at <srinkolina>

srinkolina

31.01.2006., utorak

Junački ep za "skoro pale"..

Da tražim zaštitnika?
Da se ko' bršljan oko panja obvijem i tražim zaštitu?
Ne, hvala!
Da budem lakrdijaš gnjusni,
pa da čekam da se na Koletovoj usni neki smješak rodi?
Da sam sebe sputam?
Ne, hvala!
Da praksitene svakog jutra gutam?
prljava koljena, odran trbuh nosim
i svijajuć' leđa tuđi praktikum prosim?
Ne, hvala!
Da zbog jedenog praktikuma za slavom žudim,
a pisati druge da se ne trudim?
Ne, hvala!
Štrebere talentom nazivam?
Kakvim šupljim listom terorizirana bivam?
Ne, hvala!
Ne hvalaaaaa!


Ali treba pjevati, smijati se.
Biti pijan i slobodan!
Pogled neka ti je oštar,
a zadah ugodan.
Kad ti se svidi obuj čarape naopako,
il' se tuci živo!
Pa za psihologa il' ubojicu važi.
Nehajuć' put za Zagreb traži.
Piši ono što iskreno je, tvoja zbilja.
"Mali moj" reci sebi skromno i od milja (pa makar si cura)
Cijeni voće, kupus i listove male
jer su ih ruke tvoje u tvom vrtu ubrale.
Ako bi slučajno usjeh bio veći,
ne moraš zato Koletu hvalu reći,
već samom sebi. Rječju, nećeš biti
parazitski bršljan, niti ćeš se vinuti
ko' Bujas visoko, možda mnogo niže,
ali sam, tvoja snaga samog tebe diže!


Baj d vej da dobijete uvid u to kako je mom osobnom pesu loše u životu...ono što kažu "jabuka ne pada daleko od stabla"..dobro sam ga naučila ;).
Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket
- 19:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Praktikum iz kult(ur)ne psihologije 2

CYRANO DE BERGERAC
vježba br. 3

UVOD
Cyrano je jedna predstava koju je kolegica Ajvi išla gledati bezbroj puta. Kritike su bile odlične, a ni entuzijazma nije nedostajalo. Radi se o jednoj tipično live, love and die without happy enda priči. Buntovnik, pjesnik i neobično ružan Cyrano zaljubljuje se u svoju sestričnu Roxie (incest). Naravno da se ona zagledala u fizički puno privlačnijeg Kikca ( mlado meso) i uvali Cyrana u govna. Njemu ne pada na pamet priznati joj ljubav nakon te spoznaje jer ima kuku, hrid, izraslinu nasred face koja ga čini nedostojnim njenog pogleda. U skladu sa situacijom obećaje čuvati njenog potencijalnog ševca od smrti na bojištu, a njemu pristaje pomoći da je osvoji. Zaplet je komičan: ona s balkona ne konta da priča sa svojim bratićem i zaljubljuje se u ovog drugog na Cyranovu zaslugu, i naravno da se u roku od 5 min. uda za Kikca (čitaj osudi na propast), a Cyrano joj i u tom pomogne, budala. Sad u priču upada treći lik, faca s bojišta, ali ustvari kukavica koji je također ludo zaljubljen u nju i kad skonta o čem se radi pošalje ih sve u smrt. Ipak na kraju preživljavaju Cyrano i Roxie, ali ni nakon 14 god. on joj nema muda priznati da se zaljubila u njegova pisma, a ne Kikčeva, dok ona trati godine u smostanu. Na kraju kad ona to napokon skonta, on umire, ponovno zajeban i ništa od svega toga.... Banana!

PROBLEM
Ispitati utjecaj Kreše i ostale glumačke postave na studentice psihologije.

METODA

Ispitanici
U ovom eksperimentu sudjelovale su studentice psihologije, većinom druge godine, raspona godina od 13 do 14, naivne do jaja.

