< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ovdje cu vodit moju evidenciju kako s 0 kuna doc do poker tajkuna.
Vidjet cete moje nastupe na poker turnirima diljem interneta, te cu kako budem imao vremena opisivat razne pokere, turnire, igre....

Linkovi

Server reklame
----------------------------
A ovdje ce bit reklame ako netko nesto donira ili ako neka poker agencija zeli svoju reklamu ovdje, naravno sve ce trebat platit i ja cu to ljepo navest ispod salda koliko je love pristiglo od reklamiranja, sto prvenstveno cilj ovog bloga nikako nije.

SALDO

Multi turniri:101,98kn
Single turniri:0kn
Poker igre:0kn
Reklame:0kn

UKUPNO:0kn

BANNERI:

Visitors

20.04.2006., četvrtak

da vam ispricam jednu pricu

Igralos e za novce, usao sam u sobu sa 4 dollara ubrzo je dosao neki ludjak i isao all in na bezvezne karte i opeljesili smo ga, ja sma ga isto ubrzo nanjusio i uzeo mu 20 dollara te sam imao 27 dollara ukupno i onda sam s jendim tipom koji je sito imao as, a ja sma znao da ima as, ali nisam znao kakvu akrtu ima sa strane i ja ljepo pozvao nejgova 6 dollara i otvorila mi se osmica kao cetvrta karta i ja sav sretan imam as i 8 trenutno najbolju kombinaciju i normalno ja stavim svih 27 dollara u nutra, all in i tip me pozove i otvosi se azdnja akrta J(jack) koja je jaca od osmice i koju je moj protivnik imao, on je isao WOOOOOOOW, a ja sam ljut ko ris otisao iz sobe i do onda samo idem all in i gubim zivce treba mi apr tjedana da dodjem sebi i da mogu opet igrat na visokom nivou poker.

17.04.2006., ponedjeljak

nismo se culi

Sretan uskrs svima sa zakasnjenjem.

Evo pokeri se igraju i ide tako tako, pare dolaze ali i odlaze, no pokrenuo se beta biznis, pogledajte free cash logo.

10.04.2006., ponedjeljak

texasholdem kit

Evo sada testiram texas holdem kita i ide mi OK zasad, ali treba mu neko tweakanje da radi kak treba.

Ali evo unio sam novi banner na hrvatskom jeziku, no stranica je jos u izradi ali vi vec sada mozete otici pokupiti vas besplatni novac koji vas ceka na internetu samo ga morate ubrat.
Sretno vam bilo.

09.04.2006., nedjelja

E-gold making

Ako ste culi za egold i provodite dosta vremena na internetu i rado pricate po forumima pogotovo stranim, a da vam akzem da svakim psotom mozete zaradit 0.03 centa i kada skupite 5 dollara to vams e posalje na vas e-gold racun koji mozete otvoriti na http://www.e-gold.com besplatno te onda se registrirat an ovom forumu http://www.hothyip.org/forum/index.php?ref=dadaas te svakim psotom budete palceni 0,03 dollara te mozete onda s tim novcem ulagat na internetu.

Link exchange

Evo ako koja blogerska dusa zeli samnom podjelit linkove to bi rado ucinio, ajvite se pod komentar sa vasim zahtjevima ili direktno na email.

Isto tako ako stranci isto govornog podrucja sa bilo kojim siteom zele izmjenit linkove neka se jave.

Banneri

Evo postavio sam bannere na pokere koje ja igram pa stoga su to prve reklamice koje nemam pojma dali ce se isplatiti, akos e ispalte napisat cu ponesto o njima, ali eto dragi prijatelji preko ovih banera i vi mozete doci u svjet pokera i pocet igrat s playmoney ili sa pravim novcima, takodjer ova 2 pokera daju bonuse na ljude koji se prikljuce preko ovih banera pa stoga pogledajte registrirajhte i zaigrajte.

pitbull poker free 10 dollara

registrirajte se preko ovog linka i dobit cete 10 dollara free.

nisam se javljao

Trosio sam pare koje sam zaradio na pokerima, naravno trosio sam ih na pokere jer mene nezanima 1000 eura niti 10 000, mene zanima miljun kuna.

Novosti nekih vecih nema, samo, trenutno stanje je nepoznato ejr sam dobio opet neke pare neke zaradio a i jako mnogo izgubio, tako naime sam na pitbull pokeru dosegnuo 55 dollara ali sam ubrzo spusio.Isto tako sam na expektu dobio na freerolu 3 dollara koje sam poduplao na 20, pa sam to dignuo na 50 da bi sad sve spusio.

Tako smo dosli do slejdece vazne cinjenice u pokeru.

