Blog za sve!

nedjelja, 05.11.2006.

Junak poražen od Trogira, Alkar upisao prvu pobjedu

Nedjelja, 05 Studeni 2006
Proteklog vikenda na rasporedu je smo imali dvostruki program. Nakon poslijepodnevnog gostovanja u Unešiću kod prvoplasiranog Trogira, istu večer nas je čekala i domaća utakmica Alkara protiv riječkog Kvarnera.
Junak je nažalost poražen sa 2:1, no da dan ipak nebude potpuno crn pobrinuli su se košarkaši Alkara svladavši goste iz Rijeke 68:61.

Unešić: Trogir - JUNAK 2:1
Nakon višednevnih priprema za derbi 3. HNL jug, autobus sa tridesetak navijača je u subotu oko 12 sati krenuo put Unešića. Unatoč lošoj igri Junaka u prvih 45. minuta, Maligani su svoj posao na tribinama odradili više nego korektno. Uz dobro navijanje, priređena je i mala koreografija sa velikom zastavom preko tribine, te bakljada prilikom izjednačujućeg pogotka Junaka pred kraj poluvremena. U drugom poluvremenu na tribinama Unešićkog stadiona vladala je prava euforija, Junak je dobrih dvadesetak minuta držao Trogirane u vlastitom šesnaestercu, ali nažalost ni nakon nekoliko vrlo izglednih prilika lopta nije htjela u gol domaćina. Kazna je stigla u 71. minuti kada Trogirani iz kontre postižu pobjedonosni gol. Do kraja je Junak nošen podrškom sa tribina pokušavao izjednačiti, ali više nije bilo dovoljno snage ni koncentracije, te su Trogirani na kraju upisali nova tri boda.
Na kraju moramo pohvaliti i domaće navijače Malare, kojih je bilo samo tridesetak, znatno manje nego smo očekivali s obzirom na činjenicu da im je klub uvjerljivo prvi. Nakon lanjskog gostovanja u Trogiru i uspostavljenog prijateljstva sa Malarima, to još jednom potvrđujemo i nakon ove utakmice, kratkim druženjem i dogovorima o nekim budućim suradnjama.

Oko 17 sati, nakon povratka iz Unešića slijedilo je okupljanje u prostorijama kluba navijača, te su se uz malu zakusku punile baterije za večernju utakmicu Alkara protiv riječkog Kvarnera.

Sinj: ALKAR - Kvarner 68:61
Gostovanje u Unešiću, ali i loši rezultati Alkara u prva tri kola ipak su ostavili traga, pa se pred početak utakmice ipak okupio osjetno manji broj navijača nego je to uobičajeno. No unatoč tome, podrška sa tribina nije izostala. U ovoj utakmici napokon smo mogli vidjeti i pravog Alkara te dobru igru, u kojoj se tokom cijele utakmice uvijek našao jedan igrač koji je svojim ulaskom mogao pokrenuti momčad i povesti ih do pobjede. Nepravedno je bilo koga izdvajati, ali nekoliko imena je ipak bilo za nijansu iznad ostalih. U prvom poluvremenu nezaustavljiv je bio T. Caktaš, dok su se u drugom poluvremenu izvrsno nadopunjavali J. Blajić, M. Modrić i Jaman te na kraju i Čurković, koji je imao unatoč lošoj večeri imao mirnu ruku te pogodio dva slobodna bacanja za pobjedu i tricu u isteku vremena koja baš i nije imala utjecaj na konačan ishod. Na kraju utakmice euforija i masovni ulazak u teren te slavlje sa igračima na parketu. Kao da smo prvaci svijeta - a zapravo smo ostvarili tek prvu pobijedu u četiri odigrana kola

- 19:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Siječanj 2007 (6)
Studeni 2006 (8)
Listopad 2006 (7)
Kolovoz 2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gradski Linkovi











O meni

  • Vaš najbolji blog

    Ime: Josip
    Mjesto: Sinj
    Zanimanje : Nogometaš
    Volim :
    Internet, nogomet, cool djevojke, viceve, cool slike, školu itd.




Stadioni in Croatia-EP 2012.