Osobni Filmski Top 15:
  • 1. Donnie Darko
  • 2. The Fifth Element
  • 3. Evil Dead II - Dead by Dawn
  • 4. Cannibal! - The Musical
  • 5. Blazing Saddles
  • 6. Return of The Living Dead II
  • 7. Cactus Jack
  • 8. Tremors
  • 9. Batman
  • 10. Lake Placid
  • 11. Resident Evil - Apocalypse
  • 12. Sars Wars
  • 13. Clerks
  • 14. Airplane
  • 15. Evil Aliens
  • 16. Nudist Colony Of The Dead
  • eXTReMe Tracker

    Frog-g-g! (2004.)

    http://www.imdb.com/title/tt0308281/

    Ovo bi bila nekakva kombinacija SF-ova iz 50ih i 60ih, Trome i Seduction Cinema tipa filmova samo mrvicu bolje - simpatičan B filmić o mutiranom humanoidnom žapcu koji se mora pariti sa ljudskim ženama kako bi nastavio vrstu.

    Cijeli slučaj istražuje super znanstvenica dr. Barbara Michaels (obučena u dva broja manju odjeću) koja želi spriječiti trovanje malog gradića toksičnim otpadom koje je i stvorilo žapca-a-a. Znanstvenica je naravno nevjerojatna, i trebalo joj je čak nekih 2 minute da napravi antidot za otrov za koji je prvi put čula. Film sadrži uobičajene likove za ovakav tip priče - već spomenutu znanstvenicu, šerifa i zlog vlasnika obližnje tvornice koji odlaže toksični otpad na nedozvoljenim mjestima i njegove plaćenike seljačine.

    Gluma nije baš neka, priča nije baš nešto kompleksna, a Froggg je samo tip u zelenom trikou, no s pozitivne strane film sadrži par scena lezbijskog seksa (znanstvenica je lezbijska) i nekoliko stvarno dobrih štoseva i blesavih situacija (Već sam početak je blesav - dječak vidi nešto u vodi veličine košarkaške lopte što ga napadne pa zove mamu koja mu kaže da ne brine, da je to samo punoglavac iz kojeg će nastati lijepi žabac...) što čini film sasvim dovoljno zabavnim. Na žalost Froggg se ne pojavljuje baš puno u filmu što je veliki minus.

    Kraj je fantastičan s totalno neočekivanom scenom - doktorica konačno pronađe žapca u katoličkoj školi za djevojke (a neg gdje drugdje) i iz čista mira se zatrči pred njega, klekne, zdrapi košulju sa sebe i totalno neuvjerljivo vrišteći uzvikne You Wanna peace of me ha? You think you can handle me? Well, come on pussy, fuck me now, frogman!!!! :)

    Odjavna špica je isto fora - Frog-g-g pleše u ritmu theme songa na igralištu, a špica završava upozorenjem protiv kopiranja s tekstom u stilu: Kopiranje je zabranjeno i podliježe krivičnom gonjenju od strane velike mutirane žabe koja će vas uhvatiti i ubiti.

    Sve u svemu, zabavno djelce za ubit sat i pol vremena.

    - 25.02.2006., subota, 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #



    Nudist Colony of the Dead (1991.)

    http://www.imdb.com/title/tt0102564/

    Ah, Pirrovision. Izvrstan film legende Marka Pirroa čiji su neki drugi poznati uratci Curse of the Queerwolf, Polish Vampire in Burbank i Rectuma, njegov najnoviji veliki hit iz predprošle godine o divovskoj stražnjici koja terorizira građane Los Angelesa.

    Već se dugo nisam toliko zabavio uz neki film. Radi se o horor mjuzikl komediji o mrtvim nudistima koji se vraćaju u život i pjevajući ubijaju tinejđere koji su došli na njihov teritorij. Film je stvarno legendaran, pun blesavih likova, od dvojice priglupih seljaka do Bogom opsjednutog kretena koji neprestano citira Bibliju (a citati su stvarno blesavi npr. "He who turneth the other cheek, needed more toilet paper" i slične gluposti :) a uz svaki navodi i porijeklo u Bibliji i to primjerice "Jeremiah Chapter 2, Verse 9, Rocky 4" ili "Matthew Chapter 17, Verse 3, Ocean's 11" :), s fora gore efektima trganja tijela, dobrim twist endingom i nekim odličnim forama.