Pribor
-jedan fotić za snimanje perverzija
-par komada grudnjaka
-ulaznice za predstavu
-noge
-pare

Postupak
Ispitanici su bili podijeljeni u dvije skupine (skupina A, N=Mona i Rerna i skupina B, N=Pojzn Ajvi i Pičić*C) prema manje više slučajnom rasporedu. Skupina A imala je zadatak zauzeti prva mjesta u parteru, dok je skupina B išla ostaviti stvari u podrum. Nakon završetka tog zadatka obje skupine su prisustvovale gledanju predstave. Za vrijeme gledanja, svaki je ispitanik davao samoiskaz o svojim doživljajima i zadržavao za sebe perverznije doživljaje. Kontrola je izvršena prisustvom drugih ljudi u publici i sprječavanjem fizičkog ozljeđivanja glumaca. U mjerenje je bilo uključeno i skupljanje slina (i poneke suze) koje su ispitanicima izlazile iz tjelesnih otvora. Krajnji rezultat mjerenja bila je opća izbediranost, ali i oduševljenje.

REZULTATI
isp. kol. sline(ml) frekv. prosera
Mona 100 14
Rerna 100 10
Pojzn Ajvi 250 13
Pičić*C 100 15

RASPRAVA

1.Komentirajte rezultate pod vidom zadanog problema.
U ovom ekperimentu eksperimentator je imao prečeg posla pa su ispitanici sami prikupljali rezultate. To je vjerojatno dovelo do nekih pogrešaka u mjerenju jer nisu istovremeno bili sposobni i pratiti rezultate i doživljavati (orgazam). Ipak dobiveni rezultati su u skladu s očekivanima jer nam je iz prijašnjih istraživanja poznato da kad ovi ispitanici idu negdje, krajnji rezultat je uvijek nečije slinjenje, proseri, pišanje, riganje i na kraju ipak dobra zabava.

2. Usporedite prijašnja mjerenja iz kult(ur)ne psihologije s ovim.
Ispitanici su već prisustvovali u 2 mjerenja iz ovog područja u proteklih tjedan dana, prvo je bila književna večer u Big Benu, a drugo jazz koncert, također tamo. Broj ispitanika je varirao i nisu svi bili uvijek u jednakom prethodnom stanju. Nekima je virus na jazzu oduzeo sposobnost bdijenja do kasno u noć, a nekima susret treće vrste. Što se tiče književne većina ispitanika se rastavila zahvaljujući pivu i pljugama i imala je kobne posljedice sutradan. Ipak današnje, zapravo jučerašnje mjerenje je prošlo u najboljoj mogućoj atmosferi.

3. Što mislite kako je proteklo naknadno druženje uz cugu?
Cuga je protekla vrlo ugodno, pio se crni lef, imalo se para, i doslovno je skliznula niz grlo. Svojim posjetom druženje nam je uljepšao Isus kojem su svi ispitanici zahvalni na prijevozu kući, iako stvarno nije morao. Nadamo se da će nam biti štela za Multipraktik tetu.

ZAKLJUČAK
Pa da zaključim, sve je prošlo relativno mirno, u odnosu na dosadašnje kulturno uzdizanje. Krešo i ostali očarali su sve ispitanike svojom pojavom jer njima veličina (nosa) nije važna. Rezultati su i bolji od očekivanih, Pičić*C se razdjevičio u pogledu Cyrana. Frekvencija druženja se povećala, definitvno mjerenje se treba ponoviti!

LITERATURA
C, Pičić, (1:25). Besane noći i mašta na djelu. Pripizdina: Naklada Bjegunka

- 00:07 - Komentari (5) - Isprintaj - #

30.01.2006., ponedjeljak

Muke po Moni

Još jedan dan u životu vječnog pehista...
Počnimo samo od činjenice da sam se probudila u 6 kako bi stigla što ranije u Dom zdravlja. Išla sam vaditi krv, noćna mora svakog hematofoba! Došla sam tamo, babci su hodali po drugim babcima, gurali se i gunđali... No to je još bilo ok, gore je bilo kad su počeli izlaziti iz one vražje sobice, prepričavali doživljaje i hvalili se krvavim vaticama... Nakon sat i pol čekanja konačno sam i ja došla na red. Naravno da me zapala neka svojeglava kokoš. Ovaka nerazvijena, bilo bi čudno da imam normalne vene i tlak. Da skratim priču, rekla sam joj da mi vadi iz lijeve ruke, ali ona se baš okomila na sirotu desnu. I jel mi iscurilo išta krvi? Veliko NE! Onda je ona još popizdila na mene jer mi ne može izvadit krv i rekla drugoj ženskoj da mi ona izvadi krv, ta je bila pametna i uspjela mi izvadit iz lijeve ruke... Sada mi ruke izgledaju kao kod nesposobnog narkića...
Toliko od mene, posebna pusa Krešoljubcima... ;)

