a lifelong fly of a butterfly

14.12.2005., srijeda

hello, everyone!

Mogu vam reci da kad pogledam sve ove komentare dragih mi posjetitelja pomislim kako sam zbilja glupa sto ne pisem cesce. Netko mi je jednom rekao da su blogeri oni koje nitko ne cita! Ha ha ha! A ja kazem da taj netko sigurno nema toliko talenta, volje, pa ako bas hocete i muda kolika imamo mi! Staviti svoju dusu na pladanj… hm… Trebali biste probati!
Ima jedan komentar koji me bas dirnuo, od osobe koja se predstavlja kao smile, glas u buci… Htjela bih znati tko je ta osoba koja ima vise vjere u mene od mene same… A mozda je bolje da neke stvari u zivotu nikada ni ne saznamo. The point is: posto taj glas nije jedini koji je predlozio da napisem knjigu, odlucila sam da cu to i uciniti! Jedini je problem sto ne znam koliko ce me taj entuzijazam jos drzati… Naime to nije prva velika odluka koju sam donjela u zivotu! Ja sam ambiciozno djete, oduvijek sam bila, ali nekako nikad nisam bila dovoljno uporna da izguram do cilja… Jeste li imali nekada osjecaj da cete se ugusti od siline emocija, ideja i zelja koje rastu u vama, a vi samo sjedite i cekate ili da vas uguse ili da osjecaj prodje? Ja se tako osjecam cijelo vrijeme! Moj je um kosnica. Umorna sam od tog zujanja u glavi! Zeljela bih pustiti roj, but the question is whether I’m up to it!?

- 12:18 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

menu (ali ni to nije sve...!)

zanimljive (nadam se) pricice o onome sto imenuju imenice (bica, predmeti, pojave...) i kazuju glagoli (radnje, stanja i zbivanja) i moja zrnca mudrosti o svemu tome...

bilo bi nice kada biste na ovo obratili pozornost

Blog.hr nikad ne zaboravi tko te stvorio!
mala moja kissyca po meni najlegendarniji blog koji pise zensko!
Speak usluga za uslugu, ona stavila mene, ja stavila nju:)
jednostavno 9mm o daaa!!! you wanna read this!
zucicasti jedna rijec: DEEMUUULAACIIIIJAAAA!!!!!!
niKONCIC dobar, dobar....!!!
on kaze da je THE LAST ajmo mu vjerovat:)

this is me... now

imam 17 i nesto sitno (za one koji dobiju neobuzdiv poriv da mi cestitaju rodjendan 30. 11. 1987.) idem u jednu jedinu i neponovljivu 16. gimnaziju, i molim boga da cu je zavrsiti prije 20-te! najbolje se osjecam kad ne radim nista jer su najmanje sanse da ista uprskam. ono sto me duhovno ispunjava je citanje (reklama pored ulice, cd covera, nekada i naslova u novinama)... slusam uglavnom disc-man, nekad i walkman, a najradije tranzistor mog pokojnog djeda koji je stariji i od mene, a mislim i od mog oca... uzivam u plesu (ako se pod to racuna onaj s metlom dok cistim sobu, u ritmu psovke koju posecujem svojoj cimerici jer opet to radim umjesto nje!)... usi cistim svaki drugi dan, sto moja frendica smatra prerijetkim, ali se zato redovito tusiram ( nisam propustila jos ni jedan rodjendan!) mislim da je to to... ostale slatke male prljave stvari cete saznati u mom precestom javljanju!

Mala dopuna...