    Sve je isprekidano izvrsnim glazbenim brojevima, od popa preko rapa do bluesa i svaki može biti iskorišten kao zasebni spot. Pjesmice ("Kill Kill Kill All The Zealots", "The Zombie Rap", "It's An Inky Dinky Doo Dah Morning" i druge) su stvarno fora i teško ih je poslije izbiti iz glave.

    Šteta što film nikad nije izašao na dvdu, ako izađe definitivno ću ga probati nabaviti. Živim za ovakve filmove :)

    Reverend Ritz: Remember, the children can't praise the Lord if they've got genitals in their mouths.

    Mrs. Druple: Jesus must love hemorrhoids because he sure has got a lot of assholes behind him.

    Mrs. Druple: Your assholes are so tight you need a crowbar to help you shit.

    Miss Stucco: This is a religious retreat, which has nothing to do with fun! Do you think Jesus was having fun when he was being nailed on the cross? Do you think Noah had fun when he watched all his neighbors drowning?

    - 22.02.2006., srijeda, 00:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #



    Mahou Sentai Magiranger (2005.) Vs. Power Rangers: Mystic Force (2006.)

    Super combo prdac!!!! :)) http://www.imdb.com/title/tt0488859/
    http://www.imdb.com/title/tt0451469/

    Povodom početka emitiranja 14. sezone Power Rangera zvane Power Rangers: Mystic Force u SAD-u, evo kratka usporedba japanske verzije i američke, a osim toga, treš blog nije pravi treš blog ako na njemu nema bar jedna recenzija Power Rangersa :))

    Inače obožavam super heroje i pratim Rangere redovito u zadnjih 2 godine, a prije toga pratio sam ih redovito od 1993 pa sam uzeo kratku pauzu poslije toga od par godina dok im se nisam vratio nedavno (da, ok, smijte se, kakav to 23-ogodišnjak gleda Power Rangere... meni se sviđaju, pozitvni su i zabavni i imaju relativno dobre koreografije borbi, vrlo loše glumce i kartonske ili u zadnje vrijeme fora CGI robote).

    Samo ukratko malo povijesti, Japanci već nekoliko desetljeća imaju svake godine jednu vrlo popularnu Sentai (u prijevodu "super-odred") seriju te su Amerikanci došli na ideju da to iskoriste pa su 1993. pokrenuli seriju za djecu pod nazivom Mighty Morphin Power Rangers koja je sadržavala scene iz Japanske Sentai serije Zyuranger koja je emitirana u Japanu godinu prije (1992.) s engleskim dubom te američkim glumcima (u scenama u kojima nema morphanih rangera). Serija je postala izuzetno popularna i evo pred par dana počela se emitirati 14. sezona sa nove 32 epizode pod nazivom Power Rangers: Mystic Force koja koristi dubane scene prošlogodišnje japanske serije Mahou Sentai Magiranger uz scene sa mladim američkim/australskim/britanskim glumcima.

    Pred par godina pokušao sam pogledati nešto originalnog japanskog sentaia i usporediti s američkom verzijom, no uglavnom nisam mogao doći do japanskih serija zadovoljavajuće kvalitete pa sam odustao, neki dan sam ponovo došao na tu ideju i zahvaljujući moći aDSL-a i torrenta skinuo sam si prve tri epizode Magirangera i evo danas prvu epizodu Mystic Forcea.

    Eh ovak, najprije nešto o japanskom originalu. Dakle, pet tinejđera (tri brata i njihove dvije sestre) saznaju da je njihova mama u stvari čarobnica koja se stoljećima bori protiv zla Infershie (podzemna grupa bića koju predvodi nekakav kiborg koji koliko sam vidio radi na parni pogon i često zakuha). Majka pogiba u borbi i svojoj djeci ostavlja drevne čarobne mobitele (da drevne... nikad neću shvatiti te Japance i njihovu opjednutost tehnologijom) kojima se mogu pretvoriti u super čarobnjake (Power rangere) i boriti protiv zla. Kad zagusti izvođenjem jedne čarolije pretvaraju se u divovske robote (mecha) i tako se mogu boriti protiv većih verzija demona Infershie... itd., uobičajeno za Sentai.

