Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staro

Marketing

Ajmeee koliko tema

Evo nije me bilo dugo. Imam puno posla, ko pravi businessman. Probavljao sam jedno iskustvo (pozitivno), jedno putovanje. Sutra idem već na drugo. Na dva dana. Poslovno.

Svi ljudi koji rade sa mnom znaju jezike, ali ja ih znam najbolje. Vi i vaš ruski engleski. Ja govorim engleski ko Nicky Appleton!

I tako ja nisam čuo g. Cipelića da se oglasio kad se saznalo da je CIA koristila španjolske aerodorome za deportaciju osumnjičenih terorista i za kršenje ljudskih prava. Glavno da on stišće dhtavu ruku Ivana Karla u njegovoj ljetnoj rezidenciji i svako malo objeduje s njim. A Ivan Karlo ide sa unucima po lokalnim pizzerijama i gleda nekvalitetne koride.

Isus Januarij je kao dobar toreador, a Gotovan od Cordobe isto tako. Al nisu uzdigli atmosferu. Gajetan, novi toreador, prvu bravuru posvetio je upravo drhtavom Ivanu Karlu. A g. Cipelić(Fapatero) se nije pojavio, što mu je bio pametan potez.

I glavno da je Cipelić usvojio zakone po kojima homoseksualci mogu usvajati djecu. To ipak ne bih dozvolio, imajuci na umu da je 90% djece iz hetero brakova hetero i prema tome bi isti omjer vrijedio i za djecu iz homo brakova (90% homo naprama 10% hetero). Ak se već JLR (e nije Tolkien) Cipelić ne oglasava kad su državna pitanja u pitanju (CIA i tajno korištenje aerodroma) onda nek šuti. Mogao bi do gospođe Rohasolano pitat kako djete kad mu se već druži sa klinkinim djedom koji je par generacija stariji od njega.

Ajde dosta filozofije o njima! Idem doma spavat. Vidio sam danas zgodnu bankaricu:) Ma cure žele seks isto ko mi muški!

Post posvećen Malii

Post je objavljen 18.11.2005. u 22:25 sati.