Blog za sve!

subota, 28.10.2006.

Junak ponovno dobija

Junak - Val 1:0


Subota, 28 Listopad 2006
Niti trećeplasirani Val nije uspio sačuvati bodove na sinjskom gradskom stadionu. Tvrda i izjednačena utakmica odlučena je u 54. minuti pogotkom Nešića, nakon dobrog ubacivanja Sablića, te se upisana nova tri boda pred derbi protiv Trogira u Unešiću.
U tvrdoj i izjednačenoj utakmici Junak je imao terensku inicijativu gotovo cijelo prvo poluvrijeme, ali bez prave prilike iz koje se moglo ugroziti gostujućeg vratara. U takvoj igri, gosti su dobro zatvorili prilaze svom golu i u nekoliko navrata vrlo ozbiljno zaprijetili, te su samo sreća i dobar refleks vratara Buljana sačuvali Junak od rezultatskog deficita.
U nastavku Junak kreće znatno agresivnije, nastavlja se pritisag na gol gostiju, dobre prilike se izmjenjuju jedna za drugom, da bi napokon na dobro ubacivanje Sablića, nakon prodora po lijevoj strani, Nešić iz blizine pospremio loptu u gol. Nakon postignutog gola junaci se opuštaju i povlače, pa gosti preuzimaju igru i do kraja ozbiljno prijete, no ipak ne uspijevaju postići izjednačujući gol, te Junak upisuje važna tri boda pred derbi 13. kola, slijedeće subote u Unešiću protiv Trogira.

- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.10.2006.

Dugopolje - Junak 3:1

Nedjelja, 22 Listopad 2006

DUGOPOLJE - Igralište Sirčina. Gledatelja 500. Dugopolje - Junak 3:1 (1:0).
Sudac: Ante Jukić (Runović) - 5,5.
Strijelci: Tomić-Ferić u 31. i Balić u 82. (11 m) i 90. minuti (11 m) za Dugopolje, a Nešić u 58. minuti (11 m) za Junak

Teže nego što konačni rezultat pokazuje domaći nogometaši su savladali žilave goste iz Sinja. Dugopolje je povelo fenomenalnim pogokom Tomića-Ferića iz slobodnog udarca s 30-ak metara udaljenosti. Gosti su poravnali nakon sata igre iz kaznenog udarca kojega je realizirao Nešić. Veliko htijenje domaćih nogometaša se isplatilo u poslijednjih osam minuta utkmice kada je pogodcima Hrvoja Balića iz kaznenih udaraca osigurana pobjeda koja Dugopolje ostavlja u utrci za Trogirom.

- 19:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Alkar - Cedevita 78:88

Nedjelja, 22 Listopad 2006

Već sat vremena prije utakmice se moglo lako zaključit da će ovo bit luda večer. Kako se bližio početak utakmice, sve više i više navijača je pristizalo ispred prostorija kluba navijača a atmosfera je postajala užarenija. Do desetak minuta prije utakmice skupilo nas se pedesetak, te uz pismu i bakljadu krećemo prema dvorani.

U dvoranu stižemo taman pred početak utakmice, na minutu šutnje za pokojnog Sekula, a nakon toga urnebes! Navijanje je bilo odlično, a čemu je doprinila i dobra igra Alkara u prvih 15ak minuta. Pred kraj poluvremena Alkar malo pada, ali ne i navijanje.
Alkari na poluvrime odlaze sa -9, a mi odlazimo u "Marka" oporavit natečene glasnice i napripravit zalihe za 2. poluvrime.
U drugom poluvrimenu Cedevita uspijeva održavat popriličnu razliku, ali na tribinama je i dalje veličanstveno. Posebno dobra je bila izvedba "Volim Alkara i više nikoga", gotovo deset minuta u kontinuitetu, uz totalni kaos i nered na tribini, tako da su se i ostali gledatelji podigli na noge pogledavajući prema nama misleći da je izbila masovna tučnjava. Tada kreću i Alkari te pomalo sustižu prednost gostiju. U poslijednjoj četvrtini sa "dižite se sinjani" uspijevamo pokrenit cijelu dvoranu! Alkar iz napada u napad smanjuje prednost Cedevite, a na tribini totalni kaos! Nažalost gosti su ipak u samoj završnici bili mirne ruke te na kraju ipak zasluženo slavili sa naoko uvjerljivih 10 razlike.
Na kraju nije nimalo iznenađujuč bio pljesak i pozdrav igrača Cedevite publici. To je u Sinju već stari običaj gostujuće momčadi!