    Pogledao sam te tri epizode i mislim da više neću niti jednu, ovo je užasno sa vrlo rijetko nekom zanimljivom stvari. Kao prvo, ta uobičajena japanska dramska napetost (smrt majke, djeca se moraju sama brinuti o sebi) mi ide na živce, nadalje, renđeri imaju plašteve i dizajn kostima je očajan (sve gori i gori iz sezone u sezonu); imaju iritantnu biljku koja govori i služi kao comic relief; čarolije su grozne, npr. u jednom trenutku se ružičasta rejnđerica pretvori u... pazite sad... mali džepni ružičasti ventilator koji otpuše negativce.... mislim stvarno DEBILNO...; već sam spomenuo transformaciju putem mobitela što mi je isto blesavo itd... ma užas. A odjavna špica ima uobičajenu vražju karaoke verziju theme songa koju pjevaju sami glumci i plešu uz ritam... mrzim to, Japanci i njihova opsjednutost karaokama. No, ipak da navedem i par pozitivnih strana: dvije mlade Japanke rejnđerice su zgodne :), mecha iliti roboti su uglavnom napravljeni u simpatičnom CGI-u, borbe su u sad već standardnom matrix stilu i uglavnom izgledaju dobro.... i ništa mi više ne pada na pamet... vrlo loša serija.

    Nakon odgledane japanske verzije, nisam imao ama baš nikakva očekivanja u vezi američke verzije... no pozitivno sam iznenađen, svidjela mi se. Glumci su simpatični, nema biljke koja govori već kao comic relief služi mlada simpa nespretna vještica kojoj ništa ne ide od ruke, efekti su još bolji i priča je u svakom slučaju zanimljivija (i očito je blago inspirirana Gospodarem prstenova). Ukratko, pred par godina vodila se bitka između dobra i zla u paralelnoj dimenziji i zlo je pobijeđeno te zatočeno u podzemlje, no snažni potres ga oslobađa i sada stara vještica bira 5 teenagera da postanu mistični Power Rangeri i pobijede zlo i dalje priča ide slično kao i kod Japanaca, stara vještica nastrada, teenageri su sami prepušteni borbi protiv zla. Pošto serija koristi scene borbi iz japanske verzije, kostimi, negativci (i tip na parni pogon), izvođenje čarolija je jednako, iako se nekako sve bolje uklapa i izgleda u američkoj verziji te su na sreću i amerikanci uvidjeli određene debilnosti kod Japanaca (npr. gorenavedena scena s ventilatorom je zamijenjena pretvaranjem plašta u krila koja otpušu negativce... puno bolje). Također, korištenje mobitela je puno bolje objašnjeno, rangeri su u stvari trebali koristiti čarobne štapiće za transformaciju, ali im je to bilo blesavo pa su zatražili nešto modernije... i dobili mobitele... logično. Američki theme song serije je također puno bolji od japanskog.

    Sve u svemu, Mahou Sentai Magiranger je loše sranje, Power Rangers: Mystic Force je nešto bolje sranje i odlučio sam da ću ga pratiti iz tjedna u tjedan kao i prethodnu seriju (i naravno očekujem da će me strašno početi živcirati nakon otprilike 5. epizode kao i prethodna serija :)).

    I baš me zanima jel će itko pročitati ovaj post u cijelosti :)

    - 21.02.2006., utorak, 23:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #



    Man qing shi da ku xing a.k.a. Chinese Torture Chamber Story (1995.)

    Invincible Wheel!!!!! http://www.imdb.com/title/tt0113757/

    Ovo sam već duže vrijeme htio pogledati :) Totalno luda hongkongška fantazi horor ljubavna priča sa nekim stvarno nezaboravnim scenama.

    O čemu se radi? Mlada djevojka po imenu Little Cabbage (u početku sam mislio da je ovo nadimak, ali ispostavilo se da joj je to pravo ime) i mladi student su optuženi za ubojstvo Kupusinog muža (umro je tako što mu je penis eksplodirao od pretjerane količine vrlo opasnog afrodizijaka :)) i tijekom suđenja bivaju mučeni na svakojake načine kako bi priznali krivnju. Naravno nevini su. Mučenja su svakakva, od mlaćenja daskama, bičevanja, gnječenja prstiju do čupanja noktiju i guranja zašiljenih štapića ispod noktiju (naravno onih neiščupanih), a sve to isprepleteno golotinjom i scenama seksa. Priča ide uglavnom putem flashbackova i priča osuđenika.