Glavni grijehovi pokera:
Pohlepa, nestrpljenje, brzopletost, tvrdoglavost, zavist
Zasad cu anvest samo voe grijehove no kasniej ce se lsita sirit.
Pohlepa, imam je, kad zaradim neke novce odmah zelim to podebljat jer sam jako pohlepan i uz to i brzoplet, a bogami i jako tvrdoglav.

Zavidan nisam stoga ovaj grijeh ja nemam, ali nestrpljiv jesam.

Ja cu poradit na svojim grijehovima i pokusat cu ih se rijesit da budem true guru!!!

06.04.2006., četvrtak

danas blog nije radio

Ali ja sam igrao i imao najlosiji dan na svjetu.Neznam niti trenutno stanje kako sma igrao.
No eto samo da pojasnim da se u ovom pokersvjetu svasta desava.
Recimo na pitbullu sam izletio a imao sam full house no moj protivnik je imao isto ali 3 asa i 2 babe a ja sam imao 3 babe i 2 asa i na to nebi zvao?
uvjek to ej rpavilo da se na to zove i uvjek se na to treba zvat osim ako postoji neka insuinacija da poritvnik neblefira, ali tesko je da na full house 3 po jacini popusis.
No desava se.

Najaci su mi akd odemo all in pa tip sa slabim parom u rukama dobije potrebnu kartu za three of a kind u flopu, to je odlika bet365 pokera.
Odlika expekt pokera je da je najgluplji poker od svih ostalih pokera jer ima previse skala, recimo tip zove na neke bezvezne niske karte i dobije skalu.

Evo danas cu otkrit prvu taktiku i ovo nek bude prva skola pokera:
Kada iamte jednu kartu jaku, govorim o kartama 10 i na vise do asa, dakle kada iamte jednu u rukama, povecajte ulog za 5-10% vase ukupnog stanja te onda pogledajte flop, vecina protivnika ce foldat, pri tom ce bacat sve slabe karte i bacit ce poneki sigurnjaci i pokoji as , konj....babu.
E i onda kad pogledate flop, ako je flop niski, recimo ako se u flopu nalaze karte s brojevima do 8 onda obavezno podignite jos ulog na 20-30% vase banke.
Tako ce vecina njih foldat a i onaj koji vas zove je ili ima previse love ili ga je flop pogodio u nisku kartu jer visoku sigurno nema, e onda u djeljenju turna ako opet dodje neka niska karta opet podignite za istu cifru ali nikako ne manju od prvotne.
Dakle ovako zaradjujete bez da pokazujete karte i akd to pocnete radit cesce protivnici pocnu gubit zivce te ce se ponekad zaletjet kada cete vi biti izuzetno spremni.

Dakle ovo bi se moglo nazvat prvi blef.


NAPOMENA:Kada to radite istim ljudima nekoliko puta za redom onda nakon nekog vremena smanjite podizanje i podizite samo akda iamte 2 jake karte, tako ce protivnici nasjest na zamku misleci da ovaj put niste tako jaki.

Sretno svima prilikom koristenja ove metode blefiranja.(Isto tako mozete ovo iskoristit protiv onih koji vama zele ovo prodat.)

Neznam kak se ova metoda zove jer ovo nisam procitao niti naucio od nikoga jednostavno mi ej sinula pa cu joj toga dat ime:
METODA BLEFIRANJE ASA

05.04.2006., srijeda

Malo o pokeru od mene, ipak sma ja majstor, najveci definitivno u hrvatskoj!!!

Ako zelizte izazov, javite se.Dogovorimos e za playmoney.


ALi evo malo o mom iskustvu.
Ljude treba znat citat, mnogo pomaze psihologija, najvaznije je citati, podizanja i zvanja igraca, iz toga se moze dosta toga otkrit, tako se uvjek moze znat sto protivnik ima ili nema.
Treba pazit jako an kamiakze koji idu all in konstantno, tako sam spusio prvu poziviju na pittbullu jer je tip ulazio 10 djeljenja zaredom all in i ja sma izabrao bas krivi trenutak.
Imao sam babau, baba mi ej najace oruzje na pitbullu.

sreda je

Evo osvojio sam opet drugo mjesto na pitbull pokeru no spusio sam nesto love pa sma to opet dobio i sad iamm oko 22 dollara tamo, sad cu aksnije obavit racunicu, samod a se javim, spusio sam i na 28 mjestu na pitbull jer sam idiot, ali dobro skolujem se.

04.04.2006., utorak

GENTELMEN WE HAVE A WINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tako je nakon 3satne borbe sa 174 igraca na pitbull poker ja majstor nad majstorima sam uzeo prvo mjesto i zaradio 15 dollara ili ti ga 90,10KN.
Interesantno je kako je u zadnjem duelu, dakle 1na1 moj proitivnik u texas holdem igri dobio 2 kralja, no ja sma imao 2 asa, AS nad Asevima....

