at Šta bi Frojd na ovo rekao..? - srinkolina - Blog.hr

srinkolina

27.01.2006., petak

Šta bi Frojd na ovo rekao..?

Image hosting by Photobucket
Divno...tako se zorom bude pali za oltar faxa!! Jebeš nesposobne. Bed ti je kad te netko ruši..., ali kad te netko skrlja sa smješkom...e onda znaš da imaš pravi razlog za plakanje. Kak bi to Mona lijepo sročila u riječ koja svojim prizvukom, a i značenjem navedenu situaciju sjajno opisuje: JEBGA! Ali lajf gouz on...ic okej.
Još otužnija činjenica od ove je da kod nekih osoba jazz može prouzročiti želučane probleme...otkriveni novi oblik gastritisa...nađen na jednom subjektu..ili objektu (kako će neki zajedljivi) - Iveku. Izuzevši činjenicu da je 3 piva leglo na prazan želudac...ovakav gastritis je novost za znanost (gle, rimuje se!!).
Znači, zanemarivši zanemarive NSVF (pivo) koji su svakako djelovali po slučaju jazz kod navedenog subjkta more potaći Rigoletto na kojem bi i Verdi bio zavidan.
Jebga..nije žvaka za seljaka...!


Osim toga, rješila sam problem engljezerice! Naime, surfajući (nažalost ne za 1 kn kao Stela, al' šta š?) naišla sam na savrsenog komada za navedenu nam osobu. Iz navedenog se može primjetiti da dečkić nije lokalan.., ali mislim da je u kondiciji ;).

Image hosting by Photobucket
- 07:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>