    Scene mučenja su prilično grafičke, ali se neke stvari ipak događaju izvan kadra. Kao što sam gore napomenu, film sadrži neke stvarno nezaboravne scene, od kojih je u svakom slučaju najbolja scena kung-fu seksa u zraku između dva kung-fu majstora - najprije se bore mačevima, pa onda strgnu odjeću sa sebe i izvode napade poput "Oral attack", "Invincible Wheel" (slika), "Wonder Screw" i par drugih te polete svako sa svog drveta i poševe se u zraku - odlično :)) Kratki clip ovoga se vrti po internetu u sklopu smiješnih clipova pa ste možda i naletili negdje na ovo. Film sadrži još hrpu izvrsnih fora.

    Najgore u filmu su engleski titlovi, ponegdje fale, ponegdje idu u krivo vrijeme, a prijevod je grozan, sa povremeno potpuno glupim tekstom (nije da znam kantonški, ali tekst se jednostavno ne poklapa sa radnjom), iako u nekim trenucima i to pridonosi zabavi, primjerice scena u kojoj za vrijeme snošaja ženska stenje nešto, a to je prevedeno kao "So Comfortable, so comfortable". :))

    Unatoč lošim titlovima, film svakako preporučam :)

    EDIT: Gorespomenuti clip možete skinuti ovdje.

    - 20.02.2006., ponedjeljak, 01:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #



    Shojo no harawata aka Entrails of a Virgin (1986.)

    http://www.imdb.com/title/tt0222817/

    Evo nešto sa Žutog Titla - japanski porno horror o nekakvom vrlo obdarenom zombi blatnom demonu koji siluje (i ubija) žene, a muškarce samo ubija. Ovo je prvi dio trilogije "Guts of a Virgin", druga dva su "Guts of a Beauty" i Rusted Body".

    Ukratko, skupina modnih fotografa i modeli odlaze u napuštenu kolibu na foto session i ševu i probude gorenavedenog demona ili što god bio koji ih počne ubijati. Film je najpoznatiji po samo jednoj sceni - ženska masturbira sa odrezanom rukom te joj nakon toga demon izvuče crijeva kroz vaginu - maštovito :))

    Da li će vam se svidjeti? Pa... ako želite pogledati horor, onda ćete se dosađivati uglavnom, ako želite pornić, opet ništa, iako su Japanke u filmu uglavnom zgodne, sve scene seksa su zamagljene - cenzurirane. Da li se meni svidio? Pa... nevine gole mlade Japanke, demoni, odrezane ruke i glave, krv i nekoliko zanimljivh scena... :)) nisam oduševljen, ali jedva čekam drugi dio.

    - 17.02.2006., petak, 01:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #



    Shaolin Vs. Evil Dead (2004.)

    http://www.imdb.com/title/tt0467488/

    Još jedan film koji sam jedva dočekao da pogledam i još jedno totalno razočaranje. Mrzim ove japanske zombije koji ne grizu već znaju kung-fu, prepuni su crva i povremeno znaju govoriti. Ideja mi je totalno bez veze - šaolinski svećenik koji hvata duše mrtvih u sveta jaja i onda ih sadi kako bi duše došle u raj ili tako nešto. Svećenika prate učenici - zaljubljeni mladić i totalno iritantni klinac... nisam izdržao do kraja filma uopće.

    Očekivao sam neke zabavne scene mlaćenja zombija i korištenja magije, vatrenih lopti i sličnog čega malo i ima, ali sve to je moglo biti puno bolje.

    Verzija koju imam je sinkronizirana na engleski što je veliki minus, jer mislim da bi mi puno bolji bio da je na originalnom kantonškom. Možda nabavim jednom dvd pa pogledam kak spada film pa promijenim mišljenje o njemu, ali za sada, ostajem razočaran.

    - 16.02.2006., četvrtak, 17:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #



    Gayniggers from Outer Space (1992.)

    http://www.imdb.com/title/tt0274518/

    Nakon male pauze konačno nastavljam sa svojm komentarima. Slijedi par filmova koje sam pogledao prethodnih dana, ali nisam stigao ništa napisati.

    Ovome sam se veselio jer naslov je stvarno odličan kao i ideja.... i naravno kao i uvijek kad jedva čekam nešto, razočarao sam se. Ovo je danska uglavnom crno bijela kratka komedija o grupi homoseksualnih crnaca iz svemira koji pronalaze planet Zemlju te je odlučuju pridružiti svemirskoj Gay federaciji, ali najprije je moraju osloboditi zlih napasti po imenu žene stoga se teleportiraju po svijetu i dezintegriraju sve žene, a muškarci su oduševljeni.