Šta se tiče igre Alkara, pomak u odnosu na utakmicu u Dubrovniku je očit, ali to je još uvijek igra bez glave i repa, te je očito da ovoj momčadi fali jedan pravi autoritativni vođa.

- 19:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Pioniri:NK Glavice-NK Val 5:1

Domaćini su bili vrlo jaki i moglo se od početka polčuvremena znati da će pobjediti.

- 19:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.10.2006.

Kadeti:NK Glavice - NK OSK 3:2

Gledatelja nije bilo puno.tribine prazne.
Utakmica je bila žestoka ali domaćini su uspjeli ugurati 2 gola u prvom poluvremenu.
U drugome povećavaju rezultat na 3:0.
Gosti smanjuju na 3:1 fantastičnim pogotkom preko živog zida pod prečku koja je bila neuhvatiljiva za domaćeg vratara!
Domaći su se malo zezali te su oko75.min primili gol iz kornera.
Gosti jure prema centru sa loptom a domaćini idu lagano.
Do kraja je bilo par opasnijih prijetnji sa obje strane ali rezultat ostaje 3:2 .
eekeekeek

- 17:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.10.2006.

NK Glavice-NK Dragovoljac 3:1

Među sudcima utakmice našla se ženska koja se zove Vesna neznam joj prezime.
Bilo je od oko 500 do 1000 gledatelja.
Svi su se više obazirali na Vesnu nego na utakmicu...
Domaćini su poveli pogotkom iz jedanaesterca ali minutu kasnije gostima se posrećilo te je iz nabačaja sa kornera domaći igrač u namjeri da izbije loptu van greškom ubacio u vlastiti gol!
Poluvrijeme je završeno 1:1
u drugom poluvremenu par prilika za domaćine a i goste ali ništa.
Oko 70. min domaćini su uspjeli dati gol iz kornera.Ovaj je dobro nabacio a drugi je glavom pucao ali golman brani,drugi domaći igrač hvata odbijenu loptu i ubacuje je u gol za 2:1.
oko 80. min domaćine dovodi u vodstvo od 3:1 lijep pogodak skucan pod rašlje sa 20-ak metara.
Po završetku svi su igrači dotrčali da daju ruku simpatičnoj Vesni!
Trenutna tablica u vrhu 1. županijske nogometne lige
utakmice bodovi
Hrvace 8 21
GLAVICE 8 19
Raštane 9 18

- 20:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

O Glavicama /About Glavice

O Glavicama !
Glavice su selo kod Sinja, u Cetinskoj krajini.

U Glavicama djeluje nogometni klub, koji sudjeluje u hrvatskim nižim ligama. Klub je osnovan 1946 godine pod imenom Borac te je devedesetih preimenovan u NK Glavice. Jedan od najpoznatijih napadača kluba je bio Zlatko Canjuga, bivši direktor NK Croatije.

Glavice su jedno od sela s najvećim brojem stanovnika, a da nisu zasebna općina. Broje oko 4800 žitelja. Uglavnom se bave poljoprivredom i stočarstvom. Veliki dio Sinjskog polja obuhvaća upravo Glavice, što otvara velike mogućnosti po kojima bi Glavice mogle prehraniti veliki dio Dalmacije kad bi se malo uložilo u sustavnu proizvodnju hrane.

Za vrijema drugog svjetskog rata većina ljudi iz Glavica bila je na partizanskoj strani, te su dali dva narodna junaka Franu Masnića i Tadiju Anušića, koji je ubijen od strana talijanskih okupatora 1943. god.

- 20:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Siječanj 2007 (6)
Studeni 2006 (8)
Listopad 2006 (7)
Kolovoz 2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gradski Linkovi











O meni

  • Vaš najbolji blog

    Ime: Josip
    Mjesto: Sinj
    Zanimanje : Nogometaš
    Volim :
    Internet, nogomet, cool djevojke, viceve, cool slike, školu itd.




Stadioni in Croatia-EP 2012.