloumnim tatinim sinovima da bi imala para za umjetne sise....a ako niste suicidna osoba onda jednostavno odite na lobotomiju mozga a svijet ce vam biti zahvalan....
- 15:45 - runes... (1) - - #

Sljedeći mjesec >>