    Film je uglavnom crno-bijel sve dok ne očiste Zemlju od ženske vrste kada sve postaje bolje i svijet dobije boju. Specijalni efekti su vrlo iritantni, zvukovi teleportera koji se svako malo čuju vrlo brzo počnu ići na živce kao i sami likovi.

    Jedino što mi je fora u filmu su imena likova (ArmInAss, kapetan B. Dick, narednik Shaved Balls) i pokoji dobar citat. Pogledao sam ga jednom i sigurno neću više niti jednom utrošiti 25 minuta vremena na ovo sranje.

    Capt. B. Dick: Kneel down, and prepare to receive the holy gay nigger seed!

    - 16.02.2006., četvrtak, 17:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #



    Evil Aliens (2005.)

    http://www.imdb.com/title/tt0383353/

    :)))) Konačno se pojavio dostojan nasljednik ranih radova Sama Raimia i Petera Jacksona dok su još radili "dobre" filmove. Ime mu je Jake West i britanac je i napravio je ovu izvrsnu SF horor komediju o invaziji 'zlih vanzemaljaca' na mali gradić blizu Walesa. Film je najjednostavnije opisati kao homage svemu i svačemu, u njemu se isprepliću elementi Bad Tastea, Braindeada, Evil Deada, Predatora, Aliensa i koječega drugoga.

    Iz jedne od prvih scena u filmu već se puno može zaključiti o njemu, naime prikazuje se ono po čemu su vanzemaljci poznati - analnu sondu velikim svrdlom :) te usađivanje vanzemaljskog fetusa (i to zločestog bebača - grize) u maternicu otete djevojke :) Ludnica, a osim ovoga u filmu možete vidjeti odsjecanje udova, što ljudskih, što alienskih; odsjecanje glava; poznatu scenu iz Braindeada sa kosilicom koja ovdje pili vanzemaljce; poznatu scenu iz Evil Deada sa gutanjem očne jabučice (ali ovdje obje lete); nabijanje homoseksualca na poveći kolac (i to skroz); porođaj vanzemaljca kroz usta; trojicu creepy velška seljaka svaki naoružan svojim oružjem (mačeta, motorna pila i luk sa strijelama); žetvu vanzemaljaca velikim kombajnom; seks sa ružnom vanzemaljkom; ronjenje u gnojivu i dizanje istoga u zrak te litre i litre krvi i još puno toga... gotovo svaki kadar je zanimljiv i sadrži neku fora scenu :)

    Priča je vrlo jednostavna, nakon otmice gorespomenute djevojke koja se vraća trudna, filmska ekipa sastavljena od hot voditeljice, gay glumca, dominatrixice, kamermana, ton majstora i šmokljana trekkija stručnjaka za vanzemaljce (gotovo kopija Jacksonovog lika iz Bad tastea) dolazi snimiti njenu priču, ali u susjedstvu su još uvijek vanzemaljci i naša ekipa im se mora suprostaviti ako žele preživjeti... i tu počinje ludnica koja vodi do fora smišljenog kraja :)

    Gluma je sasvim dobra, efekti odlični, i obični i CGI koji se odlično uklapaju u okolinu. Ma morate pogledati ovaj film :)) Veeeelika preporuka! Jedva čekam idući Westov film, najave zvuče dobro.

    Mali dodatak: u filmu malu epizodnu ulogu glumi Norman Lovett, poznat kao lice brodskog kompjutera Hollyja u seriji Red Dwarf... ništa posebno, samo sam htio spomenuti, iznenadilo me.

    - 06.02.2006., ponedjeljak, 02:17 - Komentari (3) - Isprintaj - #



    Primer (2004.)

    http://www.imdb.com/title/tt0390384/

    Ovo je definitvno jedan od najzanimljivijih i najkompleksnijih filmova koje sam gledao. Ovakve "čudne" filmove s putovanjem kroz vrijeme obično uspoređujem s Donnie Darkom kojeg je gotovo nemoguće potpuno razumjeti (osim ako imate director's cut, a ni onda nije baš lako). Za razliku od Donniea, ovaj film je još kompleksniji, ali je uz više gledanja za redom moguće potpuno shvatiti radnju, kud koji lik ide i zašto. Na sreću film traje samo nekih 75 minuta pa gledanje više puta uzastopce nije problem.

