LIFE

srijeda, 30.11.2005.

Sunce

Dan je jako kratak i odlazim iz mraka u mrak. No dobro, ne želim se žalit. Imam posao.

Jedino molim svoju baby da izdrži još malo s parama. Uvijek je izdržala kad je bilo najteže, a vjerujem da će i ovih dana. To vam je tak kad se businessman bavi babysittingom. Ovo se naravno odnosi na business babysitting.

Ali pravi babysitting mi ne bi došao loše.

I kako bi reklo Prase, tj. Romeo nadovezujući se na praseta "Drink the coffee!" ili "Make the earth shake!"




- 20:32 - ˇVenga! (5) - ˇOlé! - #

petak, 25.11.2005.

Egzotično

Ne mogu da opet ne spomenem ( i opet ove godine!) prerano i nakaradno ukrašavanje grada. Dogovorio sam se sam sa sobom da ću isto ignorirati.

Pao je snijeg, postalo je hladno. Imam dva slobodna dana od posla i uživam kod kuće. Imam doma malu terasu na koju je zapao snijeg i prozore preko cijelog zida koji gleda van. I tako sam upisao prstima u snijegu na terasici magičan uzvik iznad kojeg sam nacrtao sunce. I da vidite koliko je to uvelo života u moj stan! Onda sam taj svoj grafit išao slikat jer još uvijek testiram novi fotić. Pa zagasio svijetla, izašao na bijelu terasu, vani hladno a kad uđeš unutra, toplo. Još ću nabaviti svijeće... Anybody?

Feelinzi mi se mijenjaju brzinom svjetlosti. Sad bi ovo, sad bi ono.

Žena u čizmicama stoji na Trgu. Nešto između crnkinje i Indijke. Takve usne! Kovrčava kosa! Sa klincem je. Zamišljam da se susrećemo negdje. I dok snijeg pada sitnim, tankim pahuljama, a vani je hladno, potrčimo jedno drugome u zagrljaj. Poljubimo se usnama, osjetim val topline usred velike hladnoće i istovremeno čujem zvuk, val koji me na momenat ugrije i prožme osjećajem zadovoljstva koje proizlazi iz temeljnih čovjekovih potreba, fizičkih potreba, potrebe za toplinom.

E mašta, mašta. Pokušavam shvatiti sebe i što želim. Ne mogu se zamisliti u stanu sa nekom običnom curom. Mora me privuči do te mjere da je poželim čuvati, da ju poželim zaštititi svojim tijelom i dati joj osjećaj da je sigurna. Privuči me fizički i psihički. Te nakon potresa kada škripi namještaj i raspada se i slapova adrenalina i X spojeva grliti joj tamnu kožu na bijelim plahtama i spojiti se s njom u žlicu, gole kože, u jedinstvo muškarca i žene.

Volim zabranjeno voće. To me uzbuđuje. Starija žena za mene predstavlja to voće. Privući ću ju. Ona će privući mene. Dvije strasti. Konzumacija.





- 18:31 - ˇVenga! (9) - ˇOlé! - #

petak, 18.11.2005.

Ajmeee koliko tema

Evo nije me bilo dugo. Imam puno posla, ko pravi businessman. Probavljao sam jedno iskustvo (pozitivno), jedno putovanje. Sutra idem već na drugo. Na dva dana. Poslovno.

Svi ljudi koji rade sa mnom znaju jezike, ali ja ih znam najbolje. Vi i vaš ruski engleski. Ja govorim engleski ko Nicky Appleton!

I tako ja nisam čuo g. Cipelića da se oglasio kad se saznalo da je CIA koristila španjolske aerodorome za deportaciju osumnjičenih terorista i za kršenje ljudskih prava. Glavno da on stišće dhtavu ruku Ivana Karla u njegovoj ljetnoj rezidenciji i svako malo objeduje s njim. A Ivan Karlo ide sa unucima po lokalnim pizzerijama i gleda nekvalitetne koride.

Isus Januarij je kao dobar toreador, a Gotovan od Cordobe isto tako. Al nisu uzdigli atmosferu. Gajetan, novi toreador, prvu bravuru posvetio je upravo drhtavom Ivanu Karlu. A g. Cipelić(Fapatero) se nije pojavio, što mu je bio pametan potez.

I glavno da je Cipelić usvojio zakone po kojima homoseksualci mogu usvajati djecu. To ipak ne bih dozvolio, imajuci na umu da je 90% djece iz hetero brakova hetero i prema tome bi isti omjer vrijedio i za djecu iz homo brakova (90% homo naprama 10% hetero). Ak se već JLR (e nije Tolkien) Cipelić ne oglasava kad su državna pitanja u pitanju (CIA i tajno korištenje aerodroma) onda nek šuti. Mogao bi do gospođe Rohasolano pitat kako djete kad mu se već druži sa klinkinim djedom koji je par generacija stariji od njega.

Ajde dosta filozofije o njima! Idem doma spavat. Vidio sam danas zgodnu bankaricu:) Ma cure žele seks isto ko mi muški!

Post posvećen Malii

- 22:25 - ˇVenga! (5) - ˇOlé! - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Links
New INTERESTING ppl

Virtuela

Lavidaloca new
dexterious new

Maloljetnici
Anči

Moja generacija
Letitia
Jazzie
My way
Ateh
Keolina

30 or over 30 (gerijatrija) - thanks for not getting offended!
Poli
Xiola
Marisi
Juliere

Čitam, ali rijetko pišu:

Prase
Avril Lavigne

Ove blogove sam posjetio (podsjetnik) i istrazujem ih

poslovna_curica
tiny dancer
amy damon
indian woman
vitezica lutalica - vukovi
nenya- fotke
castanea
Chilli
chocolate girl
Moj mail
romeo_salao@yahoo.com