Image hosting by Photobucket
- 23:46 - Komentari (1) - Isprintaj - #

29.01.2006., nedjelja

VNNK

Inspirisana pesmuljkom koji svi znamo..(zanemarimo činjenicu da neki od nas mrze tu stvar) i spešl posvećena NJOJ! Aj ges da žalbe ne vrijede...JEBGA!
Napisala sam 3 stranice i stala..! Jednostavno više nemrem! A i ne želim! BAŠ! Ne interesuje me više ta faking zadaća..nismo jebote u osnovnoj školi..!
Okrećem se i ugledam svog nadasve lijenog, razmaženog, ali i nadasve mog PESA. Pizdek nije ni prstom mrdnuo cijeli dan...zaboli njega ku.. ŠAPA! Njegovo umno procesiranje neće nikada doći dalje od...
Image hosting by Photobucket
OVOG!
Nego..moram naglasit da je ekipa pozvana u četvrtak na bogovsko razbijanje...mislim da smo zaslužili!!
A i da densa dođe na svoje..ak' niš' srećo, evo dotad..gledaj i uživaj:
Image hosting by Photobucket
I jes da me mona ne zaboravi..;)
Image hosting by Photobucket

Sve vas voli vaš
Otrovni Ivek
Image hosting by Photobucket
- 20:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Perverzarije jedne Rerne

Pišem teti Multipraktičarki ovaj shit i toliko me to "zaokuplja" da mi preostalih 2,5% mozga luta bespućima perverznosti. Isprintat ću to na debljem papiru pa nek se zadovolji. Započelo je to pojavom riječi monouralno...automatski su mi misli krenule u mono oralno, pa na mononukleozu koja se oralno prenosi i završih na našoj Moni i oralnom (pusa srećo!). Skulirah se, otvorih rječnik i pojavi se riječ okidanje - nastanak akcijskog potencijala...do I need to say more? Slovo F je umjesto fluktuacije poslužilo fobijama. zanima me seksualni život algofobičara (strah od boli), antropofobičara (od ljudi...iako imam animalnu predodžbu, ali o tom po tom), haptofobičara (od dodira) I NUDOFOBIČARA...ah da, i ništa od grupnjaka ako ste demofobičar (koga zanima to vam je na 123.str). Nije ni tu bio kraj...penologija me zaintrigirala...iz čisto znanstvenog pristupa ofkors... Nadovezah i percepciju dubine i Hurvich-Jamesov model nije bitno čega, Švabca kakva jesam, pročitah kao Hurvišov model... SVRŠIH!
pusa najveća...ja. d Ivl van
- 19:24 - Komentari (4) - Isprintaj - #

As good as it gets...