    Film je inače niskobudžetna ($7000) SF drama o dvojici prijatelja koji u garaži jednog od njih naprave stroj koji izgleda djeluje kao vremeplov te odlučuju malo promijeniti svoje živote. Film se ne temelji na specijalnim efektima (kojih gotovo uopće i nema) nego na dijalozima među likovima (koje je na početku malo teško pratiti budući da sadrže puno techno babblea). Film u biti govori o prijateljstvu i utjecaju moći na njega te o zlouporabi putovanja kroz vrijeme.

    Koliko je radnja zapetljana možete zaključiti iz toga da na kraju filma ima oko 5-6 verzija istog lika u nekih par dana radnje. Obožavam ovakve filmove :)

    Ako volite ovakve filmove, definitivno preporučam, Primer je definitvno primjer izvrsno zamišljenog i napravljenog filma.

    - 03.02.2006., petak, 23:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #



    Play-Mate of the Apes (2002.)

    http://www.imdb.com/title/tt0296148/

    Eh, došlo vrijeme za još jedno remek djelo Misty i ostale ekipe iz Seductiona. Kao što se, pretpostavljam, može zaključiti iz naslova, radi se o parodiji na Planet of the Apes.

    Zapovjednica Gaylor (Misty) i njezina posada, poručnice Pushkintucushkin i Fornication za vrijeme simuliranog lezbijskog seksa slučajno pritisnu krivu tipku i njihov svemirski brod sleti na čudnu planetu nastanjenu majmunima koji se ponašaju kao ljudi (imaju mobitele, vise u kafićima, repaju itd.) i vjeruju da su ljudi niža bića. No, znanstvenica dr. Cornholeous vjeruje da su majmuni nastali od ljudi te u liku zapovjednice Gaylor pronalazi dokaz - da postoje ljudi koji mogu govoriti... i plesati, a to ih čini inteligentnima. No postoji i druga, vojna strana predvođena kapetanom Laidom koja ne vjeruje u te gluposti i smatra da ljude treba istrijebiti. Nadalje, ukratko, znanstvenica pomogne zapovjednici pobjeći u šumu gdje se sakuplja pokret otpora te svi zajedno otpjevaju i odrepaju par groznih pjesama i upuste se u nekih 20 minuta lezbijskog seksa sve dok se ne pojavi novi svemirski brod iz kojeg izađe nekakav mješanac majmuna i čovjeka koji onda odrepa svoju očajnu pjesmu zbog koje se ljudi i majmuni pomire i puste zapovjednicu Gaylor da ode... no tu njezinim problemima nije kraj jer joj se raketa pokvari te obruši na čudnu planetu nastanjenu čovjekolikim kokošima... fascinantno, zar ne.

    Film je pun raznih bedastoća kojima se jednostavno morate nasmijati (pogledajte npr. sliku), kostimi su očajni (ima čak i ružičasti majmun) i humor je uglavnom djetinjast, a najgori dio filma su u svakom slučaju dosadne scene simuliranog seksa (u nekim trenucima je totalno nerealistično) između relativno neatraktivnih djevojaka (inače stalne postave Seduction Cinema glumica). Ali zbog svega toga, film je vrlo zabavan, stavio bih ga negdje između dosad recenziranih Spiderbabe i Lord of the G-Strings, bolji je od Spiderbabe, ali lošiji od ovog drugog. Glavne glumice su simpatične kao i u ostalim filmovima, Misty Mundae kao Gaylor i Darian Caine kao domorotkinja Uvula koje se totalno unesu u lik.

    Iduća recenzija od Seduction Cinema kuće (kad poželim ponovo gledati nešto od ovakvih sranja) bit će Erotic Survivor, baš me zanima kakve su gluposti u njega natrpali :)

    - 03.02.2006., petak, 23:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #



    << Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

    Dnevnik.hr
    Gol.hr
    Zadovoljna.hr
    Novaplus.hr
    NovaTV.hr
    DomaTV.hr
    Mojamini.tv

    Opis Bloga:
    Potaknut brojnim blogovima s recenzijama filmova te vrlo čestim gledanjem filmova otvorio sam ovaj blog u kojem ću komentirati pogledane filmove (bilo po prvi ili tko zna koji put).

    Inače, volim zabavne filmove, žanr nije bitan (ali preferiram horore, horor komedije i parodije), glavno da se dobro zabavim uz njega; također gluma mi nije gotovo uopće bitna kao ni specijalni efekti - kao što rekoh, bitan je faktor zabave uz film!