Eto to bi bilo sve za danas, ostale turnire necu ni spominjat, bio sam 130 i nekoji na absoluteu..........etc etc, no to ej sve nevazno prema ovom velikom uspjehu.

Ako netko iskaze zelju da vidi kako izgleda sam kraj nekog poker turnira nek ostavi zahtjev u komentarima i aj cu vec sutra stavit Screen shoot na internet.

Zivi bili pa vidjeli, hehe

03.04.2006., ponedjeljak

Ponedjeljak, za mnoge najruzniji dan

Ali eto mi smo vec zaradili neku sicu.

MULTI TURNIRI
1."Igotpoker"-293 natjecatelja, zavrsio sam 19.[0,31KN]
2."Expekt Poker"-601 natjecatelj, zavrsio sam 334.[0KN]

02.04.2006., nedjelja

Nedjelja je, prokleta nedjelja.

Izgubili smo 2 dollara sa bet365.Sranje sam igrao.

MULTI TURNIRI
1."Pitbull Poker"-217 natjecatelja, zavrsio sam 10.[3.68KN]
2."Pitbull Poker"-195 natjecatelja, zavrsio sam 64.[0KN]
3."igotpoker"-356 natjecatelja, zavrsio sam 77.(omaha moja omaho neide mi nikako)[0KN]

01.04.2006., subota

popodnevni dio

Spreman sam i prijavio sam se vec na nekolicinu turnira.
Nakon umirujucih radnju u vrtu, okopavanja i sadnje novih sadnica um mi je potpuno cist, opustenost je na 100% nivou i spremni smo an sve stresne situacije.
Glava je hladna, tijelo je opusteno i samo nesreca nas moze zaustavit no ja prizeljkujem ravnomjernu podjelu sto ce meni morat dat dobar rezultat.

ovdje cu navest sto sam sad popodne odigrao, no ima jedan 5000$ na bets65 u 21h ali ej umjetna inteligencija film u 21:40 pa cu pokusat u 40 minuta stvorit veliku zalihu daodgledam film ljepo do kraja vratim se i podignem pare, samo teoretski moguce.!!!

MULTI TURNIRI:
1."Pitbull Poker"-270 natjecatelja, zavrsio sam 158.[0KN]
2."Expekt Poker"-3484 natjecatelja, zavrsio sam 3132.[0KN]
3."Bet365 Poker"-9903 natjecatelja, zavrsio sam 147.[12.15KN]
4."Igotpoker"-500 natjecatelja, zavrsio sam 329.(prokleta Omaha hi/Lo.[0KN]


S crvenom je oznacen moj najbolji rezultat.

cetvrti put se javljam draga gospodo

Da kazem sto jos nisam popularan.
Istina nema se sto vidjet pokoji dobar rezultat pokoja kunica zaradjena, no bez predaje je pravi moto i kada padne prvih 100 kuna prvih 1000 ili 10 000kuna vjerujem da ce mnogi nahrlit ovamo i divit se pokeraskim vjestinama i mogucnostima kako od nicega napravit svasta.
Na samom pocetku je ultra tesko vec sam to i prije napominjao, ali kada se stvori kapital i akda se taj kapital pocne vrtiti onda ce se lova sama duplat, sto vise kapitala posjedujes to vise ces zaradit, dakle cilj je prvo stvorit neki pocetni kapital te onda krenut u zarade.

MULTI TURNIRI
1."Pitbull Poker"-216 natjecatelja, zavrsio sam 156.[0KN]
2."bet365 Poker"-3590 natjecatelja, zavrsio sam 2780.[0KN]
3."igotpoker"-288 natjecatelja, zavrsio sam 159.(jednom sam osvojio ovu omah8u ali nekak mi neide u zadnje vrijeme.)[0KN]
4."Absolute Poker"-2000 natjecatelja, zavrsio sam 276.[0KN]
5."Expekt Poker"-740 natjecatelja, zavrsio sam 493.[0KN]
6."Absolute Poker"-2000 natjecatelja, zavrsio sam 1690[0KN]
7."Pitbull Poker"-224 natjecatelja, zavrsio sam 110[0KN]
8."Expekt Poker"-1029 natjecatelja, zavrsio sam 448[0KN]
9."baet365 Poker"-5637 natjecatelja, zavrsio sam 961[0KN]
10."Pitbull Poker"-207 natjecatelja, zavrsio sam 131[0KN]



Danas moram priznat nisam raspolozen, jos cu igrat omahu kasnije i sutra cu ensto malo i spreman se za radni sljedeci tjedan kada trebaju novci doc.


LAST UPDATE 10:27