Hellouuuu narode! Kako ste se proveli sinoć?
Ja sam po običaju trebala na cugu navečer, malo pročavrljati, vidjeti ljude i onda u 22:00 sama kući dok se oni (u parovima, ofkors) kupe na cajke, što je meni ispod časti pa se držim one stare: ''Bolje sam nego u lošem društvu'' iliti u ovom slučaju: ''Bolje i tišina nego cajke''. Otišla sam u Višnjevački birc no.1, Querido, tamo popila/pojela toplu čokoladu (bila je jaaaako gusta) i uputila se kući kad sam na izlazu srela kuma i njegovog legu, nazovimo ga... Perica. ''Kak si? Šta ima? Ideš van?'' i slična pitanja na šta sam ja polu tužnjikavim izrazom lica promrmljala nešto u stilu: ''Svi idu na narodnjake, ja odo kući...''. I upalilo je, izgleda da sam izazvala sažaljenje u dvije mrge od 100kg tako da su me zvali da idem s njima u Q-club... Nije da sam bila oduševljena pri pomisli na platinaste plavuše s hladnim oružjem-špicokama na nogama, ali zazvučalo je bolje od filma na TV-u koji prikazuju po 6. ili čak 7. put. Još kad spomenem da tzv. Perica ima nekakav neodređeni šarm u sebi i da se pomalo palim na njega, sve to ne zvuči tako loše. I tko je vozio? Mononukleoza je meni uskratila alkohol, pa zašto bi i drugima kvarila zabavu. Jednoglasno su odlučili da ja vozim. Sve je to puno bolje kad vozim cure upola lakše od njih dvojice. Iz iskustva s policijom, Otrovnim Ivekom, Studom, prednjim sjedalom i pivom naučila sam na suvozač mora imati 0,00 promila kao i vozač pa sam tih 200-tinjak kila posjela na stražnje sjedalo i u retrovizoru provjeravala stražnji spojler da ne struže po asfaltu... Vani bi bilo čist ok da se na mene nije priljepio neki tip iz društva kojem smo se pridružili... Ajme, tako se mrzim što sam bila pristojna i što ga nisam otpušila čim mi je prišao pokretima u stilu Rickya Martina. Na greškama se uči, sljedeći put kad mi tako netko priđe odmah će dobiti šta ga ide. Tri sata i četiri Studene s limunom kasnije išli smo kući. Moja dva bodyguarda su htjela burek sa sirom, a ja sam samo htjela svoj sluh nazad... Na izlazu iz Tvrđe zaustavila nas je policija... Pogledao je na stražnje sjedalo, vidio njih dvojicu u polu-komi i mene,a na suvozačkom mjestu moju torbicu. Naravno da se jedva suzdržao od smijeha i tražio vozačku i prometnu, mulac me čak nije pitao ni jesam li pila. Zar je toliko očito da nisam???
Danas sam se probudila kao Crnogorac, točno u 12. Ah, bar mi se sluh vratio...
Pusa od Mone!
Image hosting by Photobucket

- 17:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #
Evo ga opet
Neću ništa komentirati samo ću nastaviti: ... o jeb´ga, al me dotuklo ono sinoć, ma kud sam se morala toliko napiti da sam danas skoro pa sljepa, a još moram ispravljati one praktikume. Ma baš mi se ne da i još ne vidim od krmelja, a nema veze ionako nikad ne čitam te jadne, primitivne škrabotine, upotrijebit ću metodu slučaja za izbor nesretnika kojima ću dati nulu, s obzirom na normalnu raspodjelu to će biti otprilike 8 negativnih, 30 dvojki i 3 trojke... da,da to je to...joj sva sam balava nisam se trebala šlagirati jučer. Nemam maramice... oh evo onih tanđara, koristit će. Nešto me žulja... evo ga opet.. a jeb´ga kog sam ja to pokupila sinoć?!? U ovom brlogu niš ne vidiš... tup,pljas, treš... a jeb´ga to je onaj ševac od jučer, kako li se samo tu našao pod mojim nogama?? Iskoristit ću ga da mi pomogne ispravljati ove glupe praktikume, vidiš dragi ako ti se koji sviđa staviš kvačicu, a ako ne napiši neki komentar tipa obrazloži, nije definirano... i tako prođe još jedan u nizu praktikuma...
- 16:39 - Komentari (4) - Isprintaj - #

28.01.2006., subota

Emancipate yourselves from mental slavery....

