a lifelong fly of a butterfly

29.10.2006., nedjelja

Povratak...

uvijek prizeljekivani. neocekivani. uzbudljiv. sretan. nikad napravljen. tamo gdje ne zelimo. uzaludan. bolan. moj. tvoj. nikad nas. kasni.
pukla me malo avangarda. to ucimo na hrvatskom trenutno. zanimljivo je to nizanje pojmova. smisao u besmislu. uglavnom, ja se vracam jer mi ovo nedostaje, a to je jedna od rijetkih stvari na koje mogu utjecati da se vrate.
kao sto se vidi iz prilozenog proslo je puno vremena od prosli put, pa cu probati nadoknaditi zaostatak. sad bas i nemam inspiracije za neko dublje filozofiranje jer sam se istrosila na jednom vrlo vaznom mailu. samo cu reci vama koji znate povijest s kretenom, da smo se kreten i ja pomirili, jer je kreten shvatio da je bio kreten, pa vise nije kreten ali ga ja ipak zovem kretenom da ne bi zaboravio da je kreten bio i da opet ne bi postao kreten. da. uglavnom, dobri smo si. onak za pravo.
bas mi se svidja ovaj predlozak s leptiricem jer ima leptirica.
a ja sad odoh.
Nek leptirici lete oko vas! :)
- 22:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

menu (ali ni to nije sve...!)

zanimljive (nadam se) pricice o onome sto imenuju imenice (bica, predmeti, pojave...) i kazuju glagoli (radnje, stanja i zbivanja) i moja zrnca mudrosti o svemu tome...

bilo bi nice kada biste na ovo obratili pozornost

Blog.hr nikad ne zaboravi tko te stvorio!
mala moja kissyca po meni najlegendarniji blog koji pise zensko!
Speak usluga za uslugu, ona stavila mene, ja stavila nju:)
jednostavno 9mm o daaa!!! you wanna read this!
zucicasti jedna rijec: DEEMUUULAACIIIIJAAAA!!!!!!
niKONCIC dobar, dobar....!!!
on kaze da je THE LAST ajmo mu vjerovat:)

this is me... now

imam 17 i nesto sitno (za one koji dobiju neobuzdiv poriv da mi cestitaju rodjendan 30. 11. 1987.) idem u jednu jedinu i neponovljivu 16. gimnaziju, i molim boga da cu je zavrsiti prije 20-te! najbolje se osjecam kad ne radim nista jer su najmanje sanse da ista uprskam. ono sto me duhovno ispunjava je citanje (reklama pored ulice, cd covera, nekada i naslova u novinama)... slusam uglavnom disc-man, nekad i walkman, a najradije tranzistor mog pokojnog djeda koji je stariji i od mene, a mislim i od mog oca... uzivam u plesu (ako se pod to racuna onaj s metlom dok cistim sobu, u ritmu psovke koju posecujem svojoj cimerici jer opet to radim umjesto nje!)... usi cistim svaki drugi dan, sto moja frendica smatra prerijetkim, ali se zato redovito tusiram ( nisam propustila jos ni jedan rodjendan!) mislim da je to to... ostale slatke male prljave stvari cete saznati u mom precestom javljanju!

Mala dopuna...