Ovako ja zamišljam situaciju u glavi Multipraktik žene... Uh, jebote, već je 7.15! Jesam rekla da se moram ranije ustat da moram danas na posao?! Ali ne, on je htio još jednom probat, kao da nije dobio dovoljno prilika!!! Tko još uopće radi subotom??? Al jebiga nisam bila cijeli tjedan, stvarno mi je krajnje vrijeme da se pojavim... A u kurac, sad još moram na bus, samo da ne sretnem nekog poznatog, skontat će da sam u sinoćnjoj odjeći! Nema veze, uostalom šta se to nekog tiče šta ja radim u slobodno vrijeme, mogu biti bolesna, imati obiteljske probleme ili jednostavno previše uskakanja nekome... ili možda još koju ovakvu noć, kvragu bilo je opet skoro pa dobro, samo da se nije dogodila opet ona mala nezgodica, ali mislim, pa to je normalno, zar ne?? Ništa, probat ću ja već nekako zajebat onu dječurliju, ipak sam ja ovdje master, a oni su slaves! ------------ Vidi ih, tako nabrijani u rano jutro, al neće dugo, majke mi! Misle da sve znaju a nemaju pojma kurca...Misle da će dobit 2, al kad nisam ja ni jedan, ma zašto bi oni cijela dva! Da, prvo ću im definitivno očitat bukvicu, i baš me zanima dal su pametne glavice naučile što je to funkcionalni, a šta faktorijalni eksperiment! Kao da mi se da čitat ona sranja što su zadnji put napisali, neka fino čekaju još malo, nek se kisele, bit će im slađe kasnije! "Poslat ću im to mejlom", uvijek mogu reći da im nešto ne valja ili da je server kriv, da ne bi još sad vrijeme gubila na to!! Kad dođem kući ionako me čeka i previše posla. Moram prvo spremit onaj brlog i naći one tange koje su jednom upalile, joj kad bi se bar mogla sjetit kud sam ih bacila! A valjda će i ona seansa večeras dobro proći, mislim da bi stvarno moglo upalit! Kažu, što više to bolje!Baš me briga, prvo ću se napit tako da bar ne vidim jasno, jer ubilo bi me kad bi ona još imala veće sise nego ja, ali ako mu to pomogne, ma pristajem na sve! Idem sad, ova balavurdija nek čeka, boli me kurac, dobit će ocjene na ispitu, oni kojima sam ispravila, a ostale ću rušit pa mi ostane vremena da to ispravim do slijedećeg roka.. he, he, he, he!!! Oprostite ako vam ovo nije dobro sjelo, jednostavno sam imala potrebu da izbacim sranja koja mi padaju na pamet, tamo negdje... I da čujem šta vi mislite o svemu tome što nam se događa. I Onda onako prigodno slušam : "...Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds..." Da kad bi to tako bilo lako, al jebiga crnci su uspjeli, donekle, pa možda i mi imamo šanse, ipak nada umire zadnja! Da, ta nada, nada je kurva!!! Trebamo joj puno zelenoga dati da nas spasi! Kad sam već kod zelenoga, dobro bi mi došlo malo toga večeras! Društvo, uživajte, odoh ja, vidimo se, prije ili kasnije, prepoznat ćete me u žalosnoj vrbi! With this dose your daily need for Pičić*C is satisfied!
- 17:21 - Komentari (4) - Isprintaj - #

27.01.2006., petak

Šta bi Frojd na ovo rekao..?

Image hosting by Photobucket
Divno...tako se zorom bude pali za oltar faxa!! Jebeš nesposobne. Bed ti je kad te netko ruši..., ali kad te netko skrlja sa smješkom...e onda znaš da imaš pravi razlog za plakanje. Kak bi to Mona lijepo sročila u riječ koja svojim prizvukom, a i značenjem navedenu situaciju sjajno opisuje: JEBGA! Ali lajf gouz on...ic okej.
Još otužnija činjenica od ove je da kod nekih osoba jazz može prouzročiti želučane probleme...otkriveni novi oblik gastritisa...nađen na jednom subjektu..ili objektu (kako će neki zajedljivi) - Iveku. Izuzevši činjenicu da je 3 piva leglo na prazan želudac...ovakav gastritis je novost za znanost (gle, rimuje se!!).
Znači, zanemarivši zanemarive NSVF (pivo) koji su svakako djelovali po slučaju jazz kod navedenog subjkta more potaći Rigoletto na kojem bi i Verdi bio zavidan.
Jebga..nije žvaka za seljaka...!


Osim toga, rješila sam problem engljezerice! Naime, surfajući (nažalost ne za 1 kn kao Stela, al' šta š?) naišla sam na savrsenog komada za navedenu nam osobu. Iz navedenog se može primjetiti da dečkić nije lokalan.., ali mislim da je u kondiciji ;).

Image hosting by Photobucket
- 07:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.01.2006., četvrtak

ritam is a denSER, denSER...

Eh, da evo i mene.... "I fil dizi" od ispita, odustadoh od psihometrije, kao trica je samo za obične smrtnike ( jao si ga nama ako popadamo idući rok) ali dobro...mislim da ću postati kofeinoholičarka jer kad sam bacila pogled na pamćenje i ona lijepa sitno napisama poglavlja, joj... Teta ingliš očito nema ništa pametnije u životu, a ni zanimljivije od dolaska na faks ponedjeljkom u 19.15 i ispaljivanja frustracija na jadne studente koji su po njeziom saznanju prepametni i trebaju raditi gramatičke zadatke stupnja "advance" što naravno nije u našem programu, malo passiva prije spavanja nikome neće naškoditi, jel? I još da napomenem po stoti put moji plesni satovi pate zbog toga!! Pitam se od čega se ta žena tako osušila??? Koščata kokoš... BTW u utorak je bilo super, ponavljamo definitivno. Dobre su bile one Poljakinje, pitam se kakve su kroz filter?!? hehe...pozdrav
- 16:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #

25.01.2006., srijeda

Zanimljivi Ingliš vans agen!

Evo da se i ja nadovežem na trenutno jedinu aktualnu temu.... I tako mi jadnici naivci po struci dolazili revno na ta dosadna predavanja u savršenom tajmingu nadajući se da ćemo bar dobiti i više nego zasluženi potpis kad ono kujac! Osim što je dosadna i sere počela je NAS učiti o psihologiji i čak prijetiti udaljavanjem s predavanja jer smo, dragi bože kako nam je to uopće palo na pamet, pričali! I dok je ona nas jebala u, uvjetno rečeno, zdrav mozak mi smo laganini nju analizirali! Joj zamisli tetkice da je čula naše komentare, dobila bi diareju! Pa da priložim i neke materijalne dokaze...ovo je jedna pjesmica nastala u ponedjeljak, autori:nas par ojađenih...

STIHOVI NA SKLAPANJE

Kosa sirovo posađena na
truli panj svoje "mladosti"
a grbavi nokti pokraj
krvave aneurizme
Pulitzerova nagrada za PMS!
Što reći za riječi koje ispadaju
iz glava velikih umova?
Riječi skupljene, papir i
spomenik podignut jednoznamenkastom
IQ-u upijenom iz vlažnog zraka
anoreksičnog hipohondra


Rezultati naše analize su slijedeći: Ženi na čelu piše "I need SEX!" Očito i po njenim perverznim izjavama tipa: "Kamen Ingrad" i "...unesite smisao!" Pa ono ljudi ako možete nešto sredit ženi bit će nam svima lakše! Veliki zdravpo svima koji uče psihometriju! Vaš Pičić*C

- 23:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Mona is in da haus!

Alo ljudi, evo da se i ja javim. Bila sam na predavanju našeg omiljenog profesora - Šuleta... I još uvijek mi nije upisao ocjenu pa se moram buditi sutra rano ujutro.
Sad sam bila vani, išla sam kupiti onaj fini Ledin kesten pire (u zadnje vrijeme to tamanim ko prava, navukla sam se...) i htjedoh reći da sam se smrzla ko piiiiii... ksna. Vani je, prema najnovijim informacijama, – 10.
Image hosting by Photobucket
- 20:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

DIE potpis bitch!!!

Evo psihodelicious banda počinje.
Zasad nam se u muke ubraja teta englješki (Image hosting by Photobucket)! Snoopy čeka potpis i stoga joj držimo fige da GA dobije.
Rokovi se opasno bliže te je teško zamisliti kada će slijedeće pijanstvo ubiti monotoniju učenja...treba ju skršiti do (kr)jaja!! Slijedeći ispit je Image hosting by Photobucket (čitaj:psihometrija) i u ovakvim trenucima bi nam dobro došla jedna ANTI-stress terapija (za većinu zvana PIVO ;) ). Baš me zanima koja će biti reakcija profesora kad mu na rok dođe tzv. devojče s jabukama...a jebiga...živi bili pa vidjeli.
Hvala na slušanju..
do slijedećeg jadanja!

Otrovni Ivek
Image hosting by Photobucket